מה מרגיע אתכם ?

זה כמו הציור השבועי לילד....

אני עדיין מחפשת את הפרחה... ולא מבינה... נו טוב KEEP IT COMING (את התמונות כמובן..)

anati4

New member
וואו- זה כ"כ איזור ניו אינגלנד

לולו הצלחת לעורר את געגועיי לשם... הצילום נהדר...הבתים מוכרים ...לא אלה הספציפיים אבל את יודעת...הסגנון.. עכשיו בטח לא אוכל לנסוע עד סוף הטיפולים...אני אשתגע ! ואז אומר שלום... לא מבינה איך הגעתי עד הלום!

"במופלא ממך אל תחקרי"

אבל הרב לא מופלא ממך, כך שאת יותר ממוזמנת לחקור.מה זאת אומרת "אני אשתגע" כולנו קצת משוגעות בבסיס,לא?

anati4

New member
מניחה שכן..

כולנו משוגעות בבסיס אבל במצב הנוכחי יכול להביא אותנו להקצנה של השיגעון ... אני משאירה לך מייל במסר עכשיו גם....

תגידי צ'יז../images/Emo140.gif

אני מתגורר בתל אביב. חוץ מהקרנות אני לא עושה הרבה, כך שבזמנך החופשי את מוזמנת לראות. אפילו תקבלי כמה טיפים טובים ואולי אף אמשיך איתך את כל התורה. הרגישי חופשי לצלצל בכל שעה 24 שעות בכל מצב. גם אם עצוב, שמח, או סתם משעמם. 067-428228

מתי בלש מתמטי ../images/Emo6.gif

אני גרה באזור בוסטון אז יהיה לי קצת קשה לקפוץ
האחין שלי בן ה-7 שואל אותי - "את יכולה לבוא אלינו מחר ? " אני אומרת לו : יהיה לי קצת קשה מחר... הוא עונה : אז מחרתיים....? חיחיחיחי אבל פעם הבאה שאני בארץ אולי נעשה אפילו מפגשון ? הולך ?

bali

New member
מנהל
אותי - לאפות ולבשל

כשאני בלחץ, עצבנית, עצובה או כל מצברוח שבעיני הוא לא חיובי במיוחד, אני בוחרת מתכון לאיזו עוגה מורכבת או איזה משהו מיוחד, הולכת למכולת, קונה מצרכים, נכנסת למטבח ויש לי כמה שעות של רוגע והנאה... תארו לעצמכם מה קורה כשיש לי סופ"ש לבד בבית ואני משועממת
יוצאים מטעמים.

bali

New member
מנהל
בשמחה רבה ../images/Emo13.gif

אני מאד אוהבת לבשל ארוחות ערב לחברים

יאמי ../images/Emo3.gif אני אוהבת כל מה שיצירתי !

לצייר, לצלם, לעצב מחדש את הבית, לשפץ רהיטים, לבשל דברים חדשים.... לאסוף ג'אנק שאנשים אחרים זורקים ולשפץ עד לבלי הכר!

bali

New member
מנהל
החג היה קשה אבל יהיה בסדר...

לצערי אני במהלכו של התקף של טרשת נפוצה וביליתי כמה ימים בבית חולים (ובגלל זה לא הייתי פה די הרבה זמן) אבל המצב משתפר מיום ליום. חג שמח לך ולכל חברי הפורום- ענבל.

אז קודם כל

אני לא כל כך שמחה לשמוע שהיית בבית חולים אך מאד שמחה לשמוע שאת כבר מרגישה יותר טוב ובכלל שאת פה ובאה לבקר אותנו.

bali

New member
מנהל
../images/Emo24.gif משפחה וחברים לא עוזבים

גלינק'ה, תודה על הדאגה... גם אני מאד לא שמחתי על המצב שלי אבל העיקר שיש שיפור. האופטימיות איתי לנצח
אמנם אני בעיקר קוראת ומעט כותבת, כי הזמן והנסיבות הרחיקו אותי מהנושא של הסרטן, לטוב ולרע, אבל אני איתכם, קוראת, מזדהה, וכשיש לי משהו שאני מרגישה שיכול לעזור אם אכתוב אותו, אני עושה את זה. לילה טוב

להתרחק לפעמים

זה לא רע. נותן מקום וזמן לנשום, נותן אפשרות להסתכלות מזוית אחרת. פתאום אפשר להבין את אותם הדברים אבל מחדש. ושוב... חג שמח!

bali

New member
מנהל
תודה יקירתי... את צודקת ../images/Emo24.gif

למעלה