ליאת היקרה, אכן המתכון דומה אך עדיין יש
שוני.......הכנתי את העוגה לפי המתכון שהביאה ניקי ויצאה לי מעולה. הכנתי עם שמנת חמוצה ולא דנונה כמו שכתוב. בהזדמנות אנסה גם את שלך........תודה על העדכון. מצרפת את המתכון לסברינה כפי שהופיע בבלוג של ניקי : עוגת סברינה משגעת/ניקי ב. מצרכים: 3 ביצים מופרדות 200 ג` סוכר (כוס) 140 ג` קמח תופח (כוס) דנונה א. אפיה (כן בנוסף לקמח תופח, אין טעות) כוס מים ליצוק בסוף שהעוגה יוצאת מהתנור סירופ סוכר: 120 מ"ל מים (חצי כוס) 100 ג` סוכר (חצי כוס) קרם: 250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא) 2 כפות א. סוכר הכנה: להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים אחד, אחד ואת שאר המצרכים. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני , בסביבות 30 - 35 דקות. לבשל סוכר ומים לסירופ. שהסברינה יוצאת מהתנור ליצוק עליה את המים באופן שווה בעזרת כף בסבלנות. ליצוק את סירופ הסוכר בעזרת כף באופן שווה בסבלנות, לצנן. להקציף שמנת ומתוקה וא. סוכר, למרוח על הסברינה. הערות: תבנית בינונית אפשר לקשט בתותים. אפשר לקשט בכל מה שרוצים, אפרסקים , אגסים משומרים, או לא לקשט בכלל.