מה כעת

orenhaim

New member
שלום RY ותודה לך

נקודת המוצא שלי היא שאם את כותב בפורום הרי את בעלת משקל עודף של 30-50 ק"ג ו/או לאחר ניתוח קיצור קיבה. אם המצב אינו כזה הרי בכך לא הדגשת זאת מראש הרי את מטעה את משתתפי הפורום. אם הייתי יודע שאת בחורה שמנמנה ולא בחורה הסובלת מהשמנת יתר חולנית כמו מרבית משתתפי הפורום (אם לא כולם), לא הייתי מטריח את עצמי לכתוב לך מכתב ארוך ומפורט שנועד לעזור לך. לא רק שהטעית אותי וגרמת לי להעביר ביקורת שלא לצורך (אם היית שמנה אמיתית ולא מתחזה הרי הביקורת היתה במקומה) ובזבזת את זמני וגם גרמת לכך שבעתיד אחשוב פעמיים אם לכתוב למי שבאמת זקוק לעצתי. איני מרבה לכתוב בפורום וכנראה שכתוב עוד פחות.

שלגיה**

New member
לחיים ../images/Emo39.gif

אז קודם כל אם רצית לכתוב למישהי שהיא שמנה ומגעילה אז הנה מצאת אותי !!! היה לי נורא חשוב לקרוא את מה שכתבת לגבי הסדר יום שלך ,כל מה שכתבת היה מאד חשוב ולכן אני לא מוצאת שום פגם "בטעות " שלך לכתוב אל ה"שמנה" שרוצה להיות רזה ולשקול 60. אני לא זוכרת שהיא כתבה שהיא עשתה ניתוח אז כך שאיםן כאן טעות,אל תשכח שהודעות קוראים גם שאר חברי הפורום שזקוקים לאנשים כמוך שהצליחו והגיעו לשביל הזהב עם עשייה אמיתית ללא פשרות. אני ממש גאה בך ובמירי שהגעתם לדרך הנכונה. אני עשיתי לפני חודש את הניתוח ,עוקבת אחר כל ההודעות של כל מי שעבר לפניי,יש כאן בעיקר מנותחים טריים (אני,רומי,ורד,חושבת ותוהה ועוד)שמאד זקוקים לאנשים כמוך.
חבל שתכתוב פחות בפורום כי אז תחסר לנו מאד העזרה והעצות ממך ! כל הכבוד על הסדר יום שלך ! בהצלחה בהמשך ויום טוב
שלגיה

חיים_א

New member
תודה שלגיה

גם אם לא אכתוב אזי לקרא כן אכנס לפורום ואם תפני אלי שאלה ספציפית אשמח לענות. הכל במגבלה שזה לא משהוא מוכח אלא בהתבסס על הנסיון האישי שלי

מירי,

New member
הניסיון האישי של כל אחד...

הוא הדבר הכי טוב! דיאטנית דקיקה יכולה לתת לנו רק כלים תאורטיים... אנשים עם ניסיון שמתמודדים עם הבעיה יום יום לי יתרמו הרבה יותר! אני אישית לא יכולה לשמור על סדר יום נוקשה כשלך , אבל אני מאמינה ששמירה על הכללים תעזור לי לשמור על המשקל בהמשך!

מירי,

New member
שמנמנה? היא רזה!

האמת גם אותי היא היטעתה , אני הבנתי שהיא אחרי ניתוח ירדה 10 ורוצה עוד.. RY - את צריכה להגיע לגשת לפורום השמנה והרזיה , ולא לפורום ניתוחים...

gal33

New member
חיים, החיים הם לא שחור ולבן, הם

אפורים
אני חושבת שרוב דרי הפורום נהנו מדבריך, אצלי אישית אף עוררת הערכה רבה על הדבקות במטרה, ובכלל. כל הכבוד. חזק ואמץ. לדעתי, עזרת להרבה אחרים כאן, וזה מה שחשוב!!! נ.ב: אני שמנה, אבל ממש ממש לא מגעילה!!! שלגיה, כמו שאני זוכרת אותך, גם את לא כל כך מגעילה, אפילו להיפך!

orenhaim

New member
ילדים הם עם אכזר ואם ילד מגיע לבי"ס

עם הורה שמן מאד לעיתים קרובות הוא נשאל ע"י חבריו "השמן המגעיל הזה הוא אבא שלך?". חוויה כזו עברתי מספר פעמים. יש ילדים שהעניין מאד מכביד עליהם עד כדי כך שהם לא מדווחים על אסיפות הורים ו/או ארועים המיועדים להורים וילדים.

שלגיה**

New member
לגל

תזכירי לי ממתי את זוכרת אותי? באיזה מפגש? אני ממש לא בטוחה שראית אותי !

gal33

New member
זה לא היה במפגש, אלא בוולפסון

באותו שבוע שנותחת, אני ביליתי שם עם הדלקת בלבלב. אחרי שהשתחררתי וקראתי כאן, עשיתי 1+1. כמובן, יתכן ואני טועה. שכבת בחדר עם האשה המבוגרת החמודה הזו שגם הוציאו לה כיס מרה, ויום לפני הניתוח העבירו אותה אלי לחדר. קראו לה משהו כמו דבורה אם אני זוכרת נכון.

