מה לא היה ממזמן?נכון.שאלון.

נמנמנמ

ברכה או ים? כמו ששיגעצית כתבה.. בריכה בשביל לשחות, ים בשביל להנות מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית
כפכפים או נעליים? נעליים, יותר נוח שיעור ספורט או שיעור אומנות? שיעור אומנות (דיי ברור שבנים יכתבו ספורט ובנות יכתבו אומנות..) צפרדע או חמור?
סוס או כלב? כלב פינק פלויד או ביטלס? ביטלס אוהב את בצפר או לא? לא
טורקיז או בורדו? שאלה קשה.. פעם אהבתי טורקיז יותר עכשיו בורדו פיס או אינג&יאנג? אינג יאנג ?
משקפי שמש או משקפי ראייה? שמש מכנס דייגים או מכנס חיתול? מכנס חיתול !? הדרום או הצפון? הצפון תל אביב או ירושליים? ת"א אילת או סיני? לא הייתי בסיני סרטים קומדיות או אימה? אימה
! רומנטיים או מצוירים? מצוירים מטאל או פאנק? מטאל פופ או היפ הופ? פופ היפ הופ או רוק? רוק חחח ברור אמטיוי או 24? 24 אי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר תפוז או נענע? תפוז עזריאלי או שיינקין? לא הייתי בשינקין..... פוקס או טיאנטי? פוקס שאנטי או רועש? רועש להשתולל או לישון? להשתולל. ולישון. לאהוב או לסגוד? לאהוב להעריך או להעריץ? להעריך אנגלית או עברית? עברית ! ספר משהו מיוחד שעשית היום- מיוחד? ביקרתי את סבתא? אז איך היה לך היום? בבוקר היה יותר טוב המצב רוח שלך בסדר? כן, אחרי ההופעה של הקספרים, המצב רוח יותר מבסדר מה הצבע האהוב עליך? שחור/אדום ושחקן? כלמיני וזמר? כלמיני יש אהבה? לא איזה... תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותכתוב אותו כאן- קספר - סקס+שילה [זה מה שעלה בראש עכשיו] מתי בפעם האחרונה קנית דיסק? לפני כמה שבועות ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? לא זוכרת מי הם החברים הכי טובים שלך? מורן אוהב אותם? יאפ מה אתה חושב שמיוחד בהם? היא תמיד לצידי תמיד תמיד ותמיד מבינה ועוזרת (מורן, אוהבת אותך
!) ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי? לא ממש שעורי בית זה חרא של דבר נכון? יאפ ואיך בחיים? אחרי הופעות של קספרים החיים ורודים אוהבים את בצפר? נו כבר אמרתי !!!! זה לא ברור?! מה המקצוע האהוב? מתמטיקה ומחשבים איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? רוק וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? השיר שלנו לשעבר רואה אמ טיוי? אין לי כבלים מה אתם אומרים על הלקה לד זפלין? נחמדה אתם אנשים מצחיקים? לא אתה שומע מוזיקה עכשיו? לא אם כן-מה?? לא! אוהבים לאהוב? מאוד
מתים על שאלונים? לפעמים ואיזה סמיילי הכי אוהבים?את הסמיילי של התקיעה בתחת:
איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו? אהבה ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה? סתכלו בשאלה למעלה

