מה מתכננים להכין לכבודה של שבת?

liat94

New member
המתכון כאן הוא שלי רותי410 רק לידיעה

בהצלחה ליאתי
 

יוכי68

New member
ליאת היקרה, אכן המתכון דומה אך עדיין יש

שוני.......הכנתי את העוגה לפי המתכון שהביאה ניקי ויצאה לי מעולה. הכנתי עם שמנת חמוצה ולא דנונה כמו שכתוב. בהזדמנות אנסה גם את שלך........תודה על העדכון. מצרפת את המתכון לסברינה כפי שהופיע בבלוג של ניקי : עוגת סברינה משגעת/ניקי ב. מצרכים: 3 ביצים מופרדות 200 ג` סוכר (כוס) 140 ג` קמח תופח (כוס) דנונה א. אפיה (כן בנוסף לקמח תופח, אין טעות) כוס מים ליצוק בסוף שהעוגה יוצאת מהתנור סירופ סוכר: 120 מ"ל מים (חצי כוס) 100 ג` סוכר (חצי כוס) קרם: 250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא) 2 כפות א. סוכר הכנה: להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים אחד, אחד ואת שאר המצרכים. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני , בסביבות 30 - 35 דקות. לבשל סוכר ומים לסירופ. שהסברינה יוצאת מהתנור ליצוק עליה את המים באופן שווה בעזרת כף בסבלנות. ליצוק את סירופ הסוכר בעזרת כף באופן שווה בסבלנות, לצנן. להקציף שמנת ומתוקה וא. סוכר, למרוח על הסברינה. הערות: תבנית בינונית אפשר לקשט בתותים. אפשר לקשט בכל מה שרוצים, אפרסקים , אגסים משומרים, או לא לקשט בכלל.
 

cial 1

New member
שבת שלום לכולם ל יוכי68 היופי והמתוק../images/Emo16.gif.../images/Emo16.gif

לכול החברות החברים" אין כאן הרבה אמן ירבו נשותיינו בעם הזה הוא מבורך יחד בשת זה טוב יהיה לנו מה להציע מקווה אכן יש אתמול מהשעול הכאב עבר על הכטפיים ממש כך כמו אחד שיש לא? שקדים לא למתכון לגרון צבר? מו חחיב מילה שלי בהומור קצת יש שיפור מודה לאל וביחד הרבה
בריאות לכולם ישר
 
למעלה