בהשראת יום כיפור, אחרי שביקשנו סליחה ומחילה מכל אדם אפשרי, חייכנו, היינו נחמדים לכולם בארוחת הערב..עכשיו חאלס! שימו את כל הקלפים על השולחן ותגידו אחת ולתמיד - מה מקפיץ לכם ת´פיוז?
אולי אני לא אוהבת אבל בהחלט לא שונאת מרתיח אותי 1. אבא על הבוקר 2. כשמעירים אותי בצרחות - או בדפיקות רועמות על הדלת 3. כשלא נותנים לי חצי שעה של דממה בבוקר - להתעורר 4. כשאין לי זמן לקפה + סיגריה של הבוקר 5. כשאני ממהרת לאן שהוא - ומזדחלת אחרי אישה שנוהגת על הב#@!@ של אבא שלה 6. קיץ - כשאין מזגן - חום ולחות 7. שקרים ומזימות 8. צביעות: של אנשים שחושבים שלא שמים לב... וזהו - אולי - לא עולה לי עוד בראש.....
אלה שפונים אליי באינטרנט ועוד לפני שמספיקים לדבר שואלים: איך את נראית? - יש לך תמונה? אוי - אללי כמה שהם מצליחים לפוצץ לי פיוז או שניים בראש (כמובן שאלה ישר עוברים לאיגנור עצבני....)
שאולי הניסוח לא היה כזה לעניין את יכולה לשנות את זה להזדחל אחרי מישהו כשאני ממהרת בבוקר אין לי שום כיוון - אני לא פמיניסטית ולא שוביניסטית זה סתם יצא ככה
שאת כן משייכת אותי לזרמים מסויימים בחברה וזו ממש לא אני אני מבינה שאופן בחירת המילים שלי כדי להמחיש את מה שבאמת מציק לי שאלו האנשים שמזדחלים..היה שגוי אך הפואנטה נשארת בעינה לא הייתה לי כוונה להעלות סטיגמה אלא להמחיש משהו אחר - לכן אומר שוב - אני לא אוהבת ליסוע אחרי אנשים שמזדחלים נקודה... שלך