מה נבחרת האוללסטאר שלכם?

yuvallavin

New member
מה נבחרת האוללסטאר שלכם? ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

בהנחה שעונה 16 תהיה אוללסטאר 2, מי לדעכתם צריך להשתתף בה? חוקים: המשתתפים הם מעונות 9-15. בחרו 16 משתתפים. לעונה 15 - תשאירו 2-3 מקומות פנויים (אז תבחרו רק 16). אסור לבחור את סטף/בובי ג'ון (קיבלו כבר 2 הזדמנויות). מותר לבחור 1-3 משתתפים מכל עונה. יחס הבנים/בנות חייב להיות שווה. צירפתי פירוט של הנבחרים שלי

Ogakor

New member
כן באמת הייתי חייב להתייחס לזה

דאבל L באנגלית אחרי A יוצרים O אולסטאר עם ל אחת ו-ו' לפניה

Ogakor

New member
אפשר 10 בנים ו-10 בנות? ../images/Emo58.gif

זה נראה לי הכי הגיוני.. עונה 9: 1) אלייזה 2)טויילה 3) איימי עונה 10: 4) קובי 5) קיית'י (זאת שהגיעה מקום שני) 6) קארין עונה 11: 7) דאני 8) גארי 9) רייף עונה 12: 10) שיין 11) טרי 12) סירי עונה 13: 13) ג'ונת'ן 14) קאנדיס 15) אוזי עונה 14: 16) יאו מן 17) מישל 18) רוקי עונה 15: 19) בן מסוים 20) בת מסוימת

Woogyman

New member
למה קנדיס? ../images/Emo110.gif

כאילו, באמת למה? אהבתי אותו, אבל אולסטרס? היא לא עשתה שומדבר בולט במהלך העונה חוץ מהמרד. הייתי מעדיף לראות במקומה את פרוואטי שיותר בלטה במהלך העונה ושיחקה יותר טוב את המשחק. אם כבר קנדיס, היא ואדם צריכים ללכת למירוץ למיליון!

Ogakor

New member
בגלל שהיא

הייתה הביצ'ית של העונה ובאמת ניסתה לעשות מלא דברים כדי להמשיך הלאה (כולל הפלירטינג שלה עם אדם) ולגבי המירוץ למיליון- אולי זה יהיה מעניין, אבל היה לנו את אמברוב, ואסור שזה יקרה שוב!

Woogyman

New member
מה רע באמברוב?? ../images/Emo110.gif

בהישרדות אמנם לא מתתי עליהם אבל במירוץ למיליון (לפחות ממה שראיתי) הם היו מעולים, וממש מצחיקים וכיפיים לצפייה. אני מזכיר - לא סיימתי עדיין את עונה 7 ו/או את האולסטארס, אז בבקשה לא לספיילר לי לאיזה מקום הם הגיעו ואם הם עפו או ניצחו וכו'.

Little Savage

New member
../images/Emo5.gif

קיית'י וקארין מעונה 10 ממש לא מתאימות לאולסטראס (לדעתי כמובן). שתי מתמודדות עלובות שרק במזל הגיעו לשלבים הגבוהים. אם שבט השני לא היה כ"כ לוזר, לא היה להן סיכוי לשרוד עד למיזוג.

Ogakor

New member
קיית'י היא פשוט מלכה!

היא הביצ'ית הבלתי מעורערת של העונה הזאת, וקרב ביצ'יות באולסטאר זה הדבר [אגב תראה לי עוד מישהו אחד שאמר בפיינל טרייבל שהוא לא רוצה לקבל קול ממושבע]

Little Savage

New member
...

היא בטח אמרה את זה, כי היא ידעה שאין לה סיכוי מול טום, וזאת הייתה סוג של מגננה (לא רצתה להחשב כלוזרית). לדעתי היא הגיעה לאן שהגיע במזל...לא יותר מזה.

amitooshacham

New member
שלי: ../images/Emo58.gif

עונה 9: 1. איימי 2. אלייזה 3. טווילה עונה 10: 4. ז'אנו 5. קייטי 6. טום עונה 11: 7. גארי עונה 12: 8. שיין 9. סירי 10. טרי עונה 13: 11. ג'ונתן 12. בקי 13. יול עונה 14: 14. מישל 15. יאו מאן 16. קסנדרה

../images/Emo58.gif נו, קדימה.

נכון, יש לי יותר מדי אנשים, פשוט רשמתי את כל מי שאני רוצה ורק המודגשים הם מי שהייתי בוחר מהקבוצה הזאת. עונה 9: איימי, אלייזה, טווילה, ג'ון .ק., רורי. עונה 10: קייטי, קארין, גרג, ג'אנו, קובי. עונה 11: רייף, ג'אד, ג'יימי, בריאן, איימי. עונה 12: אראס (למרות שאסור מנצחים), דניאל, שיין, סירי, קורטני. עונה 13: פרווטי, ג'ונתן, קנדיס, ג'ני. עונה 14: יאו מאן, אלכס, מישל, ליסי, רוקי.

אוף, התבלגן - אחד חדש ../images/Emo58.gif

עונה 9: איימי, אלייזה, טווילה, ג'ון .ק., רורי. עונה 10: קייטי, קארין, גרג, ג'אנו, קובי. עונה 11: רייף, ג'אד, ג'יימי, בריאן, איימי. עונה 12: אראס (למרות שאסור מנצחים), דניאל, שיין, סירי, קורטני. עונה 13: פרווטי, ג'ונתן, קנדיס, ג'ני. עונה 14: יאו מאן, אלכס, מישל, ליסי, רוקי.

maya567

New member
../images/Emo45.gif לרורי

אי אפשר אולסטארס בלי הבחור שרצה לשרוף את המועדון

למעלה