מה משחקים השבת?

evilplate

New member
מבין אותך גם אני רוצה לתמוך בקאפקום

והייתי ממש קרוב לעשות את זה, אם לא היו מבטלים את האפשרות לקנות מהחנות עם אמריקן אקספרס המשחק עכשיו היה אצלי בקנייה אימפולסיבית, אבל וואלה סוני מערימים עלי קשיים, כנראה לא רוצים את הכסף שלי, אז הם יקבלו בעתיד 30 דולר עליו במקום מחיר מלא, שיהנו :)
&nbsp
(וכן ברור לי שזו בטח ישפאר שאחראית על החסימה, שזה עוד יותר מטומטם, צריך להיות משתמש די מתקדם כדי לדעת על הטריק של אמריקן אקספרס, הם חושבים שאם הם יחסמו לי את זה אז אני פשוט אלך לי לחנות הישראלית ואקנה ב 320 שקל!? אוווו שאלך לקנות קודים של אמאזון כמו כולם? :| כאילו אין מצב שיש בנאדם בארץ שיודע להשתמש באמריקן אבל לא יודע על האפשרות לקנות קודים באמזון, אז הם סירבלו לי עכשיו קצת את הקנייה אבל זה בטח לא יגרום לי לרצות לשלם עוד 120 שקל מס לחנות הישראלית כי אין לי כח לברר על אלטרנטיבות, פשוט טמטום)
&nbsp
אני מקווה שבכל זאת המשחק יצליח מאוד, קצת עצוב לי על קאפקום בדור הזה, עם גם מה שקרה להם עם סטריט פייטר, יש להם כוונות טובות והכל מתפקשש להם, אם המשחק הזה יהיה פלופ זו תהיה מכה כל כך קשה עבורם לא יודע מה הם יעשו אחרי זה.
&nbsp
והמשחק לא באמת מביא 8-9 שעות מושלמות מתחילתו ועד סופו אחרת היה עם ממוצע 95 לא 86 :)
יש לו בעיות של חלק אחרון פחות טוב (נהפך ללניארי ואקשני מדי), סוף לא מספק, אין מספיק גיוון באויבים והחידות קלות מדי (בשבילי זה חיסרון, למרות שהסדרה אף פעם לא היתה ידועה בחידות קשות, אבל ברימייק כן היו כמה חמודות שהן מעבר ללשים פריט X בדלת Y כדי שתפתח, קיוויתי שב 7 יעלו את הרמה וישימו הרבה חידות כיפיות), ככה שמן הסתם יש חסרונות, אם היה 9+ גם אני הייתי מתפשר על המחיר המלא, אני גם מקנא במשתמשי הפיסי שהשיגו אותו ב 34-40$, זה לא הוגן :(
&nbsp
כן קוד 4 על הווי זה זוועה אבל רק כדי להמחיש שקאפקום סתם מתרצת והם יכולים היו להעביר את המשחק לסוויץ׳ אם היו רוצים, הוא לא היה נראה גם זוועתי כמו קוד 4, יש משחקים שגדולים על הסוויץ כמו אנצ׳רטד 4 למשל שמציג סקייל ואנימציות שהן מעבר ליכולת של המכשיר, אבל רזי 7 אפשר בכיף.

המזל שלהם שזה נראה כאילו הם לא משלמים שקל על שום משחק

שהם מפתחים, כאילו על כל האלה עם תקציב הAAA דיסני בטוח משלמים על מרוול נגד קפקום INFINITE יש הרבה שחושבים שדיסני הולכת להשקיע בטירוף במשחק הזה ולהפוך אותו לאירוע Esports ענק בגלל שדיסני היא גם הבעלים של ערוץ הספורט ESPN (שגם שידר את הגמר של SF )

יאבל עדיין עם כל הכבוד למרוול ואיירון מן, וקפטן אמריקה המשחק הזה לא ימכור כמו שרזי 7 מגוף שלישי היה מוכר..., מכרה הזהב הכי גדול של קפקום אחרי SF תמיד היה רזידנט איוול לפחות מהיום שהסדרה הזו נוצרה ואני לא מבין איך הם הרשו לעצמם להוציא משחק גוף ראשון במשחק ראשי כזה.

