מה לבשתן השבוע?

נכון

צילמתי את מקס ברנר. היה לי נחמד המראה של אנשים אוכלים ונהנים ברגוע. אני אכלתי בסנדוויץ' פקטורי.

n a t a 1

New member
היה נחמד לזהות אותך ...

דרך אגב באיזה בניינים את עובדת?

ביום רביעי לעבודה

מה אתן אומרות על ג'ינס סגול? אני די אוהבת את שלי אבל לא יוצא לי ללבוש אותו הרבה. אתמול שילבתי עם טוניקה שחורה של מנגו, הקרדיגן החדש שלי מZARA שקניתי השבוע ונעלי בובה שטוחות שחורות. אין כמו הנופים של הרצליה פיתוח לתמונות אופנה. :)

loligoth

New member
../images/Emo214.gifגם לי יש אחד סגול :]

אבל בגוון אחר >>> מתה עליו
רק שהוא בגזרה ישרה ואני לא אוהבת... אני רוצ לקחת אותו לתופרת שתעשה ממנו סקיני. בכל אופן, את שילבת את שלך ממש יפה! הוא מתאים ללבן/שמנת/אפור/שחור/חומים למיניהם/צהוב [בכמות מבוקרת חח]/ירוק [כנ"ל]... פשוט צריך לדעת לשלב בטוב טעם. תלבשי אותו יותר! הוא ממש יפה, חבל שישב בארון :]

שאפולי

New member
גינסים בצבעים

יוצא לי שאני אוהבת על אחרים (מאוד מאוד תלוי בגזרה ובשלוב) אבל אני לא אלך עם זה.. לא יודעת למה:O

זה בעצם אוברול אבל תודה רבה!

זה ניראה קצת כמו שמלה כי זה מתנפנף כזה, אבל זה אוברול שיש לו מן קשירה כזאת על כל הגב ואנ י מביאה את השרוך הזה קדימה וקושרת. מקווה שלא בלבלית יותר מדי. תודה רבה!!!

אנחנו לא ממש מחליפות

היא לא הולכת עם דברים שלי אלא אם כן זה משהו ספציפי. אבל יש לה טעם מעולה והיא קונה לי בגדים. אני כן לוקחת המון מהארון שלה כי יש לה בגדים מדהימים מכל התקופות ומאחר ואני מעריצה את הטעם שלה ואת היצירתיות, כי היא גם תופרת בגדים, אני לובשת לה הכל.

אני בטוחה שיש

אבל זה קצת מוזר לקרוא לזה אהבה לתחום. אני חושבת שאופנה זה חלק מחיי היום יום שלנו. לא ממש מדמיינת את החיים בלי להתלבש. אבל באופן כללי העיסוק יתר בלבוש, אופנה וכל מה שקשור לזה זה בא ממנה.

למעלה