אבל לא החזירו לי תשובה.... אני עדיין שואל.., עם למישהו יש איזה מספר טלפון, פלאפון, או כל מיני פרטים שאני יכול להשיג אותם ולהציע להם להגיע לכאן.., אנא פנו אליי... תודה, אנשים.... פליז תתאצמו, זה יהיה דבר כל כך טוב!!
יש לי ידיד באיזו להקה אז אולי הוא יוכל להשיג את המספר של אחד מהם אבל רק אולי לא מבטיחה כלום תדברו עם עמית יש לו אתר אולי יש לו את המספר שלהם והוא גם היה במפגש...
אין מספיק אנשים בפורום ועם תביאו אחד מהם סתם נעשה צחוק מעצמנו כי הפורום הזה גם לא ממש זז... כדאי לפרסם את הפורום ולהתחיל לכתוב הודעות בקצב ולהחיות את הפורום ורק אז יהיה אפשר להתקשר לאחד מהם... (יש לי את הטלפון של פיטר...(יותר נכון של אבא שלו..))
כדאי לפני שאנחנו מזמינים אחד מהם או משהו כזה להתגבש יותר .... כי בתכלס הפורום עוד די בחיתוליו צריך לפתוח שירשורים , דיונים וכאלה .... וגם צריך לברר אם הסיפור על חאן סוזה אמיתי אם לא זה די פדיחה אם הם יראו את זה ....
ואחות של חברה שלי יש לה ידיד שמכיר את שחר (לא ממש מובן ...
גבי זה שאנחנו צריכים יותר להתגבש זה נכון מאוד! הייתי אומר, שקודם בואו נציע לעשות משהו שיגבש אותנו כאן בפורום, לא חיב אפילו של מוניקה..... בואו נתחיל אולי עם שירשור אי סי קיו???, מה אתם אומרים?
האמיתי על חאן סוזה (חחחחח.....)!!!! למה אתם לא מקשיבים לי???????? למה אתם לא מאמינים לי?????????? אני לא טיפוס אמין?????? יש לי איזה אינטרס לשקר!???!?!?!?!?