הרי זה כזה שקוף אחי שזה הולך לגרום לחצי עולם לפסול את המשחק הרוב לא כמונו שבהתחלה צעקנו ואז בחנו את המשחק והחלטנו שוואלה מגיע לו צאנס. הרוב סתם ידלגו עליו.

כי בוא נגיד ככה, אם המשחק הזה היה יוצא בתקופה של Alien Isolation לפני שנתיים, הוא היה מעיף לאנשים את המוח והם היו יותר פתוחים לנסות אותו אז שהיינו צמאים למשחקים בימי הבינים האפלים של 2014.

לצערי אני פשוט לא רואה את המשחק הזה מוכר כמו רזי 4-5-6 אני רואה מלא אנשים שמשתגעים על המשחק אבל המון אנשים שאומרים שהם רוצים את האקשן של 4-5-6 בחזרה ושהמשחק משעמם אותם...

אז אני ממש אופתע לטובה אם המשחק הזה ידגדג את ה7.8 מליון עותקים שרזי 6 מכר. אני אהיה בהלם אם המשחק הזה יעבור את ה2 מליון, אבל וואלה אני ממש מקווה שאני טועה, וסתם מזלזל בגיימרים של היום :)

כאילו המודלים של רזי 7 כל כך טובים, שהם בקלות יכלו להתאים לגוף שלישי והוכיחו את זה, בטח השנה כבר נראה מודים של גוף שלישי למשחק על הPC.

הנבלות האלה בPC תמיד מקבלים את כל הטוב שבכל העולמות, ראבק איתם.
וכן גם אני קראתי על האקשן בחלק הסופי שלו, לא רציתי להעלות את זה כי לא

ידעתי אם קראת את זה ולא ידעתי אם תחשיב את זה ספוילר. אבל אני דווקא רואה את זה כגיוון, כלומר בהנחה שזה לא הופך פתאום להיות דום, בחצי האחרון, כן? אני מגיע לזה עם ראש פתוח.

והאמת? גם אני לא זוכר שהחידות בDino Crisis היו לי קשות כילד בן 12. אז בטח הייתי מתמודד עם חידות יותר קשות ממה שיש ברזי 7, אבל היי יש לנו את הרימיק של 2 בשביל נוסטלגיה מושלמת!.

evilplate

New member
לא יודע אם מדויק לאמר שהם לא משלמים על משחקי ה AAA

יותר מדויק יהיה לאמר שחברות נוספות משתתפות בהוצאות שלהם אבל אלו עדיין מותגים של קאפקום ובטוח שהם שמו עליהם כסף לא קטן, גם עם סטריט פייטר סוני בטח שמה כסף, אולי למשל הם לוקחים פחות אחוזים על כל עותק דיגיטלי, אבל אתה רואה שזה יצא למחשב אז זה לא יכול להיות מימון מלא או משהו ברמה כזו.
&nbsp
מסכים איתך שהם עשו טעות ענקית בשיווק של רזי 7, אני עד לאחרונה הייתי עם אפס הייפ לקראתו, הרגיש לי כמו זבלון אימה אינדי תאום Outlast, רק כשקראתי רשמים ויצאו הביקורות הבנתי שזה הרבה יותר רזידנט איוול מכל משחק שיצא לסדרה בעשור פלוס האחרונים למרות הגוף ראשון, גם הדמו לא בדיוק תרם לתחושה שזה משחק רזי ראשי ומושקע...
&nbsp
אתה צודק לצערי, אני חוזה גם שהוא יאכזב מאוד במכירות, בטח יעבור את ה 2 מליון אבל לא הרבה יותר, הלוואי ואני טועה.
&nbsp
מה שכן אל תשכח שרזי 6 אכזב במכירות שלו, היתה ירידה חדה מרזי 5, הם החליפו לסגנון הזה כמענה לכך, אם הוא היה מוכר כמו שציפו היו ממשיכים עם AAA גראנדיוזי שכזה, אז הם שינו כיוון בחזרה לאימה השרדות קלאסית שזה מה שכל המעריצים הכבדים רצו, אני בטוח שהם לא מצפים למכירות סטייל רזי 5 ו 6, זה משחק בתקציבים שונים לגמרי והוא גם זכה להרבה פחות שיווק ופרסום (אם בכלל, אנשים בקושי שמו לב שהוא יוצא), אני חושב שהם ישמחו אם יגיע ל 5 מליון, זו תהיה הצלחה גדולה מבחינתם ומעל ומעבר.
&nbsp
אני בטוח שהחלק האחרון לא דום אבל הבנתי שנהפך ללניארי יותר ואקשני, עם האקשן יש לי עוד פחות בעיה כי גם עם הישנים אתה מתחיל עם איזה אקדח ו 5 כדורים וממשיך לשאט גאן עם 2 כדורים, עם הזמן אתה מתקדם וחוסך עוד ואתה גם מקבל לקראת האמצע - סוף כבר להביור, בזוקה , מכונת ירייה וכל מני דברים מתקדמים יותר ואתה כבר יותר חופשי להתחרע, זה כמעט תמיד היה ככה, אז אין בעיה עם זה כל כך אבל כן מבאס אם זה לניארי ובשילוב הגוף ראשון שמקל על הירי אפשר להבין למה זה הביא הרגשה מבאסת לחלק כאילו זה הופך לקוד או משהו (בהגזמה)
&nbsp
וכן אחי אני מחכה לרימייק של 2 בטירוף למרות ששיחקתי במקורי כסיבוב נוסטלגיה לפני איזה שלוש שנים על הפס3, חייב לציין שהיום הוא קצת פחות טוב ממה שזכרתי והוא הרגיש גם ממש קצר עם חידות של כיתה א׳, הרימסטר של רימייק ששיחקתי על הפס4 הרבה יותר טוב אבל עדיין גם 2 המקורי ממש כיף :)