RY

New member
אני כן אחרי ניתוח, ו- 25 קילו עודף

זה שומן!!! חוץ מזה ממתי אתם מנפים אנשים מהפורום? חיים, אני דווקא מאוד שמחתי לקבל את ההודעה שלך, אני חושבת שיש המון אנשים רזים שהם מגעילים, ולחלופין שומן- זה משהו בראש. אני גם שהייתי 60 קילו, הייתי נטרפת מעוגות ומתוקים. אני אהיה שמנה לעולם, גם אם אצליח להוריד את ה- 15 הנוספים.

שלגיה**

New member
לא ברור לי משהו ../images/Emo4.gif

אולי RY תספרי אחת ולתמיד,מתי עשית ניתוח,כמה היית לפני הניתוח? כמהירדת עד כה? ואף אחד לא ניפה אותך מהפורום,פשוט בגלל חוסר מידע מלכתחילה חשבנו שמדובר במישהי שעשתה דיאטה והגיעה לפורום מנותחים...חבל סתם להגיע למריבות,יש כאן מקום לכולם !
למי שרזה 50 ק"ג ולמי שרוצה להרזות 70 ק"ג ולמי שעומד במקום ומתוסכל ולמי שיש לו שאיפות להרזות 50 ק"ג..(אני..אני...) אז אולי נתחיל מהתחלה ותספרי לנו קצת פרטי הבהרה. הפורום הוא בשביל כוווווווולם. יום טוב
שלגיה

מירי,

New member
כולם ברוכים הבאים.....

גם את! סיפרת שירדת 10 קילו בחצי שנה...ויש לך עוד 15 לרדת? בשביל זה לא עוברים ניתוח... אולי תספרי לנו , איזה ניתוח עברת? ומתי? אצל מי? האם זה LAP-BAND ואם כן עברת הצרות?? כולנו נילחמים בבעית עודף המשקל , אבל הדיאטה של מי שעבר ניתוח מעט שונה - זה הכל!

RY

New member
הנה הסיפור

עברתי ניתוח lap-band לפני חצי שנה. הייתי בסביבות 25-30 קילו מעל משקלי הרגיל (אותו שמרתי בחירוק שיניים עד ההריון) . אחרי ההריון ניסיתי אין סוף דיאטות אבל לא הייתי מסוגלת להוריד כמות שומנים כזאת. בעקבות כך פניתי לעשות ניתוח, שילמתי פרטי וכן עברתי אותו בהצלחה טפו טפו טפו ללא כל סיבוכים. החלטתי לעבור ניתוח מכיוון שאני תמיד אהיה שמנה בראש ואני הרגשתי שאני חייבת עזרה חצונית לעזור לי לשלוט על בולמוסים של אוכל. נכון שאני אוכלת יפה מאוד שוקולדים ובמבה, אבל עכשו אין לי אותם בבית ובעקבות הטבעת אני חייבת לאכול לאט. העניין הוא שבאמת ירדתי מעט מאוד ועדיין יש לי 15 קילו מיותרים לחלוטין. אם ישנן עוד שאלות אני אשמח לענות.

רוייקו

New member
ככל שמישקל היעד נמוך, כך הישג

הירידה נמוך יותר. אנשים עם משקל גבוה יורדים בקצב מטאורי ואחר כך נעצרים גם הם עם משקל עודף שנותר עליהם. מעטים הם המנותחים שמצליחים להוריד את כל המישקל העודף. מנותחים עם משקל נמוך מצליחים להוריד הרבה פחות מאלה ששמנים יותר, מסתבר. עם מישקל של 25 קילו עודף אין מה לצפות הרבה מהניתוח. גם מבחינה סטטיסטית, הניתוח מסייע להוריד כ 60 אחוז מהמישקל העודף, כלומר, 30-40 אחוז בכל זאת נישארים. אולם, הבעיה העיקרית היא הרגלי האכילה שלא שינית עדיין וחבל. רק שינויי אמיתי באכילה יביא לתוצאות.

RomiVais

New member
חיים!! ../images/Emo24.gif

תודה על התשובה הארוכה שכתבת ל RY . אתה כתבת לה אבל בעצם כולנו קוראים וזה עוזר ליותר אנשים ממה שאתה חושב - אז במקום לכתוב פחות, יהיה נחמד אם תכתוב יותר!!!
תמיד כיף ומעודד לשמוע על הצלחות של אחרים, בעיקר אחרי שירדו את כל מה שרצו לרדת ומצליחים גם לשמור!!! באמת כל הכבוד!!! ותישאר איתנו!!! רומי

lir42

New member
זאב!

אני עברתי את הניתוח ב29.07 הייכן עברת אותו? אצלי מי נותחת? אני הייתי בוולפסון שבוע שלם וד"ר חרוזי ניתח אותי מוכנה לענות לך על כל שאלה שתשאל שאוכל לענות עלי לירי

zeevaa

New member
lir42

שלום lir42 את הניתוח עברתי במדיקל סנטר ע"י פרופ´ חרוזי אין לי הרגשת שובע אני כל הזמן רעב אומנם אני בדיאטה(לבן,גבינה+ירקות)ירדתי 6ק"ג בשבועיים מה לעשות לדכא את הרעב? זאב

למעלה