מה לא בסדר אצלי?

rafagav

New member
לא בזה העיקר...

המחשבה הלאה - שחושבים על היחד ואז - יש צורך (האם?) לערוך הסכמים (בכתב / בע"פ) לגבי היחס אל בִּתה מול בִּתי... (שאסור לי לומר לבתה כל מיני דברים וכו' אם כי היינו זמן רב יחד ובנוסף - היא (הבת) הציעה, שאעבור לגור איתן...). הכל משתנה כשעוברים לגור ביחד באופן, בו אין לי בית נפרד... ** יכול להיות, לא הצלחתי להבין, שיש חשיבות בתחושות חוסר החופש, אם היו? מנסה לראות הכל מנק' חופשית וחזקה יותר, בה יש לי יכולת להביע ולעמוד על דעתי.

המלצתי......

מצב שויוני יתאפשר אם תשוחחו על עתידכם המשותף ועל תחושותיך. כנות ותקשורת בסיטואציה שכזו חשובים ביותר. הגדר לה מראש מהו חופש ומרחב מחיה עבורך בתוך הקשר הזוגי אם אתה עובר לגור בדירתה ,ממליצה לכם מנסיון, להסדיר את המערכת ביניכם . רצוי שתנסחו יחד מסמך כתוב שתכסה כל אפשרות .ברגע שהדברים ברורים ויש הסכמה נחסכת המון אי נעימות . למשל - 1. איך תתנהל ביניכם ההתנהלות הכספית בכל מה שנוגע לאחזקת משק הבית האם ביחס שווה או באופן יחסי . 2. האם תפתחו חשבון בנק משותף אליו תפרישו כספים וממנו תתנהלו ? 3.לגבי שהייתך בדירתה על מנת להסיר ספק וחשש עליך להצהיר שאין ולא יהיו לך שום דרישות לחזקה. 4. אם חלילה הקשר לא יעלה יפה, ואין לך דירה , אתה צריך זמן סביר לפנות את חפציך. 5. אם יש ילדים בסיפור , יש לתת את הדעת לגבי מקומם בקשר המתהווה. ב ה צ ל ח ה

rafagav

New member
א) תודה.. ב) זה לא עניין כספי -

שנינו במצב טוב, גם אם אין לי דירה. העניין הוא יותר הקטע של היחד - כשחיים לחוד - לכל אחד פינה. כשחיים יחד - יש יותר מעורבות בחיי הילדים (לשנינו בנות). מצידי - ההוצאות רק יגדלו, שהרי אצטרך להחזיק קליניקה נפרדת והנסיעות וכו' אך - נראה שחשוב ויותר מזה - כדאי - לחזק בינינו את הקשר.

rafagav

New member
המשך - בעקבות דברייך...

שוחחנו והבהרתי לה, עד כמה שעלי לוותר כדי לבצע את המהפך. היא ציינה, שגם לה יהיה קשה, כך לבתה, כשתבוא הביתה אך - זה חשוב לחיזוק השקר בינינו. בהחלט יש על מה לדבר = דברים שיש לסכם בינינו כדי למנוע ויכוחים ומחלוקות.

למעלה