מה מעלה לכם ת´סעיף?

dong

New member
בערך

פגע וברח ולאחר מכן וידוי הריגה אני עדיין לא חזרתי לעצמי מדי פעם יש לי צורך לעשות לאנשים בדיקה ממש כמו קוף מקק אבל לא נורא עברנו את כיפור נעבור את שרון וגם את זה (הפגיע הנפשית כמובן)

ELP

New member
רשימת הוריד שלי...

חוסר התחשבות. טיפשות. נשים. נהגים על הכביש. בריטני ספירס. סבא שלי. חברות היי טק. תאגידים גדולים. כדורסל. ערסים. פרחות. פלאפונים בקולנוע. אנשים מדברים בקולנוע. אנשים גסי רוח. המין האנושי בכלליותו. התאכזרות לחיות. דתות. אנשים פלצנים. התנשאות. קיץ. חגי ישראל. הפירסומות בערוץ 2. ההטפות של אבא שלי. הקמצנות של אמא שלי. אלי יצפאן. וכו´

Yaniv-DC

New member
המממ... בוא נראה.

טיפשות (הו, המקוריות). אנשים ששואלים אותי מה גודל הזין (קפצו למיטה ותגלו לבד) לשאול את אותה שאלה פעמיים כשתלמידים שלי לא מכינים שעורי בית (קרה פעם אחת שנה שעברה, היה עונש). כששואלים אותי do you speak jewish? שספיינבאר עוד לא שלח לי תמונה שלו.

giloosh

New member
הדברים היחידים שאני באמת לא סובל

ולא מוכן לקבל בשום מחיר הם: חוסר התחשבות ואנשים ששומעים אבל לא מקשיבים
חוץ מזה הכל עובר

EyeSeeYou

New member
ואיך אפשר שלא?

מה שלומך? ספר לנו מה עשית היכן שלא היית.. קצת משעמם פה היום, תפזר לנו קצת אקשן על התפוזים בבקשה...בשביל הטעם

giloosh

New member
ובכן...

לכל מי שרוצה לדעת על מעללי הנהדרים |אנחה דרמטית| סיימתי טירונות ויצאתי מהצבא לשנים הקרובות (אני אתגעגע למקלחות המשותפות
) החלטתי לנסות ולהיות אופטימי
-זה נראה מזוייף ידעתי שאכשל... התגברתי סופית על הידיד הקרוב שלי (למי שזוכר) וגם כבדרך אגב סיפרתי לו עלי (לא על איך שהרגשתי כלפיו, זה ביני לבינכם) ואני עדיין מנסה לארגן זמן ולהגיע למסיבות המפורסמות המתרחשות בת"T עם קצת מזל אני אגיע בסוכות.... זה הכל דארלינגס יש שאלות

...

שלמה ארצי בן ארצי סלין דיון ובוגדנות, חוסר נאמנות, שקרים... ובוקר טוב לכולם!! (
עם זה אין לעוגי בעייה)

למעלה