מה לובשים לראיון?

morancho1

New member
מה לובשים לראיון? ../images/Emo122.gif

חבר'ה אני מוכנה כבר להכל. הכו בי בדילמות. תשאלו אותי על חסרונותיי-אשמח לשתף אתכם. רוצים שאשחק בסימולציה מנהל בית ספר? רופאה אמפטית? אהיה סבלנית מבינה ואף אדיבה... אבל אינעל אבוק! מה אני אמורה ללבוש שיהיה צנוע אבל רשמי, מחמיא אך לא חושפני, חמוד אבל לא יותר מדי!!! אני מתחילה להתגעגע לימיי בצבא שגם במקום הכי חשוב הייתי מכבדת את נוכחתי עם מדי הב' הבלויים שלי..

lames

New member
לא יודעת גם אני מתלבטת לגבי העניין

הזה .... מעניין מה ללבוש?

morancho1

New member
לא רק בנות..

יש גם בנים מסוג מסויים שהיו מתלבטים בסוגייה הזאת..

מה את מגדירה אלגנט? (סתם מתוך עניין

), מזכרונותיי מהשנה שעברה, היו כאלה (אני מדבר על שני המינים) שבאו כאילו אחיהם מתחתן, וזה פשוט נראה מגוחך, והיו את אלה שמוכנים להופיע בטקס יום השואה, בתפקיד המנחה. ומהצד השני, את אלה שבאו עם גופיות. כמעט לא היה אמצע.

natalysh

New member
אני באופן כללי באה לכל אירוע מכובד

עם מכנס אלגנט, חולצה מחוייטת ואלגנטית. לפי דעתי עדיף להגיע כאילו אחיך מתחתן מאשר כאילו אתה שם קצוץ על המראיינים. לא צריך להגזים, אבל לא לחשוש להראות שאתה מכבד את המעמד. אני לעולם לא אבין אנשים שראיתי שבאו לראיונות עם גופיות/פירסינג/נעלי ספורט/כפכפים וכו' וכו'. לפי דעתי בבאר שבע דווקא לא אוהבים את זה, אבל בירושלים ובת"א אני חושבת שדווקא כן.

elad234

New member
אנשים עוד יקבלו ממך את הרעיון

אנשים עוד יקבלו ממך את הרעיון שכדאי ואולי גם רצוי להגיע לראיונות בבאר שבע בכפכפים וגופיה... אז אני לא ממליץ לאף אחד להגיע ככה, לא יודע למה את חושבת שלא שמים על הלבוש פה, דווקא לפחות המועמדים של השנה באו כולם מחוייטים כהלכה. בכללי לכל ראיון לא כדאי לזרוק ולהגיע בלבוש שאתה לובש כשאתה הולך עם חברים שלך לים, עדיף להשקיע קצת אבל בלי הגזמה- לא צריך טוקסידו עניבות בלאגנים. (יש גם חבר'ה כאלה...) בקיצור תהיו עצמכם.. יום טוב

אוף, זה כזה באג מעצבן, רשמתי ארבע

שורות מלאות והן נמחקו לבלי שוב. בכל אופן, ייתכן ואת צודקת, אין לי מושג. אני זוכר מראיינים עם חולצות הוואי, וזו גם התבטאות כלשהי...אני לא אומר שהם צריכים להתלבש באופן חגיגי, אבל היכנשהו עובר הגבול בין נורמלי לביזארי. בקשר לאב"ג, התכוונת ששם אוהבים את האלגנטיות או את הזרקנות?

natalysh

New member
לא אוהבים גופיות.

אני התלבשתי באופן אחיד לכל הראיונות שלי (תקרא לזה לבוש מזל או משהו כזה). בב"ש הרגשתי ממש מיותר בראיון השני כי המראיינים מולי... האמ... לא התלבשו כמוני... היה איזה רופא צעיר שהתלבש כאילו חזר ממשחק רוגבי. בירושלים ובת"א המראיינים ואני שידרנו על אותו הגל מהבחינה הזו

kontsy

New member
מה רע בנעלי ספורט?!?!

אני לא יודעת... אבל כל חיי אני לובשת או נעלי ספורט או שורש, אין לי בכלל נעליים רישמיות ואפילו אם היה (או אם אני אגנוב מאמא) זה יראה לי הדבר הכי מוזר בעולם...

natalysh

New member
ראיון קבלה=ראיון עבודה לכל דבר

מהבחינה הזו, לפחות לדעתי.

nightriders

New member
מצטרף לשאלה מה רע בנעלי ספורט?

את רואה בנעלי ספורט יחס מזלזל?

in god we trust

New member
וורסטיליות

על-אף שאין לזה שום קשר לשאלה מה ללבוש לראיון למי שעוד לא שמע : הגבר המטרו' נכנס חזק לאופנה כבר ממיזמן וגם סתם להתחבר לצד הנשי שלך זה דבר לגיטימי במאה הנוכחית. גבר שאומר שהשאלה מה ללבוש לראיון לא עברה לו בראש הוא שקרן או שזו הדרך האחרונה (והמגוכחת) שלו לנסות ולהוכיח את גבריותו. ולעניננו, מכיוון שהשנה הדילמות המוסריות והמשחקים הסימולטיביים פשטו בכל חלקה טובה וכל מועמד שברצונו להיות רופא בבא היום יאלץ להתחזות בימים הקרובים למנהל מוסך, ראש מחלקה , גננת מוסמכת לגילאי 3-5, עובד ערייה ממורמר ,פעיל חברתי מכיכר הלחם, עובד מסור במשטרת ההגירה -לכל אחד מהם לחוד או לכולם ביחד החלטתי שאין מנוס...עלי להביא את חדר ההלבשה הנייד והמשולב שלי. כמובן שהוא כולל: סרבל עובדים מגורז ומג'ויף, חלוק לבן אטרקטיבי עם סטטוסקופ (צמוד לצווארון עם סקוץ'), ביגדי ליצן (לשעשע את ילדי הגן) לשימוש אחרי הריכוז , גינס שרברבים עם חריץ בישבן שמגיע קומפלט, וצמיג שאני אוכל לשרוף כדי להשלים את ההופעה במקרה שאדרש לארגן הפגנה (אקססוריז תמיד מועילים). לסיכום אנשים תבואו בצורה בה אתם מכבדים את עצמכם את המראיינים ואת המעמד, מרגישים בנוח וחופשיים. והכי חשוב שנצליח לשמור על שפיות ולהשאר רגועים יחסית. בהצלחה

למעלה