../images/Emo187.gif

נתחיל מזה או זה: ברכה או ים? ים.
מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלי
כפכפים או נעליים? נעליים. שיעור ספורט או שיעור אומנות? אומנות כמובן
צפרדע או חמור?
סוס או כלב?
פינק פלויד או ביטלס? שניהם
אוהב את בצפר או לא? אהבתי קצת ושנאתי קצת.. טורקיז או בורדו? טורקיז. פיס או אינג&יאנג? פיס
משקפי שמש או משקפי ראייה?
מכנס דייגים או מכנס חיתול? מכנס דייגים שולט!!
הדרום או הצפון? צפון
תל אביב או ירושליים? ת"א. אילת או סיני? סיני
סרטים קומדיות או אימה? גם וגם
רומנטיים או מצוירים? גם וגם
מטאל או פאנק? פאנק. פופ או היפ הופ? היפ הופ היפ הופ או רוק? רוק אמטיוי או 24? 24 אי סי קיו או מסנג'ר? MSN תפוז או נענע?
עזריאלי או שיינקין? שינקין
פוקס או טיאנטי? FOX שאנטי או רועש? שאנטי להשתולל או לישון? להשתולל
ואז ללכת לישון. לאהוב או לסגוד? לאהוב. להעריך או להעריץ? להעריך. אנגלית או עברית? עברית.. ספר משהו מיוחד שעשית היום- פגשתי מישהו חמוד
אז איך היה לך היום? מדהים
המצב רוח שלך בסדר? מעולה. מה הצבע האהוב עליך? כחול וכתום. ושחקן? ג'וני דפ, אשטון קוצ'ר וזמר? אביב גפן יש אהבה? כרגע לא, מקווה שבקרוב אמצא אחת.. תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותכתוב אותו כאן- Iris- Googoo dolls מתי בפעם האחרונה קנית דיסק? לא מזמן. ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? לכינרת לפני שנה עם האקס. מי הם החברים הכי טובים שלך? סיון, רועי, עומרי, גיאו'ש ועדידי. אוהב אותם? הכי בעולם. מה אתה חושב שמיוחד בהם? שהם פשוט הם. ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי? משתדלת. שעורי בית זה חרא של דבר נכון? לאידעת
ואיך בחיים? החיים בסדר גמור
אוהבים את בצפר? אין לי ביצפר יש לי צבא.
מה המקצוע האהוב? בצבא?! איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? רוק ישראלי/ לועזי וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? כן, למה לא. רואה אמ טיוי? לא ממש. מה אתם אומרים על הלקה לד זפלין?
אתם אנשים מצחיקים? משתדלת.. אתה שומע מוזיקה עכשיו? כן. אם כן-מה?? The Calling - Wherever You Will Go אוהבים לאהוב? ברור
מתים על שאלונים? הם בסדר. ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו? כרטיס טיסה לאמסטרדם. ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה?

../images/Emo121.gifנו טוב

נתחיל מזה או זה: טוב ברכה או ים? ים מוזיקה לועזית או ישראלית? תלוי כפכפים או נעליים? יחף שיעור ספורט או שיעור אומנות? מוזיקה צפרדע או חמור? צפרדע סוס או כלב? כלב פינק פלויד או ביטלס? פינק אוהב את בצפר או לא? כןכןכןןןןןןן טורקיז או בורדו?טורקיז פיס או אינג&יאנג?יאנג וזה בכלל יין ויאנג משקפי שמש או משקפי ראייה? שמש מכנס דייגים או מכנס חיתול? דייגים הדרום או הצפון? צפון תל אביב או ירושליים? תל אביבבבבבבבבבב אבל בירושלים יש תו
אילת או סיני? אילת סרטים קומדיות או אימה? קומדיה רומנטיים או מצוירים? מצוייר מטאל או פאנק? מממ רגאיי
פופ או היפ הופ? שיט היפ הופ או רוק? רוק אמטיוי או 24? 24 אי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר תפוז או נענע? תפוז עזריאלי או שיינקין? עזרי פוקס או טיאנטי? פוקס שאנטי או רועש? שאנטי להשתולל או לישון? להשתולל לאהוב או לסגוד? לאהוב להעריך או להעריץ? להעריך אנגלית או עברית? עברית ספר משהו מיוחד שעשית היום- הייתי בתו השמיני והרצתי דאחקות עם ישי וטהר? אז איך היה לך היום?סבבההההה
המצב רוח שלך בסדר? יאפ מה הצבע האהוב עליך?כחול ושחקן?קארי אלוויס וזמר?מאיר אריאל יש אהבה?תמיד, בכל מקום בעולם תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותכתוב אותו כאן-לראות אותה היום מתי בפעם האחרונה קנית דיסק?היום ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? טיול תחילת שנה מי הם החברים הכי טובים שלך? מממ אוהב אותם? בייטח
מה אתה חושב שמיוחד בהם? הם, כמו שהם ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי? לא מי יודע מה שעורי בית זה חרא של דבר נכון? תלוי איזה ואיך בחיים? סבבות אוהבים את בצפר? שוב? בטח! מה המקצוע האהוב? מממ תולדות הג'אז ומממ פיתוח שמיעה... איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? רוק, רגאיי, ג'אז וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? סימפסונס:) רואה אמ טיוי? לא מה אתם אומרים על הלקה לד זפלין? סבביים אתם אנשים מצחיקים? ככה אומרים... אתה שומע מוזיקה עכשיו? כן אם כן-מה?? puffy-bela flack אוהבים לאהוב? כן מתים על שאלונים? כןןןןןןןןן
ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו? עזבו:) ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה? מממ כבר לא יודע

