כי זה אף פעם לא נמאס... ../images/Emo58.gif
אם הייתי צריך לבחור קאסט לעונת אולסטארז הייתי עושה את זה לפי 3 קריטריונים- כאלה שלא אכפת לי לראות מנצחים,כאלה שיוסיפו בידור לעונה וכאלה שלא יוותרו אם המצב שלהם יהיה גרוע במשחק. 18 שחקנים: מעונה 9- איימי,אלייזה, טווילה. עושה רושם שכולם פחות או יותר הסכימו על השלישייה הזאת, ובצדק, איימי אחת הבנות היותר דומיננטיות שהיו בסידרה, וטווילה היא מאלה שיעשו הכל כדי לנצח, את אלייזה שווה להכניס לעונה רק בשביל ההבעות שלה כל פעם שהיא מופתעת בטרייבאל. מעונה 10-קובי,ג'ן אגג, היה קשה לבחור נציגים מהעונה הגרועה הזאת, ג'ן אולי לא הופיעה הרבה אבל היא התגלתה כשחקנית לא רעה בפרקים האחרונים של העונה (וגם דפקה את איאן באותה הזדמנות), על קובי אני לא חושב שצריך להרחיב, בעונה נורמלית היה לו פוטנציאל להגיע יותר רחוק ולקבל יותר זמן מסך. מעונה 11- בריאן,ג'אד זה היה התלבטות בין ג'אד לג'יימי, אבל ג'אד הרבה יותר משעשע ופוטנציאל ההתפוצצות שלו בעונת אולסטארז גדול יותר, לבריאן אני חושב שמגיע הזדמנות נוספת אחרי שהוא נדפק בסווויטצ' המפגר שפחות או יותר העניש אותו בגלל שלפי הסוויטצ' האיש "הנאמן" ביותר לשבט היה צריך להשאר. מעונה 12-סירי,סאלי/קורטני,שיין,טרי. עונה עם קאסט מגוון מאוד, אולי הייתי מחליף את סאלי עם קורטני כי סאלי דיי אנמית. מעונה 13- ג'ונתן,אוזי,קאנדיס ג'ונתן הוא אחד מהמתחרים היותר אינטלגנטים שהיו במשחק, הוא יהיה מצויין בעונת אולסטארז בו מצפים מהשחקנים לבגוד ולהחליף בריתות. את אוזי יהיה מעניין לראות בעונה מתחרה עם טרי על תואר זונת החסינויות האולטימטבית (או אפילו יותר טוב, לראות אותו עף לפני המיזוג בגלל שהוא איום). מעונה 14- יאו מן,מישל. יאו מן הוא בחירה מתבקשת ומישל היא האופצייה הסבירה היחידה מעונה עם קאסט כזה מעפן. מעונה 15- בת ובן מהעונה.