מה לעזאזל אתן רואות בקונסטנטין?!

bendreaming

New member
מה לעזאזל אתן רואות בקונסטנטין?!

הבנאדם ממש לא כשרוני, יש לו קול יבבני ומאוד מוגבל והוא תמיד חוזר על אותם שטיקים קבועים, והוא כל כך כל כך לא סקסי שגם את המשיכה אליו מעבר ל(חוסר) יכולת המוזיקלית אני ממש ממש לא יכול להבין. בו, למשל, לא נראה כזה טוב אבל יש לו קול מצויין, אז אפשר להבין את סוד ההצלחה שלו. אני מרגיש לא נעים בשבילו כל פעם שהוא מנסה לעשות מבטים סקסיים, זה כל כך פתטי... לא ברור לי איך הוא בכלל הצליח להגיע לשלב הזה. הורס אותי לחשוב שאם מאריו לא היה פורש, ניקו סמית' לא היה בטופ12 אבל קונסטנטין הדביל כן?! ובכלל, היו הרבה יותר מוצלחים ממנו בטופ24... אני מקווה שהוא יעוף כמה שיותר מהר והתחרות האמיתית תוכל להתחיל.

MiZeGoogle

New member
את צודקת

אבל, עובדה יש לו מלא מעריצות... אז הגיוני שהן ישאירו אותו עוד הרבה זמן.

Juliann

New member
עוד ילדון שלא מבין .. בלעע

מה יש לכם הגברים נגד קונסטנטין? 90% מאלה שיורדים עליו הם גברים.. מרגישים מאויימים איכשהו? בעיה פסיכולוגית? מה זה? מי אתה שתחליט בשבילנו הנשים מי סקסי ומי לא? בעיני ובעיני מלא מעריצים שלו הוא חתיך חוץ מזה שאני נורא אוהבת את הקול שלו, יש לו סאונד ייחודי משלו והוא לא עוד העתק של מישהו אחר הוא אישיות בפני עצמו. ניקו אותי אישית פשוט מעצבן אין מה לעשות אבל אני לא יורדת עליו בדרכ כי יש סיבה שהוא שם [מאריו פרש חח] לא סתם, יש לו קול טוב. ולמה אתה קורא לו דביל? אתה מכיר אותו אישית?! יודע מה מנת המשכל שלו? בלי קונסי התחרות היתה משעממת כמו לא יודעת מה. קארי, אנתוני וסקוט יכולים להרדים אותי יופי... התחרות צריכה אנשים כמו נאדיה וקונסי כדי להעיר אנשים אחרי השעמום שהם נאלצים לעבור בשמיעה של חלק מההופעות. ועל היכולת הקולית שלו אתה יכול לקשקש עד מחר אבל לגלם את התפקיד הראשי במחזמר RENT זה לא בדיחה, הוא למד בבית ספר לאומנויות שלא כל אחד יכול להתקבל אליו, הוא שיחק במחזמרים, יש לו להקת רוק. כישרון יש לו אם זה לא לטעמך מצידי תשתיק את הטלויזיה שהוא מופיע ותשב בשקט.

R o t e m O p

New member
אני גם לא נמנת על הגרופיות שלו

אבל חייבים להודות שהוא משתפר לפי דעתי הביצוע שלו ל You've made me so very happy זה אחת ההופעות היותר טובות שהיו מתחילת התוכנית... וגם ההופעה האחרונה שלו לא הייתה רעה בכלל אבל אני מסכימה בקטע של העלייה לטופ 12 עם קול הכבוד לכריזמה וכל החרטא הזה אחרי ששמעתי שוב את הביצועים שלו מהשלבים שלפני הטופ 12 הוא היה די גרוע. עם זיופים אין סופיים. אבל כמו שאמרתי, הוא משתפר, ככה שבנתיים אין לי שום בעיה איתו... בקשר להאם הוא סקסי או לא, כל אחת והטעם שלה... אני לא חושבת שהוא סקסי. וזה זמן טוב להודות שאני גם לא חושבת שסיימון סקסי, ובכל זאת יש כאן להקה של מעריצות סיימון.

Juliann

New member
סיימון אומנם לא סקסי בעיני אבל =>

יש בו משהו. איך הוא מגדיר את זה? THE X FACTOR הוא אישיות ואנשים עם אישיות חזקה הם אנשים מושכים. וזה גם חלק מהמשיכה לקונסי, אישיות, נוכחות, סטייל... זה הרבה יותר ממראה. כנל לגבי קליי. פעם ראשונה שראיתי אותו חשבתי לעצמי "חמוד אבל מוזר". אבל התאהבתי בקול שלו ועל הבמה הוא פשוט סטאר וזה לא משנה כמה חנאנה הוא נראה. הוא לא חתיך מבחינה קלאסית אבל יש בו משהו מיוחד חוץ מהקול שלו. גם קונסי, למרות שהוא בסגנון ממש שונה, הוא סטאר על הבמה ויש בו משהו מיוחד.

