מה מתכננים להכין לכבודה של שבת?

יוכי68

New member
מה מתכננים להכין לכבודה של שבת?

אני רוצה להכין בע"ה: עוגת שוקולד וקוקוס של פירגה עוגת סברינה של ניקי ב. עוגיות מכונה - מיקי שמו בראוניז - קרין גורן דגים - מקווה שהבעלול יכין תפו"א ממולא או מוקפץ או גם וגם חמין עם חיטה וג'חנון מרק ירקות עם גריסי פנינה סלטים טריים: גזר עם מיונז שום ואגוזים, אבוקדו, מלפפון בשמיר, זיתים, תירס ,גמבה ושמיר, כרוב, טחינה.

חנהפ

Active member
השבת תהיה קרה מאוד, יש לכם רעיון

מה אפשר להכין שיעמוד כל השבת על הפלטה? איזה תבשיל? מרק? ולא חמין

מאיוש י

New member
חנה את יכולה להכין תבשיל מקרוני

שמתבשל כל השבת על הפלטה.יש מתכון בפורום מתכונים של פנינה

מאיוש י

New member
אולי מרק שעועית סמיך עם פיתות או קרוטונים

או מרק אפונה עם נקניקיות שניהם נהדרים על הפלטה לחימום ארוך.........אבל לא לכל הלילה. כמה שעות וזהו

חנהפ

Active member
בינתיים

יש מרק בצל פאי שוקולד יהיה קרמבל תפוחים עם גלידת וניל או רוטב וניל יש עוגת גבינה יש אצבעות קורנפלקס בשוקולד כרוב ממולא באדיבות דודתי המקסימה אכין פסטה וסלטים למען אחת האורחות יש צלי עוף סטייל הונגרי ואותו כנ"ל לגבי שאוורמה יש קציצות דגים בסימן שאלה והשאר לפי המוזה

חנהפ

Active member
אצבעות קורנפלקס

להמיס 150 גר' שוקולד יחד עם 1/3 כוס חמאת בוטנים, לערבב,ולערבב היטה עם 4 כוסות קורנפלקס או פצפוצי אורז לשטח בתבנית ציפוי: 150 גר' שוקולד +50 גר' מחמאה+2 כפות ריץ' להמיס לצקת על הקורנפלקס, לקרר לחתוך לריבועים ולהתענג

ddh1

New member
השבת...

מרק עוף צח (יש למישהי מתכון לבצקיות?) אטריות אורז ואפונה אגרול (קנוי, אני רק מטגנת) ירקות מוקפצים עוף ברוטב סיני טעים..... לצהרים- פלטת ירקות ממולאים: תפו"א, דלורית, קישואים, עגבניות, גזר... לצד אורז וקציצות שבת של שלום לכווווווווווווולם
דינה

חנהפ

Active member
בצקניות

ביצה כף שמן מעט מלח מים וקמח לקבלת הסמיכות הדרושה, מצטערת אבל אין לי כמויות מדויקות

יוכי68

New member
רונית, סלט גזר ........

תגררי גס כמה גזרים עפ"י הצורך הוסיפי 2 שיני שום קצוצות, מעט שמיר קצוץ, אגוזים קצוצים גס,כ 2 כפות מיונז, מעט לימון, פלפל ומלח. אפשר להוסיף תפוח עץ מגורר - אני מאוד אוהבת.

יוכי68

New member
אנט, קראתי את המתכון נקרא טעים ומאוד

מיוחד........אולי תשתפי את כולם?

דובשJית

New member
בינתיים,בשר צלי עם פטריות ותפוחי אדמה של ניקי

בשר צלי עם פטריות ותפוחי אדמה של ניקי ב' מצרכים: קילו בשר מספר 5 חתוך לקוביות 3 בצלים חתוכים לקוביות שיני שום חצויות 2 חבילות פטריות פרוסות 3 תפוחי אדמה חתוכים 1/3 כוס יין אדום כף גדושה פפריקה מעט קינמון א. מרק מל"פ (מלח, פלפל) הכנה: לבשל את הבשר בסיר לחץ כחצי שעה. לטגן בצל, שום, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, להוסיף יין ותבלינים, לכסות את הבשר במים, להרתיח, להנמיך את האש. אחרי שעה וחצי להוסיף תפוחי אדמה, לבשל כשעתיים, לבדוק טעמים, לערבב מידי פעם, אח"כ להעביר לתנור , חום בינוני, מכוסה לחצי שעה.

liat94

New member
יוכי מתוקתי עוגת הסברינה במקור היא לא ניקי

אני פירסמתי מתכון מאוד מאוד דומה לפני כמה שנים טובות, הנה המתכון ויש גם דומות מדהימות של רקדנית רוח בפורום בישול לילדים את מוזמנת להיכנס לצפות בתמונות והנה המתכון: אמא'לה.. עוגת סברינה ותותיםו רקדנית הרוח... / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 00:18 | 29/01/07 של LIAT94 שהכנתי לשבת.. היא מרשימה, יפה, והכי חשוב- טעימה להפליא. מאוד מעודנת. עוגת סברינה 03/05/2006 liat94 ו לבצק העוגה: 1 גביע יוגורט 3% 1/2 1 כוסות קמח שקית אבקת אפיה 3/4 כוס סוכר 3 ביצים לסירופ: 3/4 כוס סוכר 2 כוסות מים רגילים מהברז 1 כף תמצית רום (כחצי בקבוקון של תמצית רום) 2 מיכלי שמנת מתוקה 2 חבילות אינסטינט פודינג וניל 1 וחצי כוסות חלב לקישוט אגוזים קצוצים גס/תלתלי שוקולד אופן ההכנה: תחילה להכין את הסירופ לעוגה: מבשלים את הסוכר עם הרום והמים תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס והרוטב מסמיך מעט. להסיר מהאש. לחמם תנור לחום בינוני - אצלי זה 150 מעלות... להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר עד קבלת קציפה תפוחה ואוורירית כ-5 דקות בערך. להוסיף את היוגורט, הקמח, אבקת האפיה ולאחר בעדינות עם קצף הביצים. לשמן היטב תבנית עגולה מס' 26 לצקת את העיסה ולאפות כ-20 דקות, עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. להוציא מהתנור. ליצוק על העוגה החמה כף אחר כף את הסירופ הקר. העוגה תספוג הכל לבינתיים מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג + חלב ומזלפים על העוגה את הקצפת. ניתן לעטר בתלתלי שוקולד או באגוזים קצוצים גס. אני מרחתי קצת קרם על הדפנות של העוגה שפיזרתי תלתלי שוקולד חלב.

רותי410

New member
תודה רבה על המתכון../images/Emo20.gif

כבר התכוונתי לבקש מיוכי, אבל חסכת לה ולי!!

למעלה