טולייצ

New member
מחר באילת ../images/Emo182.gif

נתחיל מזה או זה:
ברכה או ים? ברכה,ים יותר בשביל האווירה.. מוזיקה לועזית או ישראלית? מעדיפה לועזי,אבל שומעת יותר ישראלי כפכפים או נעליים? נעליים שיעור ספורט או שיעור אומנות? אומנות [כל סוג] צפרדע או חמור? צפרדע סוס או כלב? סוס
פינק פלויד או ביטלס?
אוהב את בצפר או לא? ברור שכן! טורקיז או בורדו? טורקיז!! פיס או אינג&יאנג? peace משקפי שמש או משקפי ראייה? ראייה מכנס דייגים או מכנס חיתול? - הדרום או הצפון? "מהדרום אל הצפון.." צפון
תל אביב או ירושליים? תל אביב בשביל הכיף,ירושלים בגלל היופי. אילת או סיני? אילת,כי בסיני לא הייתי! סרטים קומדיות או אימה? אימה
רומנטיים או מצוירים? רומנטיים מטאל או פאנק? פאנק פופ או היפ הופ? פופ היפ הופ או רוק? רוק אמטיוי או 24? MTV אי סי קיו או מסנג'ר? איסיקיו תפוז או נענע? תפוז עזריאלי או שיינקין? שינקין פוקס או טיאנטי? TNT שאנטי או רועש? שאנטי,לפעמים רועש. להשתולל או לישון? להשתולל לאהוב או לסגוד? לסגוד להעריך או להעריץ? להעריך אנגלית או עברית? עברית כי אני יודעת,אנגלית כי זה פשוט יפה! ספר משהו מיוחד שעשית היום - קניתי אולסטאר & ואנס חדשות!! אז איך היה לך היום? נחמד
המצב רוח שלך בסדר? קומסי-קומסה מה הצבע האהוב עליך? ירוק ושחקן? תום ווילינג וזמר? כריס מרטין יש אהבה? אולי תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותכתוב אותו כאן- [נכון לעכשיו]
coldplat - fix you מתי בפעם האחרונה קנית דיסק? שבוע שעבר - הדרה לוין ארדי,מומלץ!! ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? שישי שבת בקיבוץ עלומים,עם עוד 20 ילדים בערך,מהמקיף,סמינר של אוניברסיטת ב"ש,היה מטורף!! מי הם החברים הכי טובים שלך? בקו שי מו אוהב אותם? מאוד
מה אתה חושב שמיוחד בהם? שהם שלישיה. ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי? דיי שעורי בית זה חרא של דבר נכון? לא ממש ואיך בחיים? בסדר אוהבים את בצפר? כן,כבר היה לא? מה המקצוע האהוב? אזרחות,אילנה
איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? רוק וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? כשיש זמן רואה אמ טיוי? יאפ מה אתם אומרים על הלקה לד זפלין?
אתם אנשים מצחיקים? לפעמים אתה שומע מוזיקה עכשיו? לא אם כן-מה?? - אוהבים לאהוב? יאפ מתים על שאלונים? כן ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו? הדיסק של פו פייטרז!! ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה? אוו,שאלה קשה

יאלה אני !

