מה מקור הכינוי שלך

milaP

New member
גם אצלי זה קל

שמי מילה. ו-P אות הראשונה בשם משפחה שלי. נראה לי שיוזר "mila" ישנו כבר. אז בחרתי ב-milaP.

איזה יופי של שרשור..

יוזמה מבורכת, JOSETTE. אהבתי...
כמו שאתם רואים, קוראים לי מלחך פנכה. הסיפור הוא כזה: נכנסתי לעניין הפורומים די באיחור (לפני קצת יותר משנה וחצי), ובדיוק למדתי אז למבחן הפסיכומטרי. וכמובן שלמדתי מילים בעברית, ובאותו זמן הגעתי לאות "מ".. ובמיוחד מצא חן בעיני הביטוי "מלחך פנכה", והרגשתי שהוא מתאים לי ..
ומאז זהו שמי. לילה טוב וקררררייירררררר, המלחך

stkachov

New member
זה ליד

פאק במעונות כיבו את החימום משום מה והבטריות קרות כמו אחד המתרגלים שיש לנו הסמסטר. יש לי מפזר חום קטן שלא עומד בעומס. לילה טוב... בתקווה לקום מחר במצב מופשר.

Josette

New member
אחת המטרות של השרשור

הייתה להגיד ולהדגיש ששמי הוא נדיה ולא ג'וזט!!! מה אני נראית לך איזו גבירה צרפתיה?!
אז אני מצפה שיקראו לי מעכשיו בשמי האמיתי, בייחוד אלה שמכירים אותי f2f ולא רק בפורום.

amitk80

New member
מרוסיה לא?

למרות שלא רואים עליך שאת רוסיה. האמת שהפנים שלך מזכירות שאת ממקום אחר. כפרה עליך נדיה! (כמעט ורשמתי עם א')

stkachov

New member
מאיזה חלק אבל של רוסיה?

יש לך עיניים לא רוסיות טיפוסיות

amitk80

New member
האמת אחי

גנבת לי את המילים מהפה. האמת שיותר עינים סיניות..

Josette

New member
אזור הרי אורל

איפה שהגבול בין אסיה לאירופה לא אוזבקיסטן ולא טדז'יקיסטאן ולא קזחסטאן ולא סטאן אחר. פשוט רוסיה!

Alasse

New member
הכל בגלל טולקין

בזמנו, כשנרשמתי לתפוז, הייתי סוג של טולקינאית חובבת וביקשתי ממומחי השפה בקהילת טולקין הישראלית למצוא לי את פירוש שמי. Alasse זה פשוט אושר בקווניה... (מעניין למה מעולם לא ניסיתי לכתוב את זה בטנגוור)

Hermione1382

New member
זה דיי ברור אבל בכל זאת :)

אז הרמיוני זו מן הסתם אחת מהדמויות בספרי הארי פוטר והדמות החביבה עלי ביותר בספרים אלו מהרבה סיבות כאלו ואחרות :). כמו כן הרמיוני משמעו גם שליח מן הארץ וזהו שמה של המלכה בWinter tale של שייקספיר ושל בת של אחת מהאלות היווניות :) 1382 - זהו תאריך הלידה שלי - ה-1 במרץ 1982 (תלושי קנייה בצומת ספרים הם המתנה המועדפת עלי אהמ... רמז רמז אהמ... חחחח סתאאאאאאאאאאם :)) השילוב של שניהם נבע מהעובדה שהרמיוני לבד היה תפוס וגם כי צריך להוסיף personal touch לכל דבר :) שיהיה לכם לילה מהמם :)

למעלה