הדבר היחיד שאני מסכימה איתך../images/Emo58.gif
זה שבאמת ההתמקדות בסת' או סת'+סאמר היתה ממש ממש מוגזמת העונה הזו במיוחד בפרקים האחרונים שמסביב קראו דברים דרמטיים כמו תאונות מוות נסיון אונס ועוד... וסת' וסאמר עוד פעם חוזרים ונפרדים ולא שאני לא אוהבת את סת' וסאמר פשוט כבר נמאס, לפחות שיחדשו שיעשו משהו מעניין שונה... אחר...אני ממש מקווה שהעונה השלישית תתמקד יותר בראיין ומריסה כי ממש לא קיבלנו כמעט כלום מהם העונה. לגבי שאר ההערות שלך- אי אפשר להשוות בין העונה הראשונה לשניה, כי בעונה הראשונה הכל היה חדש אז ברור שהכול נראה מרגש ומעניין, בעונה השניה אנחנו כבר מכירים את רוב הדמויות ולכן זה פחות מרגש. אין ספק כי העונה הראשונה היתה מאוד מאוד טובה אפילו יותר מידיי טובה למעשה היא היתה כל כך טובה שבהשוואה העונה השנייה מרגישה כל כך רע עבורך, אבל עבורי לפחות העונה השניה היתה מצוינת. אין ספק שנעשו בחירות רעות לשחקנים אורחים, כמו די.ג'י למשל, אבל אל תשכח שהוא הופיע רק ב-8 הפרקים הראשונים ואפילו לא בכולם, וגם באלה שהוא הופיע הוא היה שם לבקושי סצנה וחצי. לגבי לינדזי- אני אישית מאוד אהבתי את הדמות, אבל אני יודעת שהרבה מאוד אנשים לא אהבו, אבל חוסר האהדה ללינדזי הגיע רק בפרקים שבהם היא וראיין התמודדו עם קיילב (לפני כן הדמות שלה לא היתה כ"כ גרועה). בנקודה זו גם הסדרה בהחלט הגיעה לנקודה שהיא היתה פחות מעניינת ואין ספק כי פרקים 10 עד 13 בעונה השנייה היו בהחלט מהפרקים היותר גרועים שהיא הנפיקה, אך עדיין לדעתי הם היו סבירים, שווים צפיה בהחלט,וצריך לזכור כי אחריהם הגיעו פרקים 14 ו-15 המצויניים שבהחלט החזירו את התוכנית לגדולתה. בקשר לסיום העונה- הסיום היה מצויין, אין ספק כי הסיום של העונה הראשונה היה גם כן מצויין (במיוחד לאוהבי ראיין כמוני) אבל בעוד שהסיום של העונה הראשונה פנה יותר לצד הרגשי וגרם לחלקינו להזיל דמעה, ההתפתחויות העתידיות לעונה השנייה שנבעו ממנו היו דיי צפויות, היה ברור שראיין יחזור בסופו של דבר, היה ברור שסאמר תכעס על סת' ועוד... לעומת זאת העונה השניה השאירה אותנו עם סיום ממש ממש חזק ולא ברור- מה יהיה עכשיו ? טרי מת ? הוא נפצע ? האם ראיין ומריסה יחזקו מעמד ? מה תהיה ההשפעה של הירי על מריסה ? על ראיין ? מה סנדי יגיד על זה ? האם אמא של ראיין וטריי תופיע בעונה השלישית להלוויה של טריי ? מה עם תרזה ? מה עם התינוק ? נראה כי אחרי עונה שלמה שבה הכול הלך טוב עבור ראיין, פתאום הכול מתהפך בפרק אחד. וחבל באמת חבל שאתה לא מבין את הכתיבה הטובה וההשקעה והתכנון שהוביל לפרק הסיום הדרמטי הזה. (תחשוב על זה- הבחורה שראיין אוהב יורה וכנראה הורגת את האח המתוסבך של ראיין אחרי שהוא ניסה לאנוס אותה ועמד להרוג את ראיין....) אני לפחות לא מתכוונת לנטוש את מחוז אורנג' בזמן הקרוב- התוכנית עדיין שווה צפיה, מעניינת, מרגשת יחודית ושונה.