מה נבחרת האוללסטאר שלכם?

אוי נכון ג'ני, לדעתי היא נדפקה מאוד מהטוויסט

בעונה שלה ולכן יהיה ראוי להכניס גם אותה
לעונה 14 בהמשך (כמו את שיאן שגם נדפקה בתאילנד והפלא, שתיהן אסיאתיות ויש גם עוד אחד שנדפקה מעוד טוויסט בעונה 14).

Nameless One

New member
כי זה אף פעם לא נמאס... ../images/Emo58.gif

אם הייתי צריך לבחור קאסט לעונת אולסטארז הייתי עושה את זה לפי 3 קריטריונים- כאלה שלא אכפת לי לראות מנצחים,כאלה שיוסיפו בידור לעונה וכאלה שלא יוותרו אם המצב שלהם יהיה גרוע במשחק. 18 שחקנים: מעונה 9- איימי,אלייזה, טווילה. עושה רושם שכולם פחות או יותר הסכימו על השלישייה הזאת, ובצדק, איימי אחת הבנות היותר דומיננטיות שהיו בסידרה, וטווילה היא מאלה שיעשו הכל כדי לנצח, את אלייזה שווה להכניס לעונה רק בשביל ההבעות שלה כל פעם שהיא מופתעת בטרייבאל. מעונה 10-קובי,ג'ן אגג, היה קשה לבחור נציגים מהעונה הגרועה הזאת, ג'ן אולי לא הופיעה הרבה אבל היא התגלתה כשחקנית לא רעה בפרקים האחרונים של העונה (וגם דפקה את איאן באותה הזדמנות), על קובי אני לא חושב שצריך להרחיב, בעונה נורמלית היה לו פוטנציאל להגיע יותר רחוק ולקבל יותר זמן מסך. מעונה 11- בריאן,ג'אד זה היה התלבטות בין ג'אד לג'יימי, אבל ג'אד הרבה יותר משעשע ופוטנציאל ההתפוצצות שלו בעונת אולסטארז גדול יותר, לבריאן אני חושב שמגיע הזדמנות נוספת אחרי שהוא נדפק בסווויטצ' המפגר שפחות או יותר העניש אותו בגלל שלפי הסוויטצ' האיש "הנאמן" ביותר לשבט היה צריך להשאר. מעונה 12-סירי,סאלי/קורטני,שיין,טרי. עונה עם קאסט מגוון מאוד, אולי הייתי מחליף את סאלי עם קורטני כי סאלי דיי אנמית. מעונה 13- ג'ונתן,אוזי,קאנדיס ג'ונתן הוא אחד מהמתחרים היותר אינטלגנטים שהיו במשחק, הוא יהיה מצויין בעונת אולסטארז בו מצפים מהשחקנים לבגוד ולהחליף בריתות. את אוזי יהיה מעניין לראות בעונה מתחרה עם טרי על תואר זונת החסינויות האולטימטבית (או אפילו יותר טוב, לראות אותו עף לפני המיזוג בגלל שהוא איום). מעונה 14- יאו מן,מישל. יאו מן הוא בחירה מתבקשת ומישל היא האופצייה הסבירה היחידה מעונה עם קאסט כזה מעפן. מעונה 15- בת ובן מהעונה.

Ogakor

New member
תוריד את סאלי../images/Emo31.gif

לפי דעתי סאלי לא עשתה שומדבר מיוחד בעונה הזאת, היא נגררה כל הזן אחרי טרי ובגלל זה הגיעה "רחוק" בוא נומר. אני זוכר אותה רק בגלל העגילים הענקיים שהיא שמה בטרייבל קונסיל. בקיצור קורטני פעלולנית האש הפריקית עדיפה הרבה יותר!!

MooTzk

New member
../images/Emo45.gif זהה כמעט לשלי

הייתי מחליף את ג'אד בג'יימי, כי אני חושב שג'אד די מיצה את עצמו כדמות בגוואטמלה, כשהוא יחזור על אותם השטיקים בעונת האולסטארס זה יהפוך מהר מאוד למייגע. הייתי גם מכניס את סאלי ולא קורטני, למרות האנמיות, רק כי קורטני פשוט עולה לי על העצבים..