R o t e m O p

New member
כמו שאמרתי...עניין של טעם...

חחח...טוב טוב בסדר בקטע של סיימון אני אוהבת את החיוך שלו זה משהו שבין "אני שטן" לבין "אני ילד קטן חמוד ושובב" אבל אצל קונסטנטין אני לא מוצאת כלום מצטערת...

whatever4

New member
ניסחת את זה מעולה:

"אנשים עם אישיות חזקה הם אנשים מושכים"- מסכימה איתך לחלוטין, לא רק בטלוויזיה אלא גם בחיים.

נועה167

New member
.........

בעיקרון הוא באמת לא כזה מתאים לאמריקן איידול ולא הכי שר מדהים והכל אבל יש לבןאדם כריזמה וזה מה שגורם להרבה אנשים לאהוב אותו.. הוא גם לא נראה רע והוא חמוד.. תחבר הכל יחד.. אני מסכימה שהוא לא היה צריך להיות בטופ 12...הייתי בטוחה שיעוף קודם.

shocker! עוד בן שלא אוהב את קוני

וואוו, זה ממש תופעה, גברים ממש לא אוהבים אותו מה שגורם לי שוב לחשוב שהם מקנאים או מאויימים או... וזו תיאוריה חדשה שלי: שהם נמשכים אליו בסתר ונלחצים מזה
בכל מקרה, אין בכלל ספק שקוני הוא מהמועמדים המובילים באיידול ואנחנו עוד נשמע עליו הרבה אחרי שהתכנית תיגמר! יש לו המון נסיון מקצועי ורואים את זה, נוכחות בימתית מדהימה, קול נהדר, הוא מקורי ומעניין, ואני ממש לא רוצה לחשוב כמה משעמם היה בלעדיו. והוא גם ממש לא עף לשום מקום בזמן הקרוב, אם היית נכנס לפורומים האמריקאיים היית מבין שיש לו בסיס מעריצים חזק במיוחד, ואנחנו נצביע בשבילו גם אם הוא סתם יעמוד על הבמה וישתוק... ותשמור את העלבונות האישיים לעצמך, חוצפן
קונסטנטין שוללללללללללט

bendreaming

New member
את בת 9 או משהו?

אני כן נמשך לגברים, דווקא, ואם הייתי נמשך לקונסי לא הייתה לי בעיה להודות בזה. להפך. הוא פשוט נורא לא עושה לי את זה, לא חיצונית ולא מוזיקלית. ואת יכולה להמשיך להצביע לו, אבל איך סיימון אומר, אני נותן לו עוד 5-6 שבועות מקסימום ואז הוא הולך ביי-ביי.

אתה מקשיב לעצמך?!

אתה בעצמך מודה שהוא הולך להגיע לטופ 4-5, שזה לא בדיוק משימה פשוטה! זה שאתה הומו לא אומר שזה בלתי אפשרי שתקנא בבנים אחרים "כמו שסיימון אמר"? הוא לא אמר שום דבר כזה ואני בת 27... כידוע קוני ממגנט נשים מכל הגילים

Juliann

New member
חחח 6-5 שבועות אתה יודע מה זה אומר?

אם עכשיו אנחנו בטופ 10 נוריד 5-6 אנשים קיבלת 4-5 אני בהחלט יכולה לקבל מקום 5 או 4. עדיף 4

bendreaming

New member
אם לא היו מוחקים לי את התגובה היית

קוראת ומבינה שאני בהחלט מודע למעריצות של קוני ושבגלל זה אני נותן לו את השבועות האלה, לא כי אני חושב שיש לו צל של קצה של כשרון. ואם הוא יעלה על העצבים לאנשים יותר מוקדם, עם ביצועים ממש גרועים כמו שהיו לו בהתחלה, אורך החיים שלו עלול להתקצר. בואי נקווה.

bendreaming

New member
"נצביע בשבילו גם אם הוא סתם יעמוד

על הבמה וישתוק?" עכשיו באמת אין לי ספק שאתן "מעריצות" (איזה תואר מעליב, אגב) אותו בגלל שיש לו באמת קול נהדר והרבה כשרון...

Fairywitch

New member
לא, זה לא מעליב../images/Emo3.gif

תראה- חלק מהתחרות הזו- לטוב או לרע- לא קשור בכלל לשירה. הרבה מאוד קשור לכריזמה. הבחור כבש לבבות, ואין ספק שגם הופעה (אחת) ממש גרועה לא תגרום לו לעוף מהתחרות. אולי רצף הופעות כאלה כן יעיפו אותו. עצם זה שכבר יש לו מעריצות אומר הרבה על הX-פקטור שיש לו... And that's what it's all about...

למעלה