מה לעזאזל אתן רואות בקונסטנטין?!

Juliann

New member
אני מעריצה וגאה בזה.יש בעיה? תתמודד

אני מניחה שהיא אמרה את זה בהקצנה אגב. ובשבילי איידול זאת לא רק תחרות שירה, יש סיבה לכך שלא קוראים לזה american singer... אני תומכת במי שאני הכי אוהבת והוא לא חייב להיות הזמר הכי מוכשר בתחרות. לקונסי יש כישרון ופוטנציאל ובכלל זמרי רוק לא חייבים קול מושלם, הם צריכים נוכחות וכריזמה. זה חלק מזה אין מה לעשות. בגלל זה לטויה היתה רק מקום 4 ולא זכתה ובגלל זה ג'סטין גאריני היה מקום 2 בעונה 1 ולא טמיירה.

אני גם לא מתה עליו...

אני לא רואה מה מוצאים בו גם לא בבו אני פשוט לא אוהבת תסגנון שלהם אבל אם מישהו אוהב אותו סבבה שמתי לב שיש לו המון מעריצים!!!

Fairywitch

New member
מתלבטת אם למחוק

ראה תקנון - משהו על השמצות... נא לקרוא ולהפנים

../images/Emo6.gif מחקת או שסתם

נעלמו מכאן 2 תגובות? מה הסיפור עם זה שתגובות נעלמות? יש האקר בפורום?

Fairywitch

New member
מחקתי 2 תגובות שעברו על התקנון../images/Emo45.gif

לא יעליבו לי פה חברי פורום ואני אשתוק
בכלל נראה לי שההודעה הראשית עוברת על איסור השמצת מתמודדים, אבל אני עוד מתלבטת אם זה מספיק קיצוני כדי למחוק...

Juliann

New member
הוא קרא לו דביל מבחינתי זה מספיק

כדי למחוק. בנוגע למראה, כישרון וכאלה אפשר לדבר כי זה רלוונטי אבל באיזו זכות הוא קורא לו דביל?! למה הוא מכיר אותו בכלל?? זה מעצבן אותי.

bendreaming

New member
על מה את מדברת...?

מי העליב חברי פורום? וזה שמשהו לא תואם לדעתך לא אומר שהוא צריך להמחק. כתבו לי כאן תגובה די אגרסיבית שהסכמת איתה בפה מלא - לא שאיכפת לי, אני לא מתרגש מדיעות לא מנומקות. ושוב, דביל זו לא קללה ולא השמצה (בניגוד לאידיוט או מטומטם). זה מקביל לgoofy באנגלית מבחינתי, וקוני הוא בהחלט כזה לדעתי. לא מסכימה איתי - זכותך.

Fairywitch

New member
גם אם היית כותב את זה על מועמדים

שאני לא אוהבת- כמו מיקיילה או סקוט- הייתי מגיבה בהתאם. התגובה של יפית הייתה אגרסיבית, אבל צר לי לומר שהסגנון שלך די הזמין את זה. זאת הסיבה שהתקנון אוסר על השמצות- זה מעורר פולמוסים אגרסיביים ופוגעניים, וחבל. פתטי ודביל זה די פוגע, לרוב הדיעות. באנגלית דברים נשמעים אחרת. דביל רומז ליכולות שכליות, עליהן אין לנו שום זכות להביע דיעה, מכיוון שאנחנו לא מכירים את המתמודדים. בכל אופן- גם מעליי יש אחראים, ואם למחוק את השרשור או לא- לא רק אני קובעת. אני מחכה להוראות... לסיום- כמו שכתבתי בתקנון- יש דרך להביע דיעה- מיצאו אותה. ובנוסף- שלא תחשוב לרגע שזה אישי. כמנהלת פורום אני רוצה שיהיו פה כמה שיותר אנשים, אבל שגם האווירה תישאר נעימה.

Juliann

New member
דביל זה אדם עם מנת משכל מאוד נמוכה

יש לך הוכחות שהוא כזה? כי אני בספק. אהבל זה מקביל ל GOOFY לא דביל. ואין לך שום זכות לקרוא לו ככה, זה בכלל לא עיניין של דעה.

bendreaming

New member
איך את יכולה להיות כל כך צבועה?

