את האמת אני לא בטוח שהוא מפחיד בהרבה יותר מרימייק
כאילו הוא לא ברמה של PT מהבחינה הזו וזה לא אמור להיות, זה רזי, משחק עם הרבה צ׳ייז במהותו וגם פה זה קיים.

אבל כן לפי מה שאני קורא זה לגמרי רזי אולד סקול ממבט ראשון, מבאס שעולה מחיר מלא אחרת הייתי קופץ עליו, אתמול אמרתי פאק איט הפעלתי את הסוני ובאתי לעשות קנייה אימפולסיבית אבל זהו, הטריק של האמריקן אקספרס לא עובד עוד ואי אפשר היה לקנות, אז צריך להביא קודים של אמזון ואז זה כבר נהיה פחות אימפולסיבי ונרגעתי קצת, מאז יש לי גלים כאלו של רצון לקנות אבל אני מתאפק... ראבאק עד שיש משחקים שאני ככה מתרגש לקראתם כמו רזי ו TLG הם נותנים לי תחושה של קצת פראייר מבחינת מה שאני מקבל בתמורה למחיר ואני צריך לחכות לסייל כמו כלב.

אחי מה זה מצב רוח למשחקי סיפור, אתה מדבר על כאלו בלי גיימפליי כמעט כמו טיילטייל וUD? כי ברזי 7 יש סיפור, מן הסתם לא יצירת מופת (יש נוטי דוג אחת בתעשייה הזאת) אבל כן סיפור שמנסה להיות מעניין ומסתורי כמו הרזי הישנים (בניגוד ל 456 שהיו עם סיפור טראש מטומטם שהלך overboard וקפץ את הכריש), ככה שאלא אם כן אתה מחפש טיילטייל אין סיבה שזה מה שיעצור אותך.

בעניין הוריזון, מבחינת השקעה שאתה מקבל עשרות שעות עם הפקה ענקית ומושקעת אז זה יותר מרגיש שווה מחיר מלא, מבחינת האמון שלי במשחק? פחות. אני לא סומך עליהם שהם יעשו משהו כמו 5 GTA או הוויצ׳ר 3 מבחינת גיוון ואיכות הקווסטים והכתיבה והכל, לדעתי הוא הולך למצות את עצמו ולשעמם די מהר, לי נמאס ממשחקי עולם פתוח עם Fetch quests אז לבינתיים אני אחכה עד שירד משמעותית אם בכלל, נחכה לביקורות ונראה, אולי אם יהיה משהו מדהים שיעבור את ה 9 אז נתפתה.