מה נסגר עם מוניקה?

רותמיקה

New member
סבבה... כי זה פשוט לא נכון...../images/Emo94.gif

שפיטר שלי יגע בסמים? לא נראה לי..|צפונית|

bonowoman

New member
אינ שומ סיכוי שהמ יבואו לפה

וגמ עמ כנ הוא קלוש ותירגעו!!!! המ רק בני אדמ אז תפסיקו לאסופ את הריסימ שלהמ ואת הריר שלהמ..... ואני לא חושבת שאתה היית רוצה שהטלפונ שלכ יועבר אצל סתמ אנשימ והמ יתקשרו אליכ באמצע היומ ויתחילו לחרבש לכ את המוח....

יש כזה דבר אותיות סופיות

תשתמשי בזה כי זה עושה כאב ראש לקרוא את מה שאת כותבת!

איזה מעצבנים האנשים האלה שלא

כותבים אותיות סופיות, בא לי לרצוח אותם!!!!! זה לא עוזר לכלום, זה סתם צ´ומי.... ואיזה מעצבנים האנשים האלה שחושבים שאנחנו חבורת גרופיות מתלהבות לרצוח אנשים כאלה!!!!!!!!!!!!!

bonowoman

New member
וואי אל תפגעו פתאומ!

ותתחילו לתקופ אותי... אני אכתוב איכ שאני רוצה!!! וזה לא צומי זה כבר מזמנ עבר את שלב הצומיות עמ זה אי פעמ היה צומי.... אני כותבת ככה כבר שנתיימ ומשהו כי בא לי ואני רגילה לזה אז זהו! בסכ הכל רציתי לומר שאתמ יותר מידי שמימ אליהמ, המ רק בני אדמ ולא הייתמ שמימ אליהמ זינ אמ המ לא היו מפורסמימ ולא הייתמ חושבימ שהמ "קוסונימ" או כוסונימ..... עמ סתמ הייתמ רואימ אותמ ברחוב...

מה את רוