מה לעזאזללללללל אתם רוצים

מה לעזאזללללללל אתם רוצים

כבר 7 שנים אני גרושה ועוד לא מצאתי את האחד ואני כן מחפשת ואני כן הופכת תעולם ואני כן נראית טוב ואני לא שמנה ולא מכוערת ואין לי חצקונים ואני יודעת לבשל ואני יצירתית ועדינה וסמכותית ואני הכל הכל..והאחרון שחשבתי שהנה סוף סוף הגיע האביר שלי.. מתאים לי מכל הבחינות ומוצא חן בעיניי ושוב תליתי תקוות כאילו מעולם לא נפגעתי קודם..בסוף הוא רומז לי שהוא בעצם מחפש "רחם " הכוונה שהוא רוצה מישהי שתלד לו ילד מחוץ למסגרת.. לכל השדים והרוחות מה אין לי נשמה? למה אני לא ראויה שיתחייבו אליי במסגרת הכי טיבעית והכי בסיסית.. נמאס לי ואני הולכת להתחפר עמוק עמוק בחול מחביאה תראש ולא מוציאה אותו משם לעזאזל לא בוכה יותר בשביל אף אחד.

את לא שמנה, את לא מכוערת ,

אין לך חצקונים ואת יודעת לבשל... אז אמורים להבין מזה שאת חושבת שאת טובה יותר מאישה שמנה, מכוערת או מחוצקנת ? הלוו יקירתי תחזרי למציאות. כן כן חדשות מסעירות גם נשים שמנות נישאות הידעת זאת ?!? ונשבעת לך שאפילו אני מהנסיון הקטן והאישי שלי , מכירה נשים מכוערות שיש להם ילדים מדהימים ובעל אוהב , איזה שוק אההה?
לא צריכים להיות פרפקט כפי שציינת שאת " אני הכל הכל" כדי לזכות במערכת יחסים רצינית ממש לא. במידה ולא הבנת בגילך (בלי לזלזל בכלל ) שהחיים הם קצת יותר מקפלי שומן ופצעונים אז אני באמת מאחלת לך המוןןןןןןןן הצלחה !

Esk3ra

New member
אולי בגלל

בנים נורמאליים בדרך כלל מתחילים עם פאגזיות ולא מתפשרים (חוץ מהקטע שצריך אהבה והכול אני רק מדבר על פילרטוט) אם את לא שמנה ואת לא מכוערת זה אומר שאת גם לא יפה ולא כוסית כנראה את לא עולה על הקריטריון שדורשים רוב הבנים! ודרך אגב... צניעות היא גם תכונה חשובה נסי אותה מידי פעם

free soul

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ב י ד י ו ק!

אישה שחושבת שהיא מושלמת מחפשת גבר "מושלם" ואין דבר כזה! אני חושבת שהיא צריכה להיתעורר מה"מושלמות" שלה.. ככה ממזמן היה לה גבר..

תגובה חסרת טעם

אף אחת לא שאל אותך מתוקה מה דעתך על שמנות ומכוערות, רק בחורה שמחפשת איזושהיא סיבה לכך שהיא מרגישה דחויה בהחלט יכולה לחשוב על דברים כגון אלו, ואין לי ספק שבפעמים רבות זה מצמצם הרבה אפשרויות, מזל שלא את כולן. בואי נהיה ריאלים, החיים אכן הרבה והרבה יותר ממה שנראה כלפי חוץ, אך המראה הוא כרטיס ביקור של כל אחד מאיתנו ואין לזלזל גם בו או במי שמיחס לו חשיבות.

niva99

New member
../images/Emo91.gifלשאיבת עידוד והבנה

גילשי לפורום הגרושים והגרושות. אני מבינה שאת נמצאת בתקופת שפל וזקוקה לעידוד. לכן חשוב שתשטחי את העניין בפני אנשים שהיו /עודם במצבך. מאחלת לך שתמצאי את האחד והיחיד שלך.

tookmy

New member
מי זה

שרוצה ילד בלי להתחתן? אני רוצה, אבל כל פעם שאני מתחילה קשר רציני הם רוצים להתחתן הקרציות. תכירי לי אותו, אנחנו מתאימים.

הצביעות שלכם חוגגת..