Little Savage

New member
שלי../images/Emo58.gif

9 - אמי, כריס, טויילה 10 - קובי, טום, איאן 11 - ג'יימי, רייף, סינדי (ומבחינתי אין לי התנגדות שגם בובי ג'ון וסטפני יהיו גם, אבל אין סיכוי שזה יקרה). 12 - טרי, סרי, ארס 13 - קנדיס, אוזי, יול, גו'נתן 14 - יאו מן, ארל השארתי 2 מקומות להישרדות 15, וסה"כ יהיו 20 מתמודדים. בעונות האחרונות היו מספר דומה של מתמודדים, אז גם באולסטארס סביר שיהיה ככה. וכן, שמתי קצת מדי בנות..לא מצאתי מספיק בנות ראויות (וגם חלק מאלה שכן שמתי לא בדיוק ראויות).

Ogakor

New member
הערת ביניים: מתמודדים לאולסטארס

לפי דעתי כשאומרים מתמודדים לאולסטארס צריך לבחור דמויות שבאנגלית נקראות remarkable (יוצאות דופן, ראויות לציון). בקיצור מתמודדים שמשאירים חותמת ענקית וכל פעם שמדברים על העונה הזאת אתה נזכר בהם. אז אוקיי יכול להיות שאנחנו אוהבים את ג'ולי מ-9, את בקי מ-13 ואת סינדי מ-11 אבל מי זוכר אותם!?!??!

Sole Survivor

New member
אוקיי, שלי!

עונה 9 ג'ון קיי, אלייזה, איימי עונה 10 את זאת שהעיפו עוד לפני שהתחיל זאת ששרה (או יולנדה העו"ד), קובי, גרג עונה 11 בריאן, מורגן (הבלונדינית שעפה שנייה), מרגרט עונה 12 מיסטי, אוסטין, סירי עונה 13 פרווטי, ג'ונתן עונה 14 אלכס, מישל, דרימז עונה 15 מתמודד אחד סה"כ 18

Woogyman

New member
מיסטי ../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

היא אחת המתמודדים היחידים שעפו כל כך מוקדם ואני חושב שכן מגיע להם לחזור לאולסטארס.

Mr Bing 16

New member
טוב נו...

עונה 9: אלייזה, איימי, טווילה. עונה 10: קייטי, איאן. עונה 11: רייף, בריאן, ג'אד, לידיה[!!!1]. עונה 12: קורטני, סירי, שיין, דניאל. עונה 13: פרבטי, קנדיס, ג'ונתן. עונה 14: יאו מן, אלכס. עונה 15: עוד אחד או שניים, השלמה ל-20.

Mr Bing 16

New member
בעצם אולי להעיף את בריאן ולהכניס את מישל.

בעצם גם את אלכס אפשר להעיף. גם את איאן. ואז להכניס את אדם. טוב משהו כזה בכל מקרה!

Oukami Kun

New member
לידיה כפרה עליה!!!

אחת _ה_דמויות של עונה 11. כ"כ הצחיקה אותי בפרקים האחרונים.

הנבחרת שלי

עונה 9: איימי, טווילה, אלייזה, ג'ולי (סורי, אצלי ה-%$ מנצח את ההגיון). עונה עם קאסט מצויין ובהחלט יש לא מעט בחירה. עונה 10: קובי, ג'ן. העונה הכי גרועה בתולדות הסדרה. קובי היה בין היחידים שחיבבתי וג'ן גם הייתה חביבה. אה ויש לה גם סיפור חיים עכשיו. עונה 11: הא? תזכירו לי מי היה שם. אני כל הזמן מתבלבל בין המתמודדים בעונה הזו לבין עונה 12. בריאן, איימי, ג'אד, סינדי ואפשר גם רייף (אחרי בדיקה באתר של CBS) אה, נזכרתי. עונה מצויינת עם קקה זוכה. נראה לי שזו העונה היחידה שהמתמודדים שעפו לפני המיזוג יותר מעניינים מרוב הג'ורי. האמת לא הייתי מתנגד גם לסטפני באולסטארס. עונה 12: סירי (שצריכה גם לזכות באולסטארס), מיסטי, שיין, קורטני, דניאל וואו. קאסט פשוט מצויין, הייתי ממשיך וממשיך. אחת העונות הטובות. עונה 13: (בודק באתר של CBS) מה זה, אין לי את מי לבחור. אני אפגין ואבחר את לידיה. אה רגע, היא לא מהעונה? אוף. או, דקה-דקה, ה-%$ שלי חש משהו - אני אבחר את פרוואטי וקנדיס. עכשיו נזכרתי כמה אהבתי את פרוואטי. טוב, אני אשמח לראות כזוכה או את סירי או אותה. עונה 14: מישל. חרא עונה עם קאסט מגעיל.

למעלה