מה נסגר עם העונה השנייה תגידו לי?!

art of fugue

New member
מה נסגר עם העונה השנייה תגידו לי?!

זה רק אני או שהעונה השנייה הרבהההה פחות טובה מהראשונה? טוב אני בעצם די משוכנע שזה לא רק אני, שוורץ יוצר הסדרה בעצמו הודה שאין לו כלום כבר בשביל העונה השנייה, וזה די ברור, אחרי עונה ראשונה כזאת יפה. לינדזי, הגנן הספרדי האידיוט הזה, שניהם היו ממש דמויות נוספות גרועות. ויש הרגשה כללית ששום דבר באמת לא קורה והתכנית מדרדרת לסבוניה פשוטה ולא יותר אחרי התחלת העונה הראשונה. וחוץ מזה טיפה יותר מדי התמקדות על סת' כהן לדעתי, אהבתי ת'תפקיד היותר קטן שלו בעונה הראשונה, שמה הוא היה הכי טוב, ושמה הוא זכה לאהבתנו. אני מקווה מאוד שהעונה השלישית תהווה שיפור, אחרת אני אעזוב את אורנג' קאונטי (ולא אחזור לסיבוב שני צולע).

spirnof ice

New member
מנצלשת.... הייתי חייבת!!!!

סיימתי הרגע לראות את הפרק האחרוןשל העונה השניה.... בדרך כלל, פרק רגיל מספק לי סיבה אחת לבכות (אני יודעת... אני בוכה מכל דבר) אבל הפרק הזה... כל הזמן בכיתי... זה בין הפרקים היותר חזקים!!!!!!!!!!!!!!!! ורציתי פשוט לשתף......

Aviad1987

New member
כמה מהעונה כבר ראית?

קודם כל הפרקים שהיו עד עכשיו היו מעולים. דבר שני הפרקים הבאים (חוץ מכמה בודדים) עדיין מעולים ואם לא ראית עד הסוף אז תאמין לי - הם מצאו מה לחדש. חוץ מזההה שוורץ אמר את זה בצחוק

art of fugue

New member
ראיתי את כל העונה

כמעט כולם פרקים די ממוצעים הסדרה מדרדרת אין מה להגיד וחוץ מזה אין מצבבבבב שזה הפרק הכי יפה בסדרה. הפרק האחרון של העונה הראשונה היה הכי יפה, נקודה. הרעיון של הסיום של העונה השנייה, סתם בא לזעזע אותך, כמו טלנובלה טיפשית ולא יותר. הסיוםשל העונה הראשונה היה פשוט מרגש, וגם היה הרגשה שמשהו באמת מסתיים וזה לא סתם. וחוץ מזה אני חושב שאני לא בכיתי כבר כמה שנים טובות, ורק הפרק האחרון של העונה הראשונה גרם לי לבכות קצת.

Aviad1987

New member
דווקא יש לי מה להגיד ../images/Emo13.gif

קודם כל מדובר בעניין של טעם. דבר שני לא הרשתי לעצמי להשוות בין 2 העונות. חוץץ מזה שTHE O.C היא סבוניה שבועית מתוחכמת, שנונה ואיכותית יותר... וככה היא גם מצליחה להיות. (שוב - לדעתי).

art of fugue

New member
למה לא להשוות בין שני עונות?

זה הדבר הכי לגיטימי שיש. ולא יודע משהו פשוט חסר בעונה השנייה, והיו שם המון דברים מעצבנים ומיותרים שהיו אמורים לגעת בך אבל לא

omrizuo

New member
אמממ...אם אתם מדברים על העונה

השנייה אז תשימו אמוטיקון של ספויילרים זה מזה מבאס לקרוא מה יקרה במיוחד לפי מה שאתם אומרים על הסידרה

נצל"ש ../images/Emo32.gif

חזרתי לפני איזה שעה מיום הסטודנט בבר אילן.. ובהתחלה הופעה של עברי, היה ממש נחמד, שורה שניה וראיתי ממש טוב ועברי היה ממש חמוד ולבש חולצה ורודה
והוא גם סקסי. אחרי זה הילדה שהייתה לפני יצאה אחרי עברי, והייתי בשורה ראשונה ליהודים. היה כזה טוב.. ואחרי זה יצאתי והלכתי לצד איפה שהוואן שלהם ואז טיטי באה וחיבקתי אותה
. וזהו.. רק רציתי לשתף אתכם בשמחתי (לא שזו פעם ראשונה, אבל עדיין). ד"א, הופעה 28-כבוד!

f10

New member
אגב, זה רק אני או שביום הסטודנט אין

בכלל סטודנטים?

דווקא יש.. היו הרבה

היו אתמול מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אנשים. זה היה יום הסטודנט הכי מושקע שהייתי בו עד עכשיו, והיו בו הכי הרבה אנשים. וחיבקתי את טיטי
.

איימיס

New member
מה איזה כייף לך

שהיית שם!!
ובקשר לעונה השנייה- היא באמת פחות טובה מהעונה הראשונה אבל לפי מה שאמרו לי זה לא יישאר ככה וזה יהפוך לממש טוב

f10

New member
יש מלא אנשים תמיד

אבל אף פעם הם לא סטודנטים

ayala65

New member
פאקקקקקקקקקקקקקק

איך זכית לחבק אותה?!?!?!?!!??!?! גם אני רוצההההההההההההההההההההה

חחח חיכיתי להם..

בצד כזה איפה שהיה הוואן שלהם אחרי ההופעה עם עוד מלא ילדים שכל הזמן צרחו תוםםםםםםםם אוריתתתתתתתתתתתתת ואז הם באו :).

ayala65

New member
איזו זנות .

גם אני חושבת לצרוח "תוםםם אוריתתתתת" וכדומה

mikmik000

New member
עונה כזו טובהההההה!

ולא אכפת לי מה תגידו! זו כזו עונה טובה לדעתי! חוצמזה שיש שם את אוליביההה
ואין אפחד שמשתווה לה! ו..זהו.

למעלה