מה כדאי ??? אנלוגי או דיגיטלי???

הבולגרי

New member
מה כדאי ??? אנלוגי או דיגיטלי???

עזרו לי להחליט אני כבר קרוב ל-2 בלי מכשירי שמיעה - עד עכשיו היו לי אנלוגיים בלבד בתוך האוזן כרגע עומד באפשרותי לרכוש או אנלוגי או דיגיטלי כאשר האנלוגי אפשר לכוון ידנית את גובה הצליל והדיגיטלי - אצלו הכיוון אוטומטי מה עדיף? - מה הפלוסים והמינוסים של כל מכשיר??? אשמח אם תענו מה העדפה שלכם תודה מראש

Dannyk

New member
יש לי שני מכשירים דיגיטלים

ואיתם אני שומע מצויין מאשר האנלוגי אבל הבחירה לא תלויה בי אלא בך נסה את שניהם ותראה במי אתה שומע יותר טוב ואז תבחר בהצלחה

הבולגרי

New member
אם יכולתי לנסות - היה נהדר

הבעיה היא - שהמכשירים הם מהסוג שבתוך האוזן - כלומר אני קונה חתול בשק אין אפשרות לנסות קודם לכן אני שואל - כדי לשמוע מה אחרים חושבים

צלף

New member
אני מציע לך להתיעץ עם אודואילוג

מוסמך. (רצוי שניים ויותר) היום ישנם מכשירי שמיעה דגיטלים עם אפשרות כיוון עוצמץ הקול. כתבתי מאמר בנושא בלינק: אבל אני מזהיר אותך שזה שונה מאדם לאדם. הבנתי מצורת המכשירים שלך שהירידה בשמיעה היא בינונית: אזי מכישירם דגיטלים יעזרו לך הרבה יותר כנראה...

Dannyk

New member
הדגמה

האם אתה לא יכול לבקש הדגמה? למשל לקחת את המכשיקים הנ"ל לשבוע ואם הם ימצאו חן בעניך מאשר האנלוגים אז תקנה אותם ואם לא אז תוכל לקנות את המכשירים הרגילים שלך זה מה שאני עשיתי הם לא יסרבו כי אם כן הם יפסידו כסף.

הבולגרי

New member
אין אפשרות להדגמה

המכשיר הוא מכשיר פנימי בתוך האוזן ולא מכשיר שמולבש מאחורי האוזן - כדי לנסות גוף המכשיר צריך להיות מותאם באופן מיוחג למבנה האוזן לכן אין אפשרות של ניסוי - אלא לקנות ולנסות זו הסיבה שאני שואל - מה אתם מעדיפים אנלוגי או דיגיטלי

Dannyk

New member
אוקי יש לי רעיון

אני לא יודע אולי אני אתחיל דבר שטוית כסהרורי אבל אפשר לחבר את המכשיר האנלוגי הזה למכשיר מאחוריי האוזן או בכל דרך כלשהיא? חייב להיות דרך כלשהי שבה אתה תוכל להתנסות בזה.

צלף

New member
אז אין ברירה

כדאי לך לבדוק ניסיון לבדוק את המכשיר על אוזניה זמנית. או לנסות את המכשיר תוך תשלום עבור האוזניה, ואם זה לא מתאים אתה מחזיר את המכשיר ומפסיד את העלות של האוזניה. אבל אם אין אפשרות כזאת אני מציע לך לעבור למכשירים מאחורי האוזן(BTE) ולבדוק. כי פשוט מחיר המכשיר דגיטלי גבוה מידי, ואינך רוצה להמר, ואין תחליף לבדיקה והתנסות עם המכשיר. אני אישית בדקתי את הדגיטלי שלי במשך חודש לפני שקניתי.

WarFight

New member
יש פיתרון!!!!

אני מציע ל dannyk שים בבקשה סקר מה יותר טוב אנלוגי או דגיטלי וככה לפי הרוב נקבע מה יותר טוב אגב מזל טוב לפורום!!!!!!! הגיע הזמן

צלף

New member
מכשיר שמיעה זה כמו בגדים

אין תחליף לבדיקה אישית ותקופת ניסיון גם באנלוגי וגם בדיגטלי. מזה תבין את האי תועלת בסקר...

Dannyk

New member
למה אין תועלת?

זה כמו אופנה חדשה לא? אם כולם יראו בגד נוצץ ו משוכלל הרי כולם ירצו אותו אז אם המכשירים הדיגטילם טובים ואין עליהם ביקרות רק שיבוחים וכדומה הרי בטוח שרוב החרשים ירצו לקנות את זה לא?

צלף

New member
כן אני מתאר שתוך חמש שנים כל

מכשירי שמיעה יהיו דגיטלים, ומכשירי שמיעה אנולוגים יהיו רק בעולם השלישי במחיר זול. אבל לחלק לחרשים מכשיר דגיטלי אינו עוזר הרבה היום ולא שווה להם להשקיע הרבה כסף בשביל הפרש קטן בתועלת. למשל אני לפני שנתיים ניסתי מכשיר דגיטלי מתוצרת widex ולא הייתי מרוצה ממנו ונשארתי עם היונטרון. היות והשיקולים איישים לכל אדם ואדם אז מה יקבע סקר ? זה כמו לעשות סקר על הגודל הממוצע של נעליים...

Dannyk

New member
אז בכלל לא עזרנו לבולגרי

בטח הוא מבולבל עדיין ... ולא יודע מה להחליט. אין פתרון?!

צלף

New member
שינסה לבד, פה זה לא סוכנות

למכשירי שמיעה
פה זה רק סוכנות למתן עיצות ...

אינני מבין

את הכתיבה הכוללנית הזאת. תוך חמש שנים יהיו מכשירים אנלוגיים רק בעולם השלישי? בטוח שלא בעולם החמישי? למה הוא מנסה בכל הודעה להמציא מחדש את הגלגל? לא מספיק שהוא כופה על כל מנהלי הפורומים לקיים מפגשים איך שנוח לו?

למעלה