מה לעזאזללללללל אתם רוצים

הניסוי

New member
חלום מנופץ

תאמת שאני חושב שאת חולה שחולות רוב הבחורות במדינה היפה שלנו והיא......עודף פנטזיות, צפיות, ובררנות יתר. הלו אין נסיכים בעולם צר לי לנפץ את החלום שאימא שלך גידלה אותך. באהבה ממני

Paris Hilton

New member
אולי את משעממת

אני לא מכיר אותך, לא יודע אם זה נכון. אבל גברים רוצים מישהי מעניינת, מושכת, מיסתורית. מישהי שתתפוס אותם.

tomer106

New member
אוליייייי

גברת סיגלית המושלמה והשווה.. אולי תפרסמי פה תמונה שלך ואנחנו נחליט לגבי המראה שלך? מי יודע.אולי ככה תכירי אנשים חדשים ותחשבי על זה..

natyh

New member
למה לעשות הכללות ?

מה הקשר בין בעיה מסוימת ביחסים מסוימים לבין כלל הגברים ??? מצטער לא הבנתי .

Palm tree

New member
אף אחד לא מחפש מושלמות סקסית שלי

מושלם זה סטנדרטי, צפוי מראש, משעמם, טריוויאלי, נדוש, וכו וכו. מושלם זה כמו שידור חוזר בטלוויזיה. מושלם זה הדבר הכי פחות מקורי שקיים. נדמה לי שאת מנסה להתאים את עצמך לאיזו רשימת ציפיות שיש לך בראש, בה את "חייבת" לעמוד כדי למצוא גבר משובח. את צריכה להפסיק לסמוך על כל מני קריטריונים חיצוניים שיהוו בסיס מוצק למשיכה, ולהתחיל להשתמש באישיות שלך כמגנט גברים חסר מעצורים
take it easy. אל תרגישי שאת עושה את זה מתוך תחושת מחוייבות של מסע צלב קדוש של למצוא בנזוג לחיים. תעשי את זה מתוך התחושה שנערות אמריקניות בנות 17 שנמצאות בנבחרת המעודדות של קבוצת הפוטבול עושות את זה - מתוך תחושת שובבות וסקרנות שכזו. אם את צריכה מישהו להתאמן עליו, תרימי לי צילצול

הגנטלמן

New member
לכל המגיבים..

שלום לכולכם.. אם היא היתה כותבת את ההודעה שלה ומציינית שהיא מעט שמנה או שהיא חושבת שהיא מכוערת אז התגובות שלכם היו סביר להניח "נסי לעשות דיאטה" "נסי ללכת לחדר כושר" "לשנות תיספורת " וכו וכו.. הכוונה שלה לא היתה לצחוק על שמנות או לרדת על מכוערות.. היא סך הכל נתנה לכם תשובות לשאלות שהייתם שואלים אותה לו לא כתבה אותם אז חלאס לרדת עליה.. ולבעייתך סיגלית, יש לי רק דבר אחד לאמר לך: מערכות יחסים באים כשלא חושבים עליהן וכשלא מצפים להם.. הפסיקי פשוט להקדיש לכך מחשבה ואת תראי לבד כי דווקא בזמן בו לא תצפי לו האביר שלך יצוץ.. שיהיה לך המון הצלחה..

Masosenoo

New member
אבל..

אם היית מסתכל בשער היית רואה את הכותרת הקצת מתנשאת:אני אישה מושלמת...

ואיך היא אשמה?

מה היא אשמה בזה שתפוז מנסים למשוך קהל לתוך הפורומים אז הם מנפחים ונותנים כותרת שפוגעת בדיוק בעצבים הנכונים. אבל צריך לזכור שזה פורום ומאחורי הניק יש אדם עם רגשות. תפרידו בינה לבין מאמצי הרייטינג של תפוז

אל תחפשי תשובות...

לא לכל דבר יש תשובה, או הסבר. לפעמים זה פשוט עניין של מזל או עיתוי .... גם לי לא חסר כלום ובכל זאת הייתי לבד המון זמן.... אז תפסיקי לחפש, תחיי את חייך וזה כבר יבוא. בהצלחה!

mysticriver

New member
לבד

מה שאת אומרת נכון מאוד , הבעייה היא שכשאת נמצאת לבד בסיטואציה קשה , קשה לראות הכל בצורה ורודה ולהגיד שצריך להפסיק לחפש והכל משמים . גם לי יש הרבי רגעים שאני שואלת את עצמי מה לא בסדר.

bar666xp

New member
אם את מושלמת עד כדי כך מה נשאר...

