מה לבשתן השבוע?

מה לבשתן השבוע?

בואוא נעורר את הפורום בכך שנעלה תמונות או נספר במילים של מה לבשנו השבוע. זה יעורר דיון וגם יהיה נחמד יותר ומסקרן לגבי הטעם של כל אחת ואחת מאיתנו. מה אתן אומרות? אני אתחיל.... ותצטרפו

לעבודה ביום ראשון

אז ככה, החלטתי ללבוש את החולצה הזאת שאני מאוד אוהבת וכבר מזמן לא יצא לי ללבוש כי זה ניראה מאוד אתני. שילבתי עם מכנס סקיני חום מזרה ונעלי סירה שטוחות מבד ריפוד כזה נוצץ. יש לי אותן די הרבה זמן והן יתפרקו בקרוב וזה יהיה חבל. וגם כל מיני אקססוריז חומים בהירים או כהים. משקפיים ותיק מ- H&M שרשרת מחרוזי עץ משוק הכרמל מלפני כמה שנים טובות. מה אתן אומרות?

shoni123

New member
ביום שני התחלתי עבודה חדשה

טרום מתמחה במשרד עו"ד. לבשתי מכנס אפור מחוייט מזארה (של שנה שעברה) שנראה מרחוק קצת כמו גינס, וחולצה מכופתרת לבנה עם פסים דקים בצבעים כסוף ואפור. אכן נראתי מחויטת אבל כשהגעתי למשרד גילתי שאין קוד לבוש במשרד ואפשר לבוא גם בגינס (לפחות המתמחים, ובטח כשלא הולכים לבתיהמ"ש). אז היום כבר הגעתי למשרד בג'ינס. אבל עדיין דאגתי לראות דיי אלגנטית. לבשתי גינס כחול של PAYOTA בגזרה גבוהה יחסית (שתמיד שאני לובשת חושבים שרזיתי..
) וחולצה שחורה מכותנה ולייקרה עם צווארון V לבן מחוייט של דפנה לוינסון. מעל לבשתי גקט שחור של ראנואר ונעלתי מגפים עם עקב של ניין ווסט. ומחר אני במכללה ויכולה להתלבש זרוק יותר (למרות שאני לא ממש מתלבשת זרוק אף פעם..) וזה דיי נחמד שיש יומיים בלימודים ו3 בעבודה ואפשר לגוון את סגנון הלבוש.

ביציאה עם בן זוג לפיצה מה שהפך למסעדה בטיילת

לבשתי ג'ינס סקיני כחול כהה מגפים הארוכים בצבע שחור(יש להן דמיון לcowboy) וטוניקה בצבע סגול בהיר וגקט ג'ינס

שאפולי

New member
אהמ...

אני אומרת הכוונה טובה אבל משו לא מתחבר לא סגורה על מה... אולי הכל שקט מידי?... משו לא מתחבר...

נגיד,,, והבנתי אותך

אני אוהבת שקט ורגוע. זה בעקיר הטעם שלי ובעיקר לעבודה. תעלי תמונה שלך ונוכל לראות מה את אוההת ללבוש :)

שאפולי

New member
וואו אני אוהבת ללבוש הכל

עדיף נקי יחסית אבל אין לי תמונות כאלה... עכשיו הצטלמתי במיוחד עם השמלת שמנת מניסיתי לחתונה<להחלפה> תכף אעלה בשירשור מסודר

שאפולי

New member
אני אומרת

שאני לא מבינה מאיפה יש לכן הסבלנות להעלות תמונות למחשב? כאילו באיזו מצלמה? מי מצלם אתכן? אצלי במצלמת פון ייצא מטושטש ובמצלמה הדיגיטלית התמונות ענקיות וגם סרט להעביר למחשב...

