מה מקור הכינוי שלך

Josette

New member
מה מקור הכינוי שלך../images/Emo35.gif

בא לכם לשתף פעולה בשרשור? יעני להסביר מאיפה בא הכינוי. אני אתחיל כמובן: בעיקרון קוראים לי נדיה. הייתה איזו תקופה בחיים שלי שחלמתי להיות צלמת ולפתוח סטודיו משלי. "סטודיו נדיה"? לא נשמע הכי שיווקי. רציתי משהו בסטייל צרפתי... חשבתי על Studio Brigitte נרשמתי לתפוז למטרת פרסום התמונות הסופר אומנותיות שצילמתי, והכינוי בריג'יט היה תפוס. ככה הגעתי ל Josette זהו. זה הסיפור המעפן של הכינוי שלי. למישהו יש משהו יותר מעניין?

שום דבר מעניין...

השם הוא אירנה. רציתי אירנוש אבל זה היה תפוס, אז הוספתי כל פעם ש עד שמצאתי משהו פנוי. הסיפור שלך יותר מעניין. מה את עושה כרגע בנוגע לצילום?

ציטוט ממערכון

של ארץ נהדרת (באבא לובה: "וילד רק רצה מסטיק בומבה, ורק רצה קבנוס ורק רצה.. זה קופה אקספרס אפשר עברת רק חמש מוצרים!")

stkachov

New member
תסלחי לי

אבל "סטודיו בריז'ט" נשמע כמו איזה סטודיו שבו מעניקים שירותים אחרים, ולאו דווקא צילום

stkachov

New member
הכינוי שלי

על אף שאולי נראה משונה, אין סיפור יותר מדי גדול מאחוריו. בזמן שהתחלתי ללמוד בטכניון, התבקשתי לבחור כינוי לתיבת הדואר האלקטרוני שלי. הכינוי חייב להתחיל ב S (מה שמסמן שאתה (student), והתוספת tkachov, זה פשוט השם משפחה שלי. וכך נולד לו ה STKACHOV. כיוון שאז גם התחלתי להרשם לכל מיני שירותים ופואמים באינטרנט, לא רציתי להמציא כל פעם כינוי חדש, אז כבר נשארתי עם הכינוי הזה.

EastGirl83

New member
הכינוי שלי... ../images/Emo3.gif

EAST GIRL בא כתוצאה מכך שאני מזרחית מכל הבחינות.. ואוהבת מאוד לגוון ולערבב את המערביות עם המזרחיות מבחינה פילוסופית בחיי היום-יום, לימודית ומעשית. המספר 83 - מהשנה שנולדתי.. 1983

TheBigBrother

New member
מקור הכינוי שלי

הוא חצי גניבה מהספר "1984", וחצי הזדהות מילולית עם השם.

flutter girl

New member
שיר של כריס קורנל.

תורידו, שיר יפה.
(הייתי עם המון כינויים שהלכו לשני הכיוונים זכר/נקבה ונמאס לי, אז חיפשתי ניק יפה שכולם ידעו שאני בחורה
... ואז עשיתי קדימה בפלייליסט ולפתע השיר הזה הגיח
).

אני ענת

New member
השם שלי הוא ענת

לפני 7 שנים כשנכנסתי לראשונה לתפוז השם ענת היה תפוס וחיפשתי משהו בתוספת לשם שלי בחרתי ב"ענת הגדולה" כי אני גדולה (בגיל ובמשקל) והרגשתי צורך להתריע על כך. לאחר תהליך שעברתי בחיי, החלטתי שאני צריכה להחליף את הכינוי, גם כי ממדי הגוף שלי הצטמצמו ואולי יותר מהכל - אני כבר לא צריכה להתריע ולהזהיר אנשים על היותי שונה. לכן, בחרתי בכינוי "אני ענת" בעצם רציתי לקרוא לעצמי "פשוט ענת" אבל הכינוי היה תפוס. המצחיק ביותר שכאשר בחרתי את הכינוי לא ידעתי שיש קבוצות תמיכה, שבהם כל אחד מהחברים מציג את עצמו בצורה זו... למשל: - אני ענת ואני מכורה לשוקולד. זה הסיפור מאחורי הכינוי שלי. מעניין לקרוא את הסיפורים שלכם.

tutiris

New member
מרגש ומצחיק!

מרגש לדעת שעברת שינוי כזה בחייך! והחלק של קבוצת התמיכה מצחיק- נראה לי כמו אחלה רעיון לעוד שרשור: "אני איריס ואני מכורה לזעתר" (כן, אני אוכלת זעתר עם הכל בערך וגם בלי שום דבר, פשוט בכפית- זו השריטה שלי...) וגם- "אני איריס ואני מכורה לשוקולד" (אני לא מעתיקה, אני באמת מכורה. קשה!)

TheBigBrother

New member
מחשבה זדונית על שילוב התמכרויות עברה בראשי

ספרי לנו איך הטעם!

אני ענת

New member
זעתר לא אוהבת - לשוקולד אני מכורה

ועוד לכמה "חומרים" ששש... לא מה שאתם חושבים! אם יהיה שרשור כזה אשמח לפרט. רעיון טוב - איריס

IdanXP

New member
מקור הכינוי

לפני כמה שנים רציתי לשאול משהו לגבי בעיה שהייתה לי עם המחשב באיזה פורום מחשבים כאן בתפוז וכדי לעשות זאת, היה צריך להירשם קודם. באותו זמן מערכת ההפעלה ווינדוס XP תפסה כותרות (כמו שהיום הויסטה) והכינוי idan (שזה השם הפרטי שלי) כבר היה תפוס... אז עשיתי מן שילוב של השם עם מערכת ההפעלה (איזה חננה זה יא אללה....:) ), בעיקר שזה נגע לפורום מחשבים. מאז כמעט שלא ביקרתי בכלל באותו פורום, ועברתי בכלל לפורומים אחרים בתחומים אחרים... אבל השם משתמש שימש אותי גם בהם. זהו...

amitk80

New member
וואו מעניין

טוב האמת שהכינוי שלי נולד ככה. קוראים לי עמית כץ (ומפה הגיע amitk). בזמנו כשהוטמייל היה שרת דואר פופלרי ניסיתי להרשם עם הכינוי amitk83 (כאשר 83) מציין את שנת הלידה שלי. כמובן שהשם היה תפוס אז ניסיתי להשאר עם משהו יותר קרוב ומפה הגיע השם amitk80. זה שם שכבר הולך איתי כמעט 10 שנים. היו מקומות שהכינוי היה גם amitk83 אבל זה הכינוי המועדף עלי.. שבוע טוב

למעלה