S SHANIELICIOUS New member 11/11/06 #10 ממ בואו ניראה../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif SHANIE-שני ויצא לפרדי זאתי מבלאק איד פיז שיר פרגלישס אז החלטתי אז שנילישס חחח
ממ בואו ניראה../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif SHANIE-שני ויצא לפרדי זאתי מבלאק איד פיז שיר פרגלישס אז החלטתי אז שנילישס חחח
כ כוסית על הגג New member 11/11/06 #12 אויי לעעעעעעעעעעעע../images/Emo122.gif טוב קודם כל יש לי כינוי מפגר ואני לא יודעת למה לא החלפתי אותו עד עכשיו כתבתי אותו כשהייתי ילדה קטנה ומפגרת ואין לזה פירוש .. פשוט כל הכינויים היו תפוסים ואז הם <תפוז> הציעו לי את זה אז הסכמתי
אויי לעעעעעעעעעעעע../images/Emo122.gif טוב קודם כל יש לי כינוי מפגר ואני לא יודעת למה לא החלפתי אותו עד עכשיו כתבתי אותו כשהייתי ילדה קטנה ומפגרת ואין לזה פירוש .. פשוט כל הכינויים היו תפוסים ואז הם <תפוז> הציעו לי את זה אז הסכמתי
כ כוסית על הגג New member 12/11/06 #25 חחחחחחח מאוד מעניין../images/Emo122.gif גם בגלל הכינוי הזה כל הזמן בנים שולחים לי במסר שהם רוצים להכיר אותי <לע שאני עונה להם >
חחחחחחח מאוד מעניין../images/Emo122.gif גם בגלל הכינוי הזה כל הזמן בנים שולחים לי במסר שהם רוצים להכיר אותי <לע שאני עונה להם >
כ כוסית על הגג New member 12/11/06 #40 XDDDDDDDDDDDD../images/Emo6.gif ברוררררר עכשיו אתה תראה מלא אנשים הולכים לאזריעלי לחפש אותי XDD
ס ספיר חולה על נינוש New member 12/11/06 #50 חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס ספיר חולה על נינוש New member 12/11/06 #51 חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif