"החיים הם חיים-החלום הוא חלום"_ החלום עושה לי יותר טוב.. כנראה שגם לניו יורק אסע לבד...
ש שישיץ New member 19/12/05 #29 "החיים הם חיים-החלום הוא חלום"_../images/Emo79.gif החלום עושה לי יותר טוב.. כנראה שגם לניו יורק אסע לבד...
"החיים הם חיים-החלום הוא חלום"_../images/Emo79.gif החלום עושה לי יותר טוב.. כנראה שגם לניו יורק אסע לבד...
ש שוודה New member 19/12/05 #43 למה לבד? אני אבוא איתך |סמייליקופצני| את תלכי לאודישנים ביום, ותהי ברמנית בפאב במנהטן בלילה, ואני אהיה סוחרת סמים בהארלם. הלו ניו יורק סיטי! היר ווי קאם!
למה לבד? אני אבוא איתך |סמייליקופצני| את תלכי לאודישנים ביום, ותהי ברמנית בפאב במנהטן בלילה, ואני אהיה סוחרת סמים בהארלם. הלו ניו יורק סיטי! היר ווי קאם!
ש שישיץ New member 19/12/05 #36 ../images/Emo5.gif_../images/Emo79.gif |ציניות| מזכיר לי את התקופה בפורום עברי לידר שהיית חייב לציין בכל הודעה - *זה בצחוק* עד שבסוף אמרו לך *פות זה לא מצחיק* והיה שרשור גדול על למה זה כן
../images/Emo5.gif_../images/Emo79.gif |ציניות| מזכיר לי את התקופה בפורום עברי לידר שהיית חייב לציין בכל הודעה - *זה בצחוק* עד שבסוף אמרו לך *פות זה לא מצחיק* והיה שרשור גדול על למה זה כן
ש שישיץ New member 19/12/05 #44 yo?_../images/Emo79.gif no mitlahevet porque mitlahevet? no me digas eso no es lindo muy feo dudi!! muy!! בואנה הספרדית שלי שוטפת היום
yo?_../images/Emo79.gif no mitlahevet porque mitlahevet? no me digas eso no es lindo muy feo dudi!! muy!! בואנה הספרדית שלי שוטפת היום
B bזוהר New member 19/12/05 #46 אני אתרגם לך../images/Emo3.gif אני? לא מתלהבת למה מתלהבת? אל תגיד לי את זה זה לא יפה מאוד לא יפה דודי!!! מאוד!! חחחחחח qomo estas hoy shishi? todo bien? espero que si have a muy cef y vivino noche besos de me! zohar
אני אתרגם לך../images/Emo3.gif אני? לא מתלהבת למה מתלהבת? אל תגיד לי את זה זה לא יפה מאוד לא יפה דודי!!! מאוד!! חחחחחח qomo estas hoy shishi? todo bien? espero que si have a muy cef y vivino noche besos de me! zohar
B bזוהר New member 19/12/05 #48 חחחח דודינקה חכה חכה שהיא תראה את ההודעה נפצח פה בשיחות נפש לא כך שישינקה? נרכל עליך
ש שישיץ New member 20/12/05 #53 אוווח אל תתחיל_../images/Emo79.gif zohar!! dudi es muy dghdhhdfj y tambiem muy fgfhgsgfg y savias que hiso ggkgklgk לא האמנתי עליו!!
אוווח אל תתחיל_../images/Emo79.gif zohar!! dudi es muy dghdhhdfj y tambiem muy fgfhgsgfg y savias que hiso ggkgklgk לא האמנתי עליו!!
ש שוודה New member 20/12/05 #54 או מיי גאד! אני פשוט לא מאמינה שאמרת את זה!!!! וואי וואי דודי... שלא תדע! מלכלכים עליך פה... במקומך הייתי נעלבת!
או מיי גאד! אני פשוט לא מאמינה שאמרת את זה!!!! וואי וואי דודי... שלא תדע! מלכלכים עליך פה... במקומך הייתי נעלבת!