מה מומולץ לסוכרתיים,אורז מלא- או אורז לבן ?

תומרונתם

New member
מנהל
טעות בשרשור?


 

shron17

New member
מה לגבי קינמון שמוכרים בישראל ו-

על התווית רשום:
מיוצר על ידי תבליני טעם -וריח פ"ת.(לא רשום מהיכן המוצר מיובא.)
 

אבו זקן

New member
האם יש צורך לשאול?

הקינמון הציילוני יקר יותר. נחש לבד מה מוכרים בארץ...
 

shron17

New member
האם ,100 גרם קינמון שמוכרים ב- 11 ש"ח ,זה נחשב יקר או זול ?

 

shron17

New member
ומה הכוונה לקינמון טהור ?

על הקינמון שמשווקת חברת התבלינים "טעם -וריח,"
מודבקת תווית ועליה רשום: 100% -קינמון טהור.
האם אפשר להסיק מכך ,שזה אכן זה קינמון נטו ללא תוספות?
ומה בנוגע למקלות -הקינמון שנמכרות ,האם הם כן קינמון נטו ?
 

mrkorr

New member
אפשר להירגע, אין צורך בהסלמה

אין תוספות בקינמון וכל קינמון שנמכר בארץ הוא "טהור" ולא מעורבב ולא על זה היה הדיון.
אני אחזור על עיקרי הדברים: יש שני סוגי קינמון:
הטוב פחות הוא ה"סיני" שנמכר בארץ בכל חנויות התבלינים או בסופרים. יש בו מרכיב שעלול להיות רעיל בצריכה מרובה מידי. אין שום חשש לצרוך אותו בצורה רגילה, ההמלצה לצריכה יומית היא לא יותר מ-0.1 מ"ג לכל ק"ג ממשקל הגוף. ז"א שבתיבול רגיל או תוספת לקפה או עוגה אין חשש.
אם מישהו עובר לצריכה יומית קבועה של יותר מיזה, כדאי לשקול שימוש בקינמון שני שבו הרכיב הרעיל קיים במינון נמוך מאד:
הטוב יותר הוא הקינמון ה"ציילוני". וכן הוא טוב יותר ולכן שכיח פחות ולכן יקר יותר.
בקבוקון של 50 גרם עולה כ-20 שח ב-iHerb.
אפשר לקרוא הכל, בעברית, כאן:
http://www.fitlife.co.il/archives/6170
 

אבו זקן

New member
מסכים

לא ניסיתי להזהיר מפני צריכה מתונה של קינמון, אלא להדגים את השגיאה בהנחה שטבעי=בריא אחרי ששוקי העלה את עניין הקינמון (בשרשור אחר).
 

גליגלי6

New member
לדעתי אין הבדל בין סוגי

הקנמון. קנמון נקי הוא קנמון של קליפת הקנמון. כנראה שאפשר לקנות בחנויות טבע. לא ניסיתי. אני מפזרת כחצי כפית על דיסת שיבולת שועל. זה מוריד את הסוכר לא רע..
 

גליגלי6

New member
אז אני אקנה..ועכשיו הנרי תבוא

לבשל לי את כל מה ששרון מבשלת (:) אני עצלנית מדי..
 
למעלה