הם פירסמו שיהיו מרוצים עם 4M במכירות.

עד מרץ 2018. הם שלחו 2.5 מליון עותקים לחנויות ובג'ף יותר אופטימים ממני כי הם אומרים שהמלאי אוזל בהרבה מקומות. היית יותר קרוב לציפיות של קפקום ממני לפחות.

אני מתקשה לראות את המשחק מגיע עד מרץ 2018 ל4 מליון עותקים אבל אני ממש מקווה לטעות, מגיע לו, ככל שאנחנו מדברים עליו אני רוצה יותר ויותר לקנות אותו.

ואתה צודק לגבי רזי6. הוא אמנם הגיע לבסוף ל7.8 מליון עותקים אבל אחרי המון סיילים והנחות במחשב ובקונסולות, שהצפייה שלהם היתה למכור 7 מליון עותקים במחיר מלא תוך זמן קצר יחסית מההשקה, לא שימכור 7.8 עותקים בסיילים.

זה מה שהרבה אנשים שאומרים שטומב ריידר 2013 היה הצלחה שמכר 8 מליון עותקים לא מבינים שאת הרוב הם מכרו במחירות של 5 דולר חח.

בקיצור, אני מקווה שאנחנו פסימים ושהמשחק הזה יפתיע. כי זה גם אפקט שרשרת חברות אחרות שיראו שרייבוט דרסטי וקיצוני כזה מצליח, יקבלו אומץ.

כן, גם לי אין בעיה עם האקשן ההדרגתי הזה, בהתחלה הם לנו להרגיש כמו ילדים מפוחדים ובסוף אנחנו מתעצמים ויכולים להשיב מלחמה. לדעתי זה שזה גוף ראשון רק יגרום לאקשן להרגיש מספק יותר :)

בקיצור, אנחנו חייבים את המשחק הזה אחי חייבים.
תחשוב שיש לנו גם את evil within 2 שבטח ייחשף השנה בE3.

evilplate

New member
באמת קלעתי יפה :)

