מה כואב לכם?

Over My Head

New member
מה כואב לכם?../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif

קיטורים בגירסה מתוחכמת...
שפכו את כל מה שרע לכם.

Over My Head

New member
טוב...אז אני אתחיל../images/Emo42.gif

דבר ראשון-ספורט...אעאעאעא....כל הגוף שלי כואב מהריצה ה-~!#!#@%$ הזאתתתת
ועוד המורה ה!@$~@#$ שלי חושבת שהיא יכולה לצעוק עליי כי אני לא יכולה לרוץ...אוףף...אני עושה מה שאני יכולה, אז למה היא צועקת עליי בכלל? איה
וכל הבית מבולגן...ואני צכה לעשות כלים ואין לי כוח...
ועכשיו יש לי כימיה...ולא הבנתי כלום ממה שהיא הסבריה שיעור שעבר...פשוט כ-ל-ו-ם-!!!1
מישהו יודע אולי מה זה "ים אלקטרונים"? וחוצמזה הכל בסדר=]

Over My Head

New member
מהההה??../images/Emo42.gif

גם אנחנו עשינו 2000, והיא אמרה ש-16 זה נכשל....אני עשיתי 16 ו-14 שניות

hadarinke

New member
חחח...

אצלינו מעלל19 זה 90 מעל ל20 זה שמונים...וכו... ואתם לא רצים בעליה את כל קרית אונו

Billy Shirs

New member
אני יודעת

המידע בעירבון מוגבל, כן? המבנה של המתכות נקרא "סריג מתכתי"- אטומים של מתכת צמודים ומונחים אחד על השני או משהו. באטומים האלה האלקטרונים חופשיים לנוע מאטום לאטום וזה בעיקרון ים אלקטרונים... [אני ממש מקווה שזה נכון
]

Over My Head

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

זה כזה קשהה...ועוד אנחנו לומדים כימיה בשעות האחרונות...אני לא יכולה להתרכז בכלל
אני נשמעת כמו איזה סבתא שמתלוננת כל היום

Billy Shirs

New member
אני מבינה אותך לגמרי!

זה ככה גם אצלינו... כל יום ראשון יש לנו 4 שיעורים בכימיה רצוף! אנחנו לומדים בערך משתיים עד חמש... אני לא מבינה את מי שארגן את המערכת הזאת... מה הטעם ללמוד מקצוע קשה (וגם קצת משעמם, בואי נודה בזה) כשלומדים אותו בשעות האחרונות וברצף? מטומטם לגמרי

hadarinke

New member
כמה דברים אני יכולה לכתוב...אבוי!

רבתי עם החברה הכי טובה שלי ואני לא מסוגלת להשלים איתה...אני לא רוצה לפגוע בה. רצתי בספורט וסובבתי את כל הרגל המצברוח הקרשים וממש אין לי כוח ללכת היום לצופים.

נועוש6

New member
אל תדאגי

יש כאלה תקופות שאנו מרגישים בהם קצת איך לומר חרא עם עצמנו...זה עובר אני בטוחה שתוך כמה ימים תעודדי ואם לא אני פה כדי לעודד אותך!!!
חוץ מזה קראתי איפשהו שזה קורה בגלל החורף.. נגיד אני סתכלי עליי אני כל החורף מבואסת תמיד זה מין זמן כזה שנוחתת עלי הבאסה...

Cindy Campbell

New member
../images/Emo4.gif

*תרגילים מטופשים באלגברה. *תלמידים מטופשים מההקבצה שלי במתמטיקה שכל 3 דקות צועקים ראשונים שהם פתרו! *מתגעגעת לידיד. *החתולה שלי שרטה אותי בפנים
. *שביתה= לנסוע באוטובוס לביה"ס, ללמוד 3 שיעורים עם מורים מההסתדרות, ולחזור הביתה
.

redsnowhite

New member
יווו../images/Emo201.gif

אני כ"כ מבינה אותך לגבי הסעיף השני.. רק שאצלי בהקבצה זה בנות שלא הבינו, אבל הן דואגות לצעוק את זה שגם הביצפר שממול ישמע חחחחחחחח

יווולי

New member
מה כואב לי!?

היה לי אימון היום (אני אתלטית) והמאמן שלי עשה לנו אימון ממש ממש קשה!!!!!!!!! רצנו מלאאאא ועוד אחרי זה עשינו חדר כושר...הרגליים שלי מתות והגוף שלי כואב.
עד יום חמישי זה לא יעבור ובחמישי יש לי עוד אימון. מזל שיש שביתה אז בשלישי ושישי לא יהיו אימונים!! ואני גם עייפה! עוד לא נכנסתי לשיגרה ואני לא אכנס אליה בזמן הקרוב בגלל השביתה. אז אני לא מצליחה להרדם, אני רואה טלויזיה עד 1 וחצי בלילה וקמה ב7. וגם אני לא יודעת מה לקנות לחברה שלי ליומולדת. אין לי רעיונות. אז כואב לי הראש בגלל זה... זה מה שכואב לי!

אז ככה

1. שביתה בתיכונים, שכנראה אומרת שאין הסעה מ"היובל", ואני צריכה לנסוע ב29 הדוחה והצפוף ואז במונית שירות. זה מאריך לי את הדרך בלפחות עשרים דקות! 2. קבעתי איתו ועם עוד כמה אנשים במקום עם אחלה פאלפל מחר, והיום יש לי תור עם דיאטיקנית. 3. העובדה שיש לי תור עם דיאטיקנית זכאית למספר שלה. שלא יגידו שדופקים את השחורים. 4. אני צריכה לגלח רגליים. ואין לי כוח בגרוש;; 5. השמפו שלי נגמר! 6. הסעיפים האחרונים גורמים לי להרגיש פאקצה. וזה סוווו נוווט מווושיייי!!!!1111111111 7. יש לי המון שיעורים. 8. אני רוצה להבריז מתחפושת משותפת אחת לאחרת (כן. לפורים). ונו, חברה שלי תהרוג אותי, כי גם ככה היא טוענת שהיא אופציה ב'. 9. אני רוצה אפרסק;;

למעלה