נתחיל מזה או זה: ברכה או ים? ברור שים מוזיקה לועזית או ישראלית? לועזית כפכפים או נעליים? לא יודעת... שתיהם שיעור ספורט או שיעור אומנות?ספורט .. כי לא עושים כלום צפרדע או חמור? איכ סוס או כלב? כלב פינק פלויד או ביטלס? פינק פלוייד ברורררר אוהב את בצפר או לא? לא יאקקק טורקיז או בורדו?בורדו פיס או אינג&יאנג? הכל אותו חרא, אבל פיס זה סמל יפה משקפי שמש או משקפי ראייה?שמש מכנס דייגים או מכנס חיתול? דייגים כאילו דהה הדרום או הצפון? צפון ..ברור תל אביב או ירושליים?ת"א אילת או סיני? סיני ..!!!! סרטים קומדיות או אימה? קומדיות רומנטיים או מצוירים? לא יודעת קשה מידי מטאל או פאנק? מ-ט-א-ל ! ! ! פופ או היפ הופ? היפהופ היפ הופ או רוק? רוק.. אמטיוי או 24? SANE SHIT אי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר תפוז או נענע? תפוזזז עזריאלי או שיינקין? עזריאלי דהה פוקס או טיאנטי? פוקס שאנטי או רועש? הכל להשתולל או לישון? גם וגם לאהוב או לסגוד? לאהוב.. לסגוד מידי פעם להעריך או להעריץ? להעריך.. ולהעריץ מידי פעם אנגלית או עברית? עברית ספר משהו מיוחד שעשית היום- אז איך היה לך היום? היה סבבה,קמתי מוקדם שתיתי שוקו חם בסוכה והסתכלתי על הגשם, ואז נסעתי לקדומים
, אח"כ אצל סבתא, אח"כ בים (כןןן בקורר היה טוב!!הים אפל ..!!), אח"כ הסתובבתי בכפר סבא חברים וזה.. היה יום סבבה המצב רוח שלך בסדר? עכשיו לא מה הצבע האהוב עליך?אדום שחור כחול כתום ושחקן? שכחתי את שמו וזמר?יש הרבה נו יש אהבה? לא תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותכתוב אותו כאן- לחן: סגיב כהן מילים: סגיב כהן מה לך מלאך כי חרש התעלמת ממני מה לי אבדה לי אהבה תמה אוהב אותך יותר ואת רק משתנה מה לך מלאך כי עננים כיסו עיניים מים הציפו את נחלתי ואת מנוחתי הפרה תמתי בואי בואי יפתי והשיבי לי אהבתי בואי שובי אל חיקי אל תגידי ששכחת לא רק אל תגידי שעבר מה לך כל כך חזקו ממני שתיקותייך מה לי חזקה ממך תשוקתי כמו רוח מליבך סוערת בתוכי בואי בואי יפתי והשיבי לי אהבתי בואי שובי אל חיקי אל תגידי ששכחת לא רק אל תגידי שעבר.. איזה שיר יפה ..די לא מתאים לי ים תיכוני >< מתי בפעם האחרונה קנית דיסק? שנה שעברה.. ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? מחנה קיץ 2005 ..אעעע היה טובבב מי הם החברים הכי טובים שלך? שמות ? נו זה לא יעזור אוהב אותם? כע ברוררר מה אתה חושב שמיוחד בהם? הכל אני מתה עליהםם ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי? זה ישמע צומי, אבל לא שעורי בית זה חרא של דבר נכון? דהה ואיך בחיים? החיים דווקא בסדר.. אוהבים את בצפר? חרא של בצפר מה המקצוע האהוב? הסטוריה איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? מטאל וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? בובספוג , העצבונים ולפעמים 24 רואה אמ טיוי? כן מידי פעם שיש דברים טובים מה אתם אומרים על הלקה לד זפלין?
אתם אנשים מצחיקים? לא יודעת לא נראה לי.. אתה שומע מוזיקה עכשיו? כע אם כן-מה?? מטאל אקוסטיק של מטאליקה אוהבים לאהוב? כע מתים על שאלונים? מידי פעם ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו? צ'ק פתוח ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה? :\ ...
בלע בלעעע בלעעעע^&^*$@@@@@@@@@@$%&^! <><>HJKL%#$ק234234545טדגכע%Y4

פיספסתי שאלה..

ספר משהו מיוחד שעשית היום- שרפנו פח אשפה וניגנו בגיטרה וגם הסתכלתי על הציצים של חברה שלי שכמעט אנסה אותי אעע זונה מה עוד עשיתי? אכלתי במבה קרעתי מיתר פילחתי מחברה שלי את הכובע שלי שתיתי שוקו חםםם בחוץ מול הגשם יאיי

צ'ק פתוח זה טוב!!!

איך לא חשבתי על זה נמ, הגיעו ימים טובים... אסנת שומעת מזרחי !!!!!!!! חחחחחחחחחחח ת'אמת.. פעם שמעתי הרבה סגיב כהן וזה השיר שהכי אהבתי

כן אה ..

באמת שיר יפה אוףאוףאוףאוף אוףףף זה לא פייר :( חברה שלי עוזבת תארץ היאלא תגור פה יותר חלק משיר שיזכיר לי אותה תמיד- Hold up Hold on Don’t be scared You’ll never change what’s been and gone May your smile (may your smile) Shine on (shine on) Don’t be scared (don’t be scared) Your destiny may keep you warm Cos all of the stars Are fading away Just try not to worry You’ll see them some day Take what you need And be on your way And stop crying your heart out Get up (get up) Come on (come on) Why’re you scared? (I’m not scared) You’ll never change What’s been and gone Cos all of the stars Are fading away Just try not to worry You’ll see them some day Take what you need And be on your way And stop crying your heart out :( זה כזה עצוב