אפילו אמרתי שמ 5 מליון הם יהיו מרוצים מעל ומעבר, 4 זה כאילו היעד שהם מכוונים אליו אז ברור ש 5 זו הצלחה גדולה מאוד מבחינתם, לא היה קשה לשער את המספר הזה רק צריך לראות את רמת הפרסום ואת הסקייל של המשחק כדי להעריך.
&nbsp
אני חושב שעם ציפיות צנועות יותר כאלו יש להם סיכוי לא רע להגיע ליעד של 4 מליון, בעיקר כי המשחק יהיה הצלחה בשיטת פרסום שמאוד משחקת לטובת מוצרים של אימה (וגם בכלל), גם סרטים וגם משחקים- שיטת מפה לאוזן, הקהל שלו יכול להרים אותו ולפצות על כל הטעויות שקאפקום עשו בחשיפה שלו, ברגע שיותר ויותר אנשים יבינו שרזי חזר ככה המכירות יתגברו, זה גם מסוג המשחקים שיכולים להפוך ללהיט Let's play ביוטיוב מה שגם יתרום לא מעט.
&nbsp
הדמו הורד מעל 7 מליון פעמים, לא בדיוק מפתיע לדמו עם הכותרת רזי 7 אבל הם פישלו איתו בגדול באופן כללי ויש מצב שאם כבר הוא פגע יותר מאשר הוסיף.
&nbsp
הדמו הזה היה ניסיון שקוף ליצור סנסציית רשת סטייל PT, בזה הם די כשלו והם גם העבירו מסר מוטעה לגבי המהות של רזי החדש, מסר שמדובר במשחק אימה אינדי ללא מכניקות חוץ מלהתחבא או לברוח וגם בטון ואווירה מאוד שונים ממה שהתרגלנו מהרזי הקלאסים, לדעתי זה רק יצר רתיעה בהקשר של רזי יותר מאשר משיכה, בניגוד ל PT שגם היה סגנון אינדי אבל הרבה יותר מבריק וגם תפס את האווירה שאנשים רוצים לראות בסיילנט היל חדש בצורה מושלמת, שלא לדבר על כל החשיפה הגאונית והמפתיעה שזה בעצם סיילנט היל חדש מה שרק הוסיף לרעש ולסנסציה, בעוד שמההתחלה עם הדמו הזה היה ידוע שמדובר ברזי חדש רק בלי גיימפליי :/
&nbsp
אבל מה לעשות אין הרבה גאונים כמו קוג׳ימה כשזה מגיע לדברים האלה.
&nbsp
וכן ברור לי שאחרי זה הוסיפו לדמו דברים כמו ירי אבל זה באמת מעט מדי ומאוחר מדי ורוב האנשים בטח מחקו אותו אחרי הדמו הראשוני ולא טרחו לשחק בגרסה המעודכנת ולחפש להתנסות עם מערכת הקרב (כי באמת צריך לחפש, זה לא שפתאום הופיע האקדח על ההתחלה בגרסה החדשה של הדמו)
&nbsp
אני חושב שדמו מייצג של רזי 7, סטייל הדמו ההוא של רזי 2 שמביא לך להגיע עד לתחנת המשטרה ולשחק שם איזה חצי שעה שעה, לספוג את האווירה ולחקור קצת את המקום עד שאתה מגיע למשרד של צוות STARS, היה עושה להם שירות הרבה הרבה יותר טוב והמשחק היה בקלות מגיע ל 5 מליון כי בתכל׳ס מבחינת איכות מגיע לו.
&nbsp
למרות כל הטעויות עדיין הביקורות והפה לאוזן כנראה כן יצילו את המשחק לדעתי, קאפקום מרוצה מאוד לבינתיים מהביצועים שלו והבנתי שאנשים מדווחים על מחסור כנראה כי מלחתכילה הציפיות שלהם היו צנועות והם שלחו מעט עותקים, בסופו של דבר אני דווקא אופטימי אחרי הדיווח האחרון שלהם לגבי ההצלחה של המשחק.
&nbsp
וכן אחי אני מת לשחק בו, בדיעבד אני מתבאס שלא קניתי אותו ביום של ההשקה וזהו, אבל אתה יודע איך זה, עברו כמה ימים מההייפ ואני בקטע של אין מצב שאני משלם מחיר מלא ומשחק שבוע אחרי כולם ומפסיד את כל ההתרגשות של ההייפ עם כולם.
&nbsp
סתם זה שיגעון מפגר כזה שיש לי רק במשחקים, סרט אני יכול לבוא גם חודש אחרי הבכורה ולשלם מחיר מלא ואני לא מתחיל להתחנן לסדרן שיכניס אותי בחצי מחיר כי מה הקטע אני רואה אותו כשכבר עבר ההייפ :)
&nbsp
בסופו של דבר אני בסוג של הלם שלקאפקום אחרי כל כך הרבה שנים יש שוב צוות רזי ברמות הכי גבוהות בז׳אנר הזה, מי היה מאמין שעוד נשארו שם כשרונות מלבד אונו מסטריט פייטר? זו הבשורה הכי טובה, רזי חזר וקם לתחייה ואנחנו הולכים בסבירות די טובה לקבל עכשיו דור של משחקי רזי מדהימים, איזה כיף!
&nbsp
וכמובן שאני גם מחכה ל TEW2, הראשון היה משחק טוב עם המון פוטנציאל (וה GOTY שלי לאותה שנה, אבל זו היתה אחת מהשנים הגרועות שנראו בתעשייה צריך לאמר) וגם עם לא מעט חסרונות, אם מיקאמי יסדר את הבעיות ויביא גם מוצר מלוטש יותר (בתקווה שירוץ על המנוע המעולה של דום) אז יש פה מצב טוב למשהו ענק.
&nbsp

