מה מרגיע אתכם ?

מה מרגיע אתכם ?

אותי - קצת תראפיה באמנות

magister

New member
תסתכלי בספר

" הצבעים השחורים מתו הצבעים השמחים נצחו" ראיתי את הספר הזה אצל חבר. יש שם תמונות שצירו ילדים חולי סרטן כחלק מההתמודדות במחלה. זה ספר מיוחד מאוד.

נאן

New member
תראפיה זו גם הכייף שלי

היי לולו גם אותי !גיליתי את זה כשהיתי בהקרנות את צבעי המים. הגיעו למכון אנשים מהישוב הרדוף שעובדים עם הצבעים יש לזה שם וברח לי מהראש וממש חיכיתי לימי רביעי שהם יגיעו שאני אצייר. והיום אני בשיעור לאומנות צובעת בצבעים וזה מרגיע אותי מאוד זה שעה גנובה בה הכאבים נשכחים. נאנוש

אני שמחה לשמוע שיש לי שותפים../images/Emo13.gif

הנה עוד ציור אחד, למרות שלדעתי הוא פחות מוצלח, אבל שיהיה....

נאן

New member
כן זה השם

כן. זה השם של השיטה הזו. למזלי כאן בישוב שלי יש מישהי מורה לאומנות שלומדת שם ועובדת בשיטה הזו. קראתי להם צבעי הקסם שלי. וגיליתי שאני עם כל הבלגן מציירת בצבעי הקשת ולאבאפור או שחור וזה עשה לי טוב. כל אחד והתרפיה שלו. אני מחכה ל6 בערב שעת הערביים שבה שומעים את הציפורים ומסתערת על השולחן בגינה ואף אחד לא יכול להזיז אותי משם. פשוט מציירת את הקישקושים שלי. נאנוש

rubber duck

New member
להטיס טיסנים

להטיס מסוקים לשבת לי בשקט בשעת לילה מאוחרת ולהתרגע על פינק פלויד או מוסיקה טובה אחרת , אפשר גם עם כוסית וויסקי הכי חשוב זה בשקט ורוגע שרון

anati4

New member
אני אוהבת לנגן -פסנתר

שופן......וולסים בעיקר -זה ממש עושה לי את זה... אני גם אוהבת מאז הניתוח להיות במקלחת ולתת למים להתיז עליי בלי שזה ייגמר... ואני גם אוהבת המון ים...בכל הצורות- מקרוב מרחוק בספינה,על גלגל, ביום או בלילה...

אני

הי לולו הקטנה. הציור מדהים. אני צלם במקצוע וחולה סרטן בזמני החופשי. את מוזמנת לראות תמונות שלי. ובנוסף הייתי ממליץ לך לקחת מצלמה ולצלם את מה שאת מרגישה. ים, אנשים, מה שבא לך. לכי עם הבטן. אני פה לביקורת מקצועית. חייכי, החיים יפים

היי מתי ../images/Emo9.gif

תודה על המחמאה על הציור, אני מאד אוהבת צילום, איפה אפשר לראות צילומים שלך? יש לך אתר ? הנה משהו שצילמתי בניו יורק , תמונה שאני מאד אוהבת

תשמעי לולו,יש לך קרירה.

את מצלמת באמת יפה. ותראי איך העץ לא זז, מאוד מקצועי העץ הזה.הוא מסוכנות ניצבים?ורטיקאליים?

למעלה