כרגע אני בסטטוס לא ממש מוגדר אבל עונה על 3 מתוך 4 הקריטריונים שלך, מחוסן (ברביעית),מתבודד ושבו"ז.מאומתים? מתבודדים? מחוסנים? שבוזים?
מה אמור לעשות מי שלא די מחוסן לטעם הממשלה (נגיד, בן 4) שנחשף למאומת ומחד חייב בידוד ומאידך צריך לעשות אנטיגן תחת השגחה
עולה על האוטובוס ונוסע למדא הקרוב למקום מגוריו?
רפואה שלמה ומהירהכרגע אני בסטטוס לא ממש מוגדר אבל עונה על 3 מתוך 4 הקריטריונים שלך, מחוסן (ברביעית),מתבודד ושבו"ז.
נחשפתי היום למי שנחשפה אתמול למישהי שהיום התגלתה כמאומתת (בדיקת אנטיגן ביתית).
החשופה עשתה לפני כשעתיים בדיקת PCR וכשהיא תקבל תוצאות אפעל בהתאם.
בינתיים מתייחס לעצמי כאל חולה קשה כלומר לא נפגש עם אף אחד אבל גם לא עושה דבר המצריך מאמץ כראוי לחולה.
למי קראת חשוד ?רפואה שלמה ומהירה
סומכת עלייך שתדע לדרוש את כל זכויות החולה המסכן שרק אפשר להעלות על הדעת, גם אם כרגע אתה רק חשוד (בדחק)
אם השיח אכן גבר, זה יקרה.רפואה שלמה ומהירה
סומכת עלייך שתדע לדרוש את כל זכויות החולה המסכן שרק אפשר להעלות על הדעת, גם אם כרגע אתה רק חשוד (בדחק)
אני מקווה שכרגע אני בסטטוס לא ממש מוגדר אבל עונה על 3 מתוך 4 הקריטריונים שלך, מחוסן (ברביעית),מתבודד ושבו"ז.
יששששששששששששששששששששששששש
טוב, קבלו חזל"ש.כרגע אני בסטטוס לא ממש מוגדר אבל עונה על 3 מתוך 4 הקריטריונים שלך, מחוסן (ברביעית),מתבודד ושבו"ז.
בינתיים מתייחס לעצמי כאל חולה קשה כלומר לא נפגש עם אף אחד אבל גם לא עושה דבר המצריך מאמץ כראוי לחולה.
כל התשובות נכונות !אילו הנאות מקבלים מסהטטוס?
תו ירוק כבר יש לך .
מה רצית?
גם תעודת מחלים או את האפשרות לקטר ולהתמסכן כגבר חולה?
צפה בקובץ המצורף 40626
ווי, ווי,כל התשובות נכונות !
אני חושב ששינו בינתיים את ההנחיה בשורה השלישית מהסוף.אני עונה על שניים מהקריטריונים: מחוסנת כפול 4 ושבוזה.
ילד כזה צריך לפעול לפי הוראות שפורסמו:
צפה בקובץ המצורף 40565
אתך במאבקך הצודקאני מהמכחישים האנוסים.
לי יש חצי מושג.אתך במאבקך הצודק
כבר אין לי מושג או חצי מושג מי נגד מי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.