keeeren

New member
אוסנתתת את מכל האנשים?../images/Emo46.gif

מי אומר בוב ספוגגגגגג לעזאזל? זה כזה מכוער.. ספונג' בוב.. תכניסי את זה לראשך הקט והיפה.. ספונג' בוב
!! זה כמו להגיד בלינק מאה שמונים ושתיים.. כאילו הכי מכוער!! הפנמת?8-| יופי

jack 1

New member
בטטה

ברכה או ים?ברכה מוזיקה לועזית או ישראלית?ישראלית כפכפים או נעליים?נעליים שיעור ספורט או שיעור אומנות?אומנות צפרדע או חמור?בת יענה סוס או כלב?בת יענה פינק פלויד או ביטלס?שאלה קשה.מממ ביטלס אוהב את בצפר או לא?ממ לא אוהב ולא שונא טורקיז או בורדו?טורקיז פיס או אינג&יאנג?אומרים יאן ויאנג
. משקפי שמש או משקפי ראייה?ראיה מכנס דייגים או מכנס חיתול?מכנס דייגים?מה זה? הדרום או הצפון?דרום תל אביב או ירושליים?תל אביב אילת או סיני?אילת סרטים קומדיות או אימה?קומדיות רומנטיים או מצוירים?מצויירים מטאל או פאנק?מטאל פופ או היפ הופ?פופ היפ הופ או רוק?רוק אמטיוי או 24?24 כמובן אי סי קיו או מסנג'ר?מסנג'ר תפוז או נענע?וואלה עזריאלי או שיינקין?עזריאלי פוקס או טיאנטי?אפחד מהם שאנטי או רועש?הא. להשתולל או לישון?לישון ולא לקום לאהוב או לסגוד?לא זה ולא זה להעריך או להעריץ?להעריך אנגלית או עברית?אנגלית ספר משהו מיוחד שעשית היום-קמתי בבוקר אז איך היה לך היום?הוא רק התחיל המצב רוח שלך בסדר?לא משו מה הצבע האהוב עליך?ירוק צהוב וכחול ושחקן?אין וזמר?אין יש אהבה?לא יודע תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותכתוב אותו כאן-עוד נגיעה-החברים של נטאשה מתי בפעם האחרונה קנית דיסק?לפני חודש ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית?
לא היה כזה מי הם החברים הכי טובים שלך?אין לי. אוהב אותם?.. מה אתה חושב שמיוחד בהם?. ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי?לא שעורי בית זה חרא של דבר נכון?מה זה בכלל? ואיך בחיים?חרא אוהבים את בצפר?לא מה המקצוע האהוב?לא איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל?הכול מהכול וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל?השמינייה רואה אמ טיוי? לא מה אתם אומרים על הלקה לד זפלין?הלקה?יש לקה כזאת?
אתם אנשים מצחיקים?לא חושב,אני לא אנשים הריי. אתה שומע מוזיקה עכשיו?לא,טוב שהזכרתם לי. אם כן-מה??עכשיו אחרי שהדלקתי תווינאמפ,אני שומע גרין דיי. אוהבים לאהוב?לא מתים על שאלונים?לא משו ואיזה סמיילי הכי אוהבים?לא אוהב סמיילים איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו?עזבו ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה?שכחו מזה?

אני ורק אני ורק אני ורק אני...