רק לפני כמה דקות קראת לקארי "ברבי טיפשה ומשעממת", ואין ספק שהתואר "טיפשה" הרבה יותר מעליב ובאמת מדבר על אינטלגנציה מאוד נמוכה. כנראה שאת חושבת שהדם של כל מתמודד מותר פרט לזה של קונסי, וכשאני רואה כמה שאת אגרסיבית אני באמת לא מופתע.

Fairywitch

New member
אוקיי- די לריב.

אם אתם ממש חייבים- במסרים. שניכם לא בסדר- טיפשה, דביל- כל זה מיותר לגמרי. מספיק.

Fairywitch

New member
מחקתי כאן המון הודעות מסיבה פשוטה-

מריבות בפורום מיותרות לגמרי- וכמו שהבטחתי ירידות אישיות זה על זה תימחקנה מייד. אולי לא הסכמתי עם bendreaming, אבל כמו שלא ארשה לו לרדת על אחרים, לא ארשה לאחרים לרדת עליו, גם הוא מצטט את הירידות האלה בעצמו. המשך המריבה על גבי הפורום פשוט יימחק. כולנו פה בגלל חיבה משותפת לתכנית מצויינת- אז למה להעכיר את האווירה? בואו נשים את זה מאחורינו ונמשיך.

לגמרי מסכימה איתך...

קונסטנטין חמוד ויש לו פרצוף מלאכי אבל זהו. כישרון אין לו הרבה ואמריקן אידול זה תחרות שירה לא תחרות אישיות. איזה מגניב, רק היום ראיתי בעיתון שיש סרט שקוראים לו קונסטנטין (עם קיאנו ריבס שאגב הרבה יותר חתיך מקונסי של אמרקין אידול...)

Fairywitch

New member
הו! הנה דרך להביע דיעה../images/Emo45.gif למרות

שאני לא מסכימה איתך, אבל זה לא שייך לנקודה...

איזה זוועה.

למה לרשום את זה? אולי יש כאן אנשים שאוהבים את קונס' בגלל הקול, בגלל המראה- לא משנה! אבל זה ממש לא נותן זכות לאף אחד כאן לבוא ולהתפרץ על בנות שכן אוהבות אותו. וחוץ מזה, אמרנו [או שאמרתי] שכאן מתייחסים לקול! מה אכפת לנו מהמראה?! תאמיני לי שיש כאן הרבה בנות שמעריצות אותו בגלל הקול שלו- ואם את לא אוהבת, ה ממש לא נותן לך זכות לרשום עליו דברים כאלה. כי אחרי הכל הוא גם בן אדם וגם לו יש את ה"פגים" של עצמו. אז בבקשה, פעם הבאה אל תרשמי דברים כאלו ותשמרי אותם, כי זה ממש לא מעודד את המצב של הפורום.

ורק שתדעו- [*פגמים]

הנושא הזה של חתיך או לא כל כך פתטי, אבל בבקשה אל תגזימו איתו..

bendreaming

New member
אני בן, ואני באמת מנסה להבין

ולא רשמתי שהוא התעלל בחתולים יתומים בשואה, רק שלדעתי הוא לא מוכשר ולא ראוי להיות בטופ 12. זה מה שנקרא בעברית דיעה, ופורומים נועדו לדיעות (חוץ מפורומים של מויאל וסקעות שנועדו לילדות בנות 13 שחותמות בשם המשפחה של הכוכב האהוב עליהן ומתווכחות אחת עם השנייה מי יותר כוסון).

אני לא אמרתי שאסור להביע דעה...

אלא אמרתי שאסור להביע דעה בצורה כזו.....ואתה [סליחה על הטעות של המין...] ממש התנפלת עלינו, לא אמרתי בכלל שאי אפשר להביע דעה, זו בכלל לא הייתה הכוונה שלי, אבל אתה חופשי להגיד שהוא לא ראוי לזכייה, אבל ממש לא יפה להגיד "הבנאדם ממש לא כשרוני, יש לו קול יבבני ומאוד מוגבל והוא תמיד חוזר על אותם שטיקים קבועים, והוא כל כך כל כך לא סקסי שגם", "קונסטנטין הדביל ..." אני ב-כ-ל-ל לא מעריצה את הקול שלו אבל אני לא קוראת לו דביל, כי לפי דעתי האופי שלו כל כך חמוד, והוא בן אדם מקסים, כמו מקיילה, אבל זה מ-מ-ש לא נותן לי את הזכות לקרוא לו דביל.

למעלה