היי לולו גם אותי !גיליתי את זה כשהיתי בהקרנות את צבעי המים. הגיעו למכון אנשים מהישוב הרדוף שעובדים עם הצבעים יש לזה שם וברח לי מהראש וממש חיכיתי לימי רביעי שהם יגיעו שאני אצייר. והיום אני בשיעור לאומנות צובעת בצבעים וזה מרגיע אותי מאוד זה שעה גנובה בה הכאבים נשכחים. נאנוש
כן. זה השם של השיטה הזו. למזלי כאן בישוב שלי יש מישהי מורה לאומנות שלומדת שם ועובדת בשיטה הזו. קראתי להם צבעי הקסם שלי. וגיליתי שאני עם כל הבלגן מציירת בצבעי הקשת ולאבאפור או שחור וזה עשה לי טוב. כל אחד והתרפיה שלו. אני מחכה ל6 בערב שעת הערביים שבה שומעים את הציפורים ומסתערת על השולחן בגינה ואף אחד לא יכול להזיז אותי משם. פשוט מציירת את הקישקושים שלי. נאנוש
שופן......וולסים בעיקר -זה ממש עושה לי את זה... אני גם אוהבת מאז הניתוח להיות במקלחת ולתת למים להתיז עליי בלי שזה ייגמר... ואני גם אוהבת המון ים...בכל הצורות- מקרוב מרחוק בספינה,על גלגל, ביום או בלילה...
הי לולו הקטנה. הציור מדהים. אני צלם במקצוע וחולה סרטן בזמני החופשי. את מוזמנת לראות תמונות שלי. ובנוסף הייתי ממליץ לך לקחת מצלמה ולצלם את מה שאת מרגישה. ים, אנשים, מה שבא לך. לכי עם הבטן. אני פה לביקורת מקצועית. חייכי, החיים יפים