מתח מיני
נתחיל מזה או זה: ברכה או ים? ים מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית כפכפים או נעליים? נעליים שיעור ספורט או שיעור אומנות? אומנות צפרדע או חמור? חמור סוס או כלב? כלב פינק פלויד או ביטלס? ביטלס אוהב את בצפר או לא? לא טורקיז או בורדו? טורקיז פיס או אינג&יאנג? פיז משקפי שמש או משקפי ראייה? שמש מכנס דייגים או מכנס חיתול? דייגים הדרום או הצפון? הדרום תל אביב או ירושליים? תל אביב אילת או סיני? אילת סרטים קומדיות או אימה? קומדיות רומנטיים או מצוירים? רומנטיים מטאל או פאנק? מטאל פופ או היפ הופ? היפ הופ היפ הופ או רוק? רוק אמטיוי או 24? 24 אי סי קיו או מסנג'ר? איסיקיו תפוז או נענע? תפוז עזריאלי או שיינקין? שיינקין פוקס או טיאנטי? טיאנטי שאנטי או רועש? שאנטי להשתולל או לישון? להשתולל לאהוב או לסגוד? לאהוב להעריך או להעריץ? להריך אנגלית או עברית? עברית ספר משהו מיוחד שעשית היום- חחח אירגנתי בגדים לפולין אז איך היה לך היום? היה חביב.. המצב רוח שלך בסדר? לא רע מה הצבע האהוב עליך? צבעוני ושחקן? --- וזמר? עברי לידר יש אהבה? עצמית תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותכתוב אותו כאן- אם גנבתי לך את החשק לצחוק או לבכותתת אני באמת מצטער. את אדם יפה ולא מגיע לך יש בך חכמה שמספיקה לשנינו.. הקירותת רעדוו שדיברת..או יהההה.. מתי בפעם האחרונה קנית דיסק? מזמן ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? אין לי כוח מי הם החברים הכי טובים שלך? יש הרבה. אוהב אותם? יש ברירה.. מה אתה חושב שמיוחד בהם? מה ז"א? הם קשורים אליי..ברור שהם יהיו מיוחדים ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי? מסתדרת. שעורי בית זה חרא של דבר נכון? וואלה.. נכון. ואיך בחיים? מלאים משקאות חריפים אוהבים את בצפר? שאלה טיפשית מה המקצוע האהוב? חלון איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? רוק ישראלי וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? כן רואה אמ טיוי? לא מה אתם אומרים על הלקה לד זפלין? הם סבבה אתם אנשים מצחיקים? לא. אתה שומע מוזיקה עכשיו? לא. אם כן-מה?? אוהבים לאהוב? שונאת אתזה מתים על שאלונים? לגמרי לא ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו? המון אולסטאר ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה? לא בנאדם. בסה"כ נזק.

קובe

New member
קובי הנספח..

נתחיל מזה או זה: ברכה או ים?ים מוזיקה לועזית או ישראלית?ישראלית כפכפים או נעליים?נעליים שיעור ספורט או שיעור אומנות?אומנות צפרדע או חמור?חמור סוס או כלב?כלב פינק פלויד או ביטלס?פינק פלויד אוהב את בצפר או לא?לא טורקיז או בורדו?בורדו פיס או אינג&יאנג?אינג&יאנג משקפי שמש או משקפי ראייה?שמש מכנס דייגים או מכנס חיתול?לא זה ולא זה.. הדרום או הצפון?צפון תל אביב או ירושליים?ירושלים אילת או סיני?סיני(לא הייתי) סרטים קומדיות או אימה? קומדיות רומנטיים או מצוירים?מצוייר מטאל או פאנק?פאנק פופ או היפ הופ?פופ היפ הופ או רוק?רוקקק אמטיוי או 24?24 אי סי קיו או מסנג'ר?מסנ' תפוז או נענע?תפוז עזריאלי או שיינקין?שיינקין פוקס או טיאנטי?טיאנטי שאנטי או רועש?שאנטי להשתולל או לישון?לישון לאהוב או לסגוד?חחח, תלוי את מי... להעריך או להעריץ?להעריך אנגלית או עברית?עברית ספר משהו מיוחד שעשית היום- הרגע התעוררתי ז"א שהדבר היחיד שהעשיתי זה לצחצח שינים אז איך היה לך היום?סבבה המצב רוח שלך בסדר?מצויין מה הצבע האהוב עליך?כחול ושחקן?ג'וני גפ וזמר?עברי לידר יש אהבה?שאלה קשה תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותכתוב אותו כאן-"מי אם לא אני" מתי בפעם האחרונה קנית דיסק?קיבלתי אחד, אתמול ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית?י"א מי הם החברים הכי טובים שלך?נופר לצורך העניין..
אוהב אותם?מאוד.. מה אתה חושב שמיוחד בהם?סתם חתיכת חרא ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי?אממ... שנופר תענה שעורי בית זה חרא של דבר נכון?כן ואיך בחיים?לא זורמים.. אוהבים את בצפר?לא מה המקצוע האהוב?מרינה איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל?ישראלי וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל?the o.c רואה אמ טיוי? לא מה אתם אומרים על הלקה לד זפלין?אחלה שם.. אתם אנשים מצחיקים?לא יודע.. אתה שומע מוזיקה עכשיו?לא:( אם כן-מה?? אוהבים לאהוב?בטח.. מתים על שאלונים?כשמשעמם ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו?דיסק ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה?עזבווו!! יאללה בייי...
ד.א.. נהנתי בחמישי..

למעלה