לחוות בזוגיות איתך ? הריי זוג שלא יכול להתפתח יחד ולגדול...מה יש לו לעשות יחד ? עוד טיול עוד ילד עוד WHAT EVER ? ואת הרי הגדרת את עצמך מושלמת את מחפשת (כבר זה הסיבה הכי טובה לא למצוא אבל נעזוב...) את מה את מי ? את המושלם את האחד ש....????? וביכלל למה את מחפשת דווקא בעל?! אולי את מבין הנשים שעדיף לה מאהב כזה שיבוא תצאו יחד חיבוק נשיקות סבבה אולי אפילו סקס אבל שבסופו של יום שילך הביתה ולא יפריע את מנוחת המתחם המושלם שלך. והכל בהיסתיגות כי עשיתי כאן המון הקשות מתוך סיגנון של כתיבה ה5-6 שורות לא מכיר אותך לו יודע עד כמה זה נכון לגבייך או קרוב ביכלל.

תפוז ניפחו והיא חוטפת!

חברה תרגעו, הבחורה לא אמרה בשום מקום שהיא מושלמת (קראתי פעמיים, אני די בטוחה שלא פספסתי). תפוז כתבו את זה בשער הראשי. אם תקראו טוב כל מה שהיא אומרת זה שהיא לא רואה מה הפגם שגורם כביכול לגברים לא לרצות אותה. ותפסיקו להיות צבועים! מי מאתנו לא דיבר ככה עם חברים שלו בתקופות של לבד? מי מאיתנו לא מכיר את התחושה של הבדידות וחוסר האונים כי לא יודעים איך לשנות את זה (חוץ מאלו שמצאו את אהבתם בגיל צעיר יחסית). הרי בתכלס לאף אחד מאיתנו אין תשובות אמיתיות, ולאף אחד אין נוסחאות קסם.

bar666xp

New member
לא.....לא מושלמת........

"ואני כן נראית טוב ואני לא שמנה ולא מכוערת ואין לי חצקונים ואני יודעת לבשל ואני יצירתית ועדינה וסמכותית ואני הכל הכל " נא להכיר מושלמת! (אגוצנטריות במיטבה). ולדבר ככה דיברתי המון עד שגיליתי שאני תופס כל כך הרבה מקום שלא נישאר מקום למי שרוצה להיות איתי!!! וגם הוספתי בתגובה שלי שאני לא מכיר אותה ושאני מגיב לפי סיגנון הכתיבה של 5-6 שורות ושזה לא מחייב ביכלל שמ5-6 שורות הללו מזהים באמת אותה!!! נ.ב. "תשובות אמיתיות" אמת יש רק אחת השאלה מאיזה צד מביטים ומה רואים מהזווית הזאת!

סליחה , אבל סדר העדיפויות שלך נשמע

קצת מבולגן. וכל התיאורים שלך לגבי איך שאת נראית ישר בתחילת ההודעה יכול להצביע על סדר העדיפויות שאת מחפשת בבחור ואולי בגלל זה קשה לך למצוא את האחד. אף אחד לא מנסה לצלוב אותך , אבל גם לאותן נשים פחות "ממושלמות" יש נשמה וההודעה שלך די פוגעת.

LiRoNiTA

New member
אני חושבת שאת יותר מידי לחוצה

ואולי זה משפיע ישירות על האופי שלך. את לא צריכה להיות אידיאלית מכל הבחינות , נשים כאלו יש רק בלאישה.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לג'ונגל

מהר מאוד תגלי שלג'ונגל חוקים משלו, וזה לא ממש משנה כמה את מוצלחת, יפה או חכמה. מאחלת לך שתמצאי במהרה את האיש הראוי לך עם כמה שפחות כאבי
יום מופלא

כמה דברים לתשומת לבך

דבר ראשון שלום.. ולהלן הרשימה: תפסיקי לחפש כי ככה לא תמצאי בדיוק מה שאת רוצה! את לא מושלמת ולא תמצאי אחד כזה תפסיקי לצפות תנמיכי את רף הציפיות שלך אף גבר לא שווה את הדמעות שלך אין צדק והעולם לא פייר כלפינו ולרוב אנחנו גורמים לזה גם אני מבשל אז זה לא עושה אותך מיוחדת אם מישהו מעיר לך הערה פוגעת- תקבלי אותה כהערה בונה ותעשי הכל על מנת שהבא בתור לא יעיר לך את אותה ההערה. יש עוד ועוד.. לא עולה לי כרגע.. הא..!!! תפסיקי לשקוע ברחמים עצמיים!! בהצלחה!

גברברת

New member
חבל שכולם קראו את הכותרת שניתנה

להודעה ע"י הנהלת תפוז וייחסו אותה באופן מיידי לכותבת. היא בסך הכל פנתה לקכלת תמיכה ולא ציירה את עצמה בשום שלב כמושלמת. חבל שכולם כמעט בחרו להתקיף במקום להתייחס באופן ראוי. מה זה אומר עלינו??

למעלה