ריבוני של עולם..(ויש מקרים שגם אני הופכת לדתיה).. על מה יצא קצפכם??? היא חושפת את נשמתה..מדברת מהרהורי ליבה..איזה כעס על כך שאינה שמנה ואינה מכוערות..כמובן אז שלחתם אותה להסתכל על אחיותיה השמנות והמחוצ'קנות שילדו ילדים..ושלחתם אותה..ממ..כן..גם ללמוד צניעות..איזה בדיחה אתם.. ולך יקירתי אומר..מפרגנת לך..ויתכן ואת נראית טוב ויש לך את כל התכונות הנחוצות..אבל מן הסתם..את טועה במערכות היחסים שלך..תנסי לשנות סגנון..אולי את פשוט נדבקת מידי אולי ממהרת לקשור כתרים..לא מאוחר לשנות דפוסי התנהגות..האמיני בעצמך..וזה יקרה. עוד עיצה פשוט תשאלי את אחד האקסים מה לא עבד לו בקשר איתך..זה אולי לא הכי נעים..אבל תוכלי ללמוד מזה המון.. מאחלת הצלחה..והמון אושר..מעבר לדמות שמשתקפת מהמראה..לימדי לאהוב את עצמך..באמת לאהוב את עצמך..

ליאון ב

New member
כמה שאלות פשוטות

דבר ראשון, מסכים עם מקורית. רוב התגובות הראו חוסר-רגישות בוטה. בנוגע ל"כוסית על" שהיא מחוז חפצם של כלל הגברים. נו באמת, תפתח את העיניים! יש הרבה כוסיות-על שמתלוננות שסקס יש להן בשפע, אבל אהבה אין. את הפער בין כוסית-על לאישה נאהבת, יכולה אישה למלא באישיות שלה. 1. האם החיפוש שלך הוא אקטיבי? 2. האם את יוזמת קשרים עם גברים, או מחכה שאלו יפנו אלייך? 3. האם את מסוגלת להיות ספונטאנית ביצירת קשרים חברתיים (מישהו שעומד לידך בתור בסופר)? 4. האם את מפילה את החבילה של "אני מחפשת בעל" על גבר, סמוך מאוד לזמן שבו את מציגה את שמך? 5. האם את מכירה גברים למען החוויה החברתית, וחדוות ההזדמנויות או שאת משדרת לחץ "נו, כמה זמן יעבור עד שאמצא בן-זוג???" 6. האם כל דייט שלא יצא ממנו קשר או תסכול בעינייך? 7. האם בכל פעם כשגבר מסרב לך, את נשבעת שלא תשימי את עצמך במצב משפיל שכזה עוד?

6 פפאיה

New member
איזו אכזריות..תרגיעו../images/Emo122.gif

צלבתם אותה.. מאחלת לך למצא אהבה אמיתית פפאיה

ALLENORD

New member
אל תבכי

היי סיגלית אל תתחפרי החיים יותר יפים מזה. אולי יקח קצת זמן אבל בטוח בסוף יסתדר הכל. אל תבכי. ילדה גדולה לא בוכה. יש גברים מוזרים כמו שיש נשים מוזרות ומלבלבלות ככה זה.

LadyButterFly

New member
לא מכירה אותך

ובהחלט לא מסכימה עם הסקילה שעברת פה (ועם זאת, מבינה לגמרי למה עוררת פה סערה... ואחרי הכל... מבלי להתכוון התנהגת בצורה מתנשת) ברם לכל אחד ואחת מגיע להיות מואשר\ת, אז אני אגיד לך מה נראה לי הבעיה: 1. את מחפשתא ותם יותר מדי 2. כשאת כבר מוצאת, את נותנת להם להבין שזהו, את מוכנה, מחכה שהם יקראו לך - "היי, סיגלית, בובה, יאללה - מחר חופה!" news flash הם לא אומרים את זה יותר. בטח אם הם יודעים שבכל רגע נתון הם ישרקו ואת תבואי. חוצמזה, אז נפלת על כמה שלא התאימו לך, ביג דיל! מה, אני לא נפלתי על כאלה?? תפסיקי לחשוב שבגלל שאת שווה (ואת אכן נשמעת בחורה לעניין) את אמורה למצא אהבה מהר יותר או בצורה קלה יותר. הגברים הם אותם גבריםץ. הפחדים הם אותם פחדים. מה שקובע, זה לא החצ'קונים, אז תתעודדי, תאכלי גלידה, תעלי איזה קילו-שניים, תגדלי חצ'קון, ותוך כדי אולי גם האביר יגיע. ואם לא - אז תתפשרי על ליצן החצר
רק טוב, Lady ButterFly

bag1

New member
מושלמת

אולי התיאור או הגישה שלך לעצמך "מושלמת" הוא הדבר הרע שקורה לך , תלמדי לזרום ואף פעם אל תחשבי שאת מושלמת כי אין אנשים מושלמים. תהיה כמו שאת ובטח תמצאי את מה שאת מחפשת.

למעלה