מה כואב לכם?

Billy Shirs

New member
כואב לי מאחורי אוזן ימין

אין לי מושג למה אבל זה מחרפן! והיה לי היום אות הכושר והספורט... כסאמק, מי שהמציא את זה הוא מרושע סאדיסטי... ועוד מילא- רק קפיצה, רק בטן, רק מתח- אבל לאאאא! בתיכון שלי עושים הכל בשעתיים! מתח, בטן, 4X10, קפיצה, וריצת 2000- הסיוט הכי גדול שלי בעולם הזה. עברתי בהכל (ובכפיפות בטן אפילו עשיתי מצטיין עם 62), חוץ מבריצה כמובן. בהתחלה חשבתי לעשות הליכה, מה שאכן עשיתי. עכשיו, אצלינו אין מגרש מסודר- אנחנו פשוט הולכים\רצים לנו ברחבי היישוב. לרצים- 2 סיבובים, להולכים 3. אז הלכתי את 2 הסיבובים האלה, כשאני אחרונה לגמרי, ואף אחד לא בטווח ראייה, ופספסתי את הפנייה. בסופו של דבר עשיתי 2 סיבובים (אמרתי שעשיתי כבר ריצה וזהו) ב17 דקות ו-40, שזה נכשל באומללות בריצה. אבל האמת? דווקא די הסתדר טוב. הליכה זה הרבה יותר קל מריצה, הלכתי אותו מרחק והייתי נכשלת במילא אז... נו
.

liorhikri1991

New member
גם זה מתאים לי...

יש לי שיעורי בית באנגלית שלא בא לי לעשות עכשיוףאז אעשה מחר. יש לי מבחנים בקרוב ובוחן בגאומטריה,ככה שצריך ללמוד הרבה, אבל מקווה שיהיה טוב ואצליח בכולם

shelly malka

New member
ישלי מורה מטומטמת../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

אני דיברתי אם ילד שיושב לידי ואז היא אמרה לי שלי תשתקי מה את חירשת!@?#$ ואני אמרתי מה!@?#$%^&* מה קשור חירשת אני לא !@ והיא אמרה אולי כן אז אני אמרתי אולי לא והיא אמרה אולי כן ואני אמרתי אולי לא והיא אמרה אולי כן ואני אמרתי אם הייתי חירשת לא הייתי שומעת אותך ואני לצערי שומעת אותך ואז היא העיפה אותי לספרייה
יימח שמה וזכרה..אררררררג

נועוש6

New member
תגידי לה!!!

שתלך ל*ביפ* (צונזר) דוגרי מי היא נראה לה שהיא שתגיד לך שאת חרשת?! נראה לי שאסור לה כי היא מלבינה את פניך בפני רבים!!!(חח הייתי נשמעת חכמה לרגע) תגידי לה שתרגיע את עצמה למה לי יש אנשים בכול מקום!!! מואההה מואההה *צוחקת צחוק מרושע*

Billy Shirs

New member
וואי איזה מורה מפגרתO_0

מה קשור חירשת לדיבורים באמצע השיעור? ומי היא בכלל שתגיד לך?:\ בדר"כ אני בעד כבוד למורים וכאלה (למרות שגם אני מדברת
) אבל הם צריכים לתת כבוד בחזרה! תלשיני עליה למחנך או משהו... אנחנו עושים את זה כל הזמן

כוסעמק!!!$%^&*../images/Emo60.gif

אני שונאת את השביתה המפגרת הזאת ואני לא רוצה ללמוד בחופש ואני לא רוצה להפסיד מלא חומר!!! במיוחד לא ללמוד בחופש!
אני מעדיפה כבר ללמוד ולהשקיע ולחרוש עכשיו! ועכשיו כל מה שאנחנו לומדים זה מורשת, אנגלית, חינוך, תנ"ך ואיזה מקצוע מפגר בשם זהירות בדרכים! לעזאזל!~ ואני לא מצליחה לנגן את "על הרצפה" של מוניקה סקס ואני מסתבכת עם הבאראים שם =( ועדיין יש לי טעויות קטנות ב-Stairway to heaven! ונמאס לי לעשות כל יום מיליארד תרגילים במתמטיקה שהמורה הפרטית שלי מביאה לי ונמאס לי להיות מפגרת במתמטיקה! ומעצבן אותי שקיבלתי 89 בבוחן בתנ"ך כי ירדתי ב-5 נקודות משנה שעברה! ואני שונאת לימודים! אוף!

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאין לנו שביתה

אבל עדיין מורים שמלמדים גם בתיכון אצלנו שובתים, מה שאומר שיש לנו שיעורים חופשיים וזה.. לכאורה נחמד ביותר.. אבל מחר בגלל זה אין לנו פיזיקה, וזה השעתיים היחידות שאנחנו לומדים את זה בשבוע [זין! אני בינתיים אוהבת את פיזיקה!] וגם לא ידוע איזה מורים מלמדים ואיזה לא, אז יכול להיות שמחר אני אבוא לבית ספר ובשעה הראשונה לא יהיה לי כלום [בזמן שיכולתי לישון!] איזה בית ספר דפוק

moruush

New member
../images/Emo90.gifדנה היא פיזיקאית מיהממת../images/Emo3.gif

אני לא יודעת מה איתך, אבל מחר שיש לנו רק זה"ב, חנ"ג ותנ"ך, אני נשארת לישון
זה נחמד אבל דיי פוגע בנו, עוד מעט מבחן בפיזיקה והיו לנו רק 2 שיעורים מתחילת השנה.

נועוש6

New member
כואב ליי

הבטןן בטירוףף אח שליי בא היום לקחת אותי מבית הספרר כי אסור לנו ללכת לבד אז הוא בא לקח אותי עכשו קצת פחות... כואב לי כל הקטע איתו.... אוף לא יודעת למה בזמן האחרון יש בי תחושת עצבות תמידית! אוףף

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifזה בגלל שמתחיל הסתיו/חורף..

תמיד יש לי מין דיכאון בתחילת הסתיו.. קראתי גם שיש דיכאון חורף.. זאת סתם עצבות שבאה עם התקופה.. זה יעבור
תרגישי טוב

נועוש6

New member
תודה!

ממש עודדת אותי לכמה שניות חחח ועוד יש לי קטע מניאק עם מישהו עזבו זה לא לפה...

hadarinke

New member
../images/Emo24.gif

מה אכלת שיש לך כאב בטן כזה? בכל מקרה תרגישי טוב:) ולמה עצבות תמידית?חח דיכאון חורף?

נועוש6

New member
בהחלט לצערי הרב

דיכאון חורף זה בדוק חח!! אמ ואכלתי חומוס ללא חומרים משמרים... סתומה שכמוני...

למעלה