היי ליבי

כשאת מצלמת מישהו עם מצלמה של הנייד אליך לחכות שיהיה סביב המצולם מסגרת ירוקה מבריקה ואז רק אז את מצלמת. במידה ואוביקט לא הכי ברור תנסי לעשות זום זה לעיתים יכול לעזור. שנית לגבי השמלה השניה שדיברת עליה מקודם אני חושבת שאפשר לקנות שמלה קצת פחות מאופרת אבל יחודי הכול תלוי בכמה כסף אתה מוכנה להשים על זה וגם אולי כדאי לחשוב שאפשר לוותר עליה כי בעיני זה יקר מדי שתי שמלות אבל איך שמסתדר לסיכום המון

שאפולי

New member
תודה../images/Emo13.gif

וואו זה הדבר שהכי מעסיק אותי בשבועיים האחרונים ויעסיק אותי עד הדד ליין של יום שני הבא אולי אני אפתח שירשור מסודר? נראה לי שיוכלו לעזור לי כאן? לגבי שמלה מוכנה לא מצאתי בפחות בצבע שמנת... ולגבי הכסף- ברור שזה המון אם זה לא היה המון לא הייתה לי התלבטות, מצד שני איךאני אסחב כל הערב עם שמלת הוינטיג המהממת שלי<?! יהיא ענקית ועם מחוך...

זה לוקח שניה בסלולרי

וכמו שאת רואה התמונה יוצאת מעולה. החוכמה היא לצלם בחוץ באור מלא. ואני שולחת את התמונה יש לפליקר שלי מהסלוללרי ואז מורידה למחשב אם צריך או מצרפת לכל מקום עם לינק. זה באמת עניין של שניה וטכנולוגיה פשוטה. לגבי מצלמה, את יכוהל לשנות את גודל התמונות ולצלם תמונות קטנות יותר. זה בהגדרה של המצלמה שלך. בהצלחה, זה מאוד כיף כל התיעוד הזה.

שאפולי

New member
כן נו אני יודעץ ../images/Emo13.gif

אבל מתעצלת לאללה! כאילו בפון שלי הן יוצאות לא ברורות מניסיון... במצלמה אני באמת צריכיה לשנות הגדרה... אבל היא לא איתי בד"כ... רק בבית ובבית אני לבד

יפה, אבל קצת נוצץ מדי בשבילי

זה ניראה באירוע ולפני שנתיים, אבל יפה. מחכה למשהו עדכני יותר.:)

שאפולי

New member
הנה עוד דבר שאני שונאת בתמונות!

הן עושות המון עוול לבגד... זה נראה הרבה הרבה יותר שקט במציאות בחיי! כן זה אירוסין של אחותי... הפרח כמובן סתם היה שם בשיער מהסידורי שולחן ואת הפסים הכסופים בכלל לא רואים במציאות בפלאש הם כנראה נצצו אין לי כ"כ תמונות
חולצה אני אנסה לטשטש כמה מהתמונות אם לא אכפת לכם את הנוכחית שכחתי לטשטש פשוט יש לי ניסיון עבר לא נחמד עם תמונות בנט

דינוסיק

New member
אני מתביישת

אין לי מצלמה! המצלמה שלי סיימה את חייה לפני כחודש והמצלמה בסלולרי שלי היא על הפנים.
אז עד שאקנה מצלמה חדשה פשוט אספר מה לבשתי היום: מכנס שחור של רונן חן בגזרה גבוהה עם כפתורים מקדימה (בסגנון של מכנסי מלחים). חולצה אדומה עם מחשוף מרובע שקצת נופל מקדימה. עליונית דקה שחורה של חברת YUKA שאני מאוד אוהבת. נעליים שחורות של אלדו ותיק OVERSIZE של NINE WEST. דרך אגב, אם מישהי יודעת איפה אפשר להשיג בגדים של YUKA בארץ אשמח לדעת. הייתה להם חנות בארנה שנסגרה.

n a t a 1

New member
שמיים צהובים

נראה לי שראיתי אותך היום עוברת ליד מקס ברנר בהרצליה וצילמת משהו ...

למעלה