מה כדאי ??? אנלוגי או דיגיטלי???

WarFight

New member
בולגרי תתעקשי

אל תוותרי תציקי ותציקי ותציקי ותציקי נדנדי ונדנדי וגם תאיימי שלא תקני את המוצר ללא תקופה של ניסיון אם הם יסרבו תלכי לחברות אחרות שישמחו לספק לך את אותם מכשירים

צלף

New member
תפסיק לקנא כבר

תגיד אסור לי ליעץ כבר למנהלי הפורום מנסיוני, והאם אתה סבור שהצבעתי עבור כולם בסקרים שהראו את הבחירה של הימים המועדפים ע"י קהל הגולשים ??? ותנסה גם להבין את ההגיון של הטקסט, מכשירים אנולוגיים יהיו בעיקר בעולם השלישי בגלל העלות הכספית הנמוכה שלהם, בניגוד לדגיטלים...

בלתי רלוונטי

החופש של מנהל הפורום הוא להציע מפגש, ואינני מתייחס לסקרים. צלף תמיד יכול לנהל פורום ולקבוע מפגשים כרצונו. פעולותיו של צלף טעונות כפיה דתית, ואינני רואה הגיון בטקסט הקובע מה יהיה בעוד כמה שנים, בעיקר כשהדברים כתובים בשפה כוללנית.

טל-יה

New member
דני דני

לא יעזור הבן אדם פשוט כפייתי לגבי ארבעה אנשים בקהילה שהם צלף, טל-יה, עדו רושניק, ואלישי פורן וכל מטרתו לסחוף אנשים לחשוב כמוהו. מי שחושב כמוהו אהלן וסהלן שיבורכו. כי לא נפגשים בפורום כדי לחלק גליון הערכה והזמנה ליום הורים. אנשים מחורפנים? בובות על מריונטות אז למה אתה מגיב ונמצא בחברתם? לא חבל? בשביל מה להוציא אנרגיה ללחוץ על התגובות של טל-יה לא חארם? תעבור הלאה ותמצא אנשים שמעניינים אותך. ועדיין לא שמו עליך X כמו שהחליטו בפורומים אחרים להתעלם מהת´רדים שלך

צלף

New member
דני: כמו שאני מבין

הקטע הראשון היה עבורך, הקטע השני הוא עבור אוקספורד...

ראית?

כותב x מפרש הודעה y
ניתן לחלוק עניינית על אחרים. אם לא יאפשר זאת מנהל הפורום, יהפוך הפורום לעוד פורום של "מסובנים".

tsveeka

New member
דיגיטאלי של מכון שטיינר

עם השעון, עם המשדר וכמובן המכשיר עצמו. שמיעה מדהימה. ממליץ בחום. הרבה כסף 12 אלף אבל חיים אחרת. תלוי אם יש גוף שמממן את המכשיר, אגף השיקום או גוף אחר.

Dannyk

New member
כן אני מכיר את זה ומה יהיה עם חרשים

שאין להם כסף? ובטיוח לאומי לא ישלם כל כך הרבה כסף למכשירים האלו (אגף השיקום) אולי חצי או שני שליש זה עדיין הרבה כסף

tsveeka

New member
איכות שמיעתית או חיסכון בכסף?

בעיקרון זה הרבה כסף. הייתי צריך להילחם שאגף השיקום יממן את הסט (שעון, מכשיר ומשדר) כולו. אבל כיום, הסט עוזר לי לחיות ככל אדם, בעיית השמיעה אינה כ"כ משפיעה כבעבר. ברור שזה הרבה כסף, נשאלת השאלה מה אדם רוצה? איכות שמיעתית או חסכון בכסף? הבחירה בידו של כל אחד מחברי הפורום, רוצים תקחו, לא רוצים אל תקחו. אלה הם חייכם.

צלף

New member
סליחה על איזה מכשיר אתם מדברים ../images/Emo35.gif

זה מכשיר שמיעה
זה FM
מה עושה כאן השעון

Dannyk

New member
זה מכשיר שמיעה

בקשר לשעון אני לא יודע אבל אני מניח שזה חדש במכשירים..???

צלף

New member
צביקה ../images/Emo35.gif

מה זאת אומרת שמיעה מדהימה
ביחס למה
מניסיוני אין קפיצות ביעילות של מכשירי שמיעה (לפחות לא עבור רמות של ירידת שמיעה עמוקה עד חמורה...)

למעלה