כולנו ככה, בגלל זה יש לנו בקלוג :)

כי אנחנו כל הזמן רוצים לשחק במשחקים חדשים ישר שהם יוצאים ולהיות חלק מהדיונים בפורומים או לפחות לגבש לעצמנו דעה על המשחק בלי שהפורומים גיבשו לנו אותה.

כשזו סדרה שאתה כל כך אוהב כמו רזידנט איוול עוד יותר קל להבין למה זה מבאס אותך, כבר קראת המון רשמים שלא הרסו לך את המשחק אבל היית יותר נהנה לגלות הכל לבד.

קפקם מדהימים תמיד היו ותמיד ישארו. ואני חולם על איחוד עם פלטיניום אחרי הכישלון של מייקרוסופט עם סקילבאונד (אבל זה כנראה חלומות באספמיה)
וזה אחרי שבתחילת הדור היתה להם בריחת מוחות מהצוות של SF לSNK המתחרים הכי גדולים שלהם בז'אנר.

אני חושב שקיקסטארטר די דחף לא מעט מפיצות ובניהן קפקום להשתפר.

היום המפיצות מבינות שבעידן קיקסטארטר שכל מפתח של סדרת עבר, יכול ללכת לקיקסטארטר להבטיח לנו את ה"יורש הרוחני" שתמיד חלמנו עליו הדרך היחידה של המפתחים להשתוות לזה זה להיות קשובים לגיימרים שלהם מאי פעם

ולהגשים לנו יותר חלומות מאי פעם. בגלל זה רזי 7 חזר לאימה ורזי 2 מקבל ריימיק כי זו הדרך היחידה לנצח את העובדה שמיקאמי יכול ללכת לקיקסטארטר או עבר לבטסדה, בגלל זה TLG ניצח את כל המשברים של הפיתוח שלו.

כל הדבר היחיד שיותר טוב מ"יורש רוחני" לTLG בקיקסטארטר זה TLG עצמו שחוזר מהמתים.

בגלל זה אני חושב שקפקום מתאמצים כל כך (וגם חברות אחרות ) להפתיע אותנו
ולהתאמץ יותר מבעבר.

אני דווקא אהבתי את הדמו של רזי 7 חחח. אני מסכים עם כל מה שאמרת עליו שהוא גרם למשחק להרגיש אינדי כי הוא באמת גרם לי להרגיש שאקנה אותו במחיר זנות.

אבל נהנהתי ממנו הם היו צריכים לתת נתח יותר מרשים מהמשחק כמו שאמרת.
משהו שיותר מייצג את המשחק.

המנכל שלהם גם אמר "כן יש רובים במשחק אבל לא משתמשים בהם הרבה"
זה גם הטעה. אולי הוא רצה להטעות כדי לשמור לנו את ההפתעה אבל זה פעל לרעתם.

דאמ, לפחות דבר אחד אפשר להגיד על הדור הזה.

זה דור שלא פחות כייף לראות בו E3 ומשחקים מוכרזים וחוזרים לחיים מאשר לשחק בהם, וזה לא היה ככה בכל דור :)

evilplate

New member
מסכים איתך

נראה שקיקסטארטר והתרבות שהביא איתו פתח קצת למפיצות את הראש וגרם להם להקשיב יותר למעריצים, תענוג לראות את כל התחיות מחדש האלו, אפילו קראש מקבל רימייק! :)
&nbsp
הקשמים לא הרסו לי את רזי אלא רק הוסיפו כי לפניהם הייתי בטוח שהמשחק לא ידבר אלי בכלל ורק אחרי זה הבנתי שהוא קרוב הרבה יותר לרזי קלאסי ממה שחשבתי.

למעלה