יש לי המלצה לבנים
רצוי משהו שלא משדר קלילות מוגזמת אך מאידך לא משדר גם פלצנות (ואני חושב שאין דבר מגוחך יותר מאדם בן 20 שמתלבש בבגדים של בני 40). המראיינים באים לבדוק האם אתם מתאימים להיות *סטודנטים* לרפואה, ואני מניח שכולם יודעים איך נראה *סטודנט*. הם לא מסתכלים וגם לא מסוגלים לדמיין אתכם רופאים, או בני 30-40 (וגם עדיף שלא ידמיינו ככה). אני למשל, לא הייתי מדמיין סטודנט לרפואה, אחד עם גופיה קרועה, ג'ינס עם נוצצים ושרשראות, נעליים מבריקות, ושיער מחומצן עם תספורת פאנק. הוא נראה פרוע מדי, לא מספיק חננה בשביל רפואה. כמו כן בן אדם עם נעלי ספורט מתפרקות, ג'ינס מוזנח ומלוכלך וחולצת T-Shirt של מוסכי-יוסי-בע"מ בצבע כחול, עם כמה כתמי שומן עליה, בהחלט גם כן לא מזכיר סטודנט לרפואה (אבל כן מזכיר את רוני בראונשטיין). אז מה כן מזכיר סטודנט לרפואה (עם קצת רמאות כמובן, שהרי הסטודנטים לרפואה מתלבשים *קצת* יותר חנני מכל השאר, ולא בהרבה - לכן אנחנו מנסים לקלוע לדמות של סטודנט לרפואה שנמצאת בראש של ה*מראיין* ולא למציאות): השילוב האולטימטיבי לדעתי - חולצה - חולצת פולו קצרה זה אחלה וזה מספיק בהחלט, אפילו קצת טיפה פלצני, אבל לא נורא. זה לא טי-שירט, זה גם לא חולצת בד מחוייטת, זה איפשהוא באמצע הדרך, וזה סבבה לגבות. מכנסיים - אין שום דבר רע בג'ינס, רק חשוב כמובן שהוא לא ייראה אופנתי מדי או מוזנח מדי. ג'ינס יפה שגם מרצים יכולים ללכת איתו בנוח, מספיק בהחלט ואפילו הכי טוב (והמרצים אצלנו הולכים לפעמים עם ג'ינס, לפחות הצעירים יחסית, ובטח גם בשאר המקומות). נעליים - נעלי ספורט של ערסים, או נעליים מבריקות של ערסים - לא. סניקרס מכובדים בצבע סביר (נניח שחור או אפור) - מספיק בהחלט. סנדלים - לא כדאי, קצת מתנחבלי מדי. בנעליים אפשר להשקיע ולנעול נעליים טיפה יותר מכובדות, בסגנון טימברלנד - אני מדבר על הנעליים החצאיות שלהם, שהן באיזור הספורט-אלגנט. לסיכום - מראה כללי מומלץ - ספורט-אלגנט.