מה יתרון וחסרון בלרכוש מעלי אקספרס? תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
כפי שכבר כתבתי לך וכתבו לך אחרים, אלה ש"ב שתצטרך לעשות בעצמך

ובלאו הכי כדאי שאתה תבדוק מה מתאים לך כי אחרים לא יכולים לדעת מה בדיוק אתה מחפש וחבל על הטלפון השבור. פשוט תיכנס ותחפש (ואם אין לך כוח לטרוח, אל תצפה שאחרים יטרחו במקומך).

trilliane

Well-known member
מנהל
ומה הבעיה עם זה? אם הוא לא טבעוני/דתי זה לא בהכרח יפריע לו

trilliane

Well-known member
מנהל
ע"ס מה? אני הבנתי רק שהוא חושש מחומרים מסרטנים

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, זה לא אומר כלום... זה ביטוי שמשתמשים בו בלי שום קשר לדת

ולמעשה בעיניי לקרוא לדבר כזה מצווה זו זילות של המילה, ולכן דווקא אדם שומר מצוות שמכבד אותן לא היה ממהר להשתמש בו (לדעתי).

אספרסו2

New member
משובים?

יש תעשיה שלמה של קניית משובים חיוביים וגם הכפשות שליליות מצד מתחרים כך שאי אפשר לסמוך על הנתונים במאת האחוזים.

trilliane

Well-known member
מנהל
כן כן. לא צריך לסמוך על הנתונים ב-100%, גם 80% מספיקים

ולא נתקלתי ב"תעשייה שלמה" אלא במשובים אמינים (רואים ומרגישים...) וכשיש עשרות מוכרים שמוכרים את אותו המוצר, יש כ"כ הרבה משובים עליו, שלא קשה להרכיב תמונה אמינה ולסנן את הקיצוניים לכאן ולכאן. אגב, אני מהקונים שמשאירים גם משובים בעצמם, ואני ממש לא לבד, יש רבים כמוני (גם אם ביניהם נבלעים גם משובים קנויים).
&nbsp
אגב, אני מסתכלת בעיקר על המשובים למוצר ולא על אלה למוכר אלא אם אני רואה משהו קיצוני. הדירוג של רוב המוכרים הוא גם ככה בסביבות 95% פחות או יותר, זה לא משנה הרבה לכאן או לכאן. בלאו הכי אם יש בעיה מחזירים את הכסף, ואם המוכר לא מתנהג יפה עלי אקספרס מתערבים. עד היום עוד לא קרה שפתחתי תלונה שלא נסגרה לשביעות רצוני.

אספרסו2

New member
ישנה תעשיה שלמה

שניתנת לרכישה לפי כמות,ממש על המשקל,זה עובר דרך המתווך למדינות נכשלות כמו בנגלדש,ממש קשה להאמין היום כי הכל כשר אצל המוכר על מנת להשיג את המטרה.
אני באופן אישי רוכש רק דרך אמזון,שם בתור לקוח אפשר להחזיר את המוצר,אם התברר שנקנה חתול בשק,גם לאחר כמה חודשים.

trilliane

Well-known member
מנהל
באמזון?! באמזון ישנה תעשיית זיופי משובים משומנת פי כמה!

ומוכרים מטנפים זה על זה... דווקא בעלי אקספרס התחרות גדולה יותר ואין בלעדיות וכשעשרות מוכרים מציעים את אותם מוצרים בדיוק מתקיים חוק המספרים הגדולים. לא כולם יכולים להרשות לעצמם לקנות משובים בכאלה מסות (אל תשכח שאלה עשרות מוכרים ואלפי מוצרים) ולכן לא משנה כמה המוכר יקנה, תמיד יהיו עוד הרבה משובים אותנטיים ולא קשה להתרשם. כאמור, מהניסיון שלי, המשובים שראיתי היו אמינים (בסינון הקיצוניים לכאן ולכאן) ולא היו לי נפילות.
&nbsp
בכל מקרה זה לא "או או" מכיוון שאלה לא אותם מוצרים (וכשאלה אותם מוצרים, ויש גם מוצרים סיניים באמזון, אין שום סיבה להזמין אותם דווקא משם ולשלם יותר). אני מזמינה מאמזון דברים שונים מאלה שאני קונה בעלי אקספרס.

היי

אשמח לבדיקה שלך ,אני מדליק בתדירות גבוהה ונאמר שנרות ריחנים יצור רגיל מסרטן החומרים היוצאים ממנו!
אני פשוט מכל הספקים מחפש ספק איכותי ואמין לנרות ספא יצור טבעי וריחני עם משלוח מוזל ,אם תוכלי לעזור תבורכי תודה לך

:)

קבלי חיוך וקריצה תודה ברור שאתגמל אשלח לך נרות בכיף:)

שלחי כתובת לפרטי את עושה מצווה שאת עוזרת זכרי זאת זה נרשם למעלה!

trilliane

Well-known member
מנהל
לא צריכה נרות, לא רוצה נרות, לא מבינה בנרות, לא אכפת לי...

אתה רוצה שאעבוד בשבילך – זמני יקר ואני לא עובדת בחינם. מכיוון שאתה לא תשלם לי ושנינו יודעים את זה, בחייאת, רד ממני. הסבירו לך כאן אחרים שאנחנו לא מבינים בנרות המיוחדים שמעניינים אותך, אז אולי די להציק? חפש בעצמך את מה שמעניין אותך וכך תדע שאתה קונה בדיוק את מה שאתה רוצה בפרמטרים שחשובים לך.

למעלה