מה לעשות עם בנאדם כזה?

memee2

New member
אשכרה הצעתי לו ללכת לשם

קריסטה

New member
יש לי רק דבר אחד להוסיף

הצגות, טיולים ותאטראות אלה לא דברים של זקנים.

memee2

New member
מצתערת לא התכוונתי להעליב

פשוט לפי מה שהוא סיפר לי באלו שהוא היה, הוא היה הכי צעיר
לזה התכוונתי.

קריסטה

New member
אה לא נעלבתי

כנראה שהייתי צריכה להוסיף אייקון או משהו.
זה היה לחלוטין בנימה מבודחת.
אני אוהבת טיולים והצגות מאז שאני זוכרת את עצמי, בתיכון אפילו הייתי במגמת תיאטרון ובמסגרת המגמה היה לנו מנוי לתיאטרון והיינו הולכים, רואים הצגות ואחר כך מנתחים אותן בשיעור.

רציתי לכתוב את זה ושכחתי!

אני אוהבת ללכת להצגות ואהבתי גם בתקופה שהייתי יוצאת למועדונים.
לא זה מה שהופך אותי לזקנה...

NEO83

New member
מה עם איזה גילוי נאות?

את שחקנית בתאטרון, את לא ממש רלוונטית להביע דעה כאן

זה לא גילוי נאות כי זה לא סוד

ואני שחקנית חובבנית, בדיוק בשל העובדה שאני חובבת תאטרון!
אני נהנית לצפות בהצגות, בדיוק כמו שאני נהנית לכתוב לתאטרון או לשחק בתאטרון.
טוב נו, לשחק אני אוהבת הכי הרבה!

אבל כרגע אני לא משחקת, רק צופה פה ושם וכותבת ליצירתנו הבאה והמופלאה (מופלאה? כן הא, ממש... טוב נו, עדיין לא)
אה ואתמול אמנם הייתי רשומה בהצגה אבל בכלל נגמר לי המנוי שלי! מה זה משנה, העיקר שנכנסתי בכל זאת חחח

אני הייתי יורדת ממנו

שיחיה איך שבא לו בסופו של יום הוא ישאר עם ההשלכות. אם את רוצה להישאר איתו בקשר מאיזשהי סיבה סבבה אבל אני במקומך הייתי מפסיקה לנסות "לתקן" אותו.

Purple Mushroom

New member
נשמה טובה :)

זה נראה כאילו את העובדת סוציאלית שלו.
אולי את מקווה שיום אחד הוא ישתנה, מבפנים החוצה.
לפי מה שכתבת, את לא מוותרת עליו, אז אולי תמשיכי, במילים אחרות, שיעזור לעצמו, קודם כל היגיינה, עבודה ואחר כך זוגיות.
הוא מזכיר לי שילוב של כמה מקרים גרועים של אנשים, כולל אותי.

מכיר מישהו כזה. אבל יכול להיות מקרה יותר גרוע: שותף של חבר שלי ממרכז תל אביב. שלא עושה כלום, וגם יש לו שיער פרוע, וזקן פרוע. שניהם גרים בדיור מוגן של קידום, בדירה במיקום מעולה במרכז תל אביב.
לא יודע מה המצב של ההגיינה שלו, אבל הוא גם לא מנקה אחריו, וגם מבזבז המון חשמל ומיים,
וגם מעשן, וגם שותה אלכוהול. ובגדול לא עושה עם עצמו כלום, וחבר שלי תוהה, למה הוא בכלל מתאים לדיור מוגן, למה לא מחזירים אותו להוסטל.

בקשר לידיד שלך, אני מציע שתנקטי בטקטיקות מילים ומעשים אחרים, אבל בגדול, ההתקדמות שלו בחיים, צריכה לבוא ממנו.
אם עובדים על קצבה מביטוח לאומי. (האם יש לו מחלת נפש כלשהי, או שזאת רק עצלנות?),
אז גם תסדרו לו סל שיקום מביטוח לאומי, עזרה במגורים, וליווי מקצועי.
אני בגיל 24 וחצי, כבר יצאתי מהבית.
יכול להיות שאמא שלו קצת מפנקת אותו יותר מידי. אמא שלי ישבה עלי שגרתי בבית שלה, ואמרה לי: או שאתה לומד, או שאתה עובד.
בהצלחה, ילדה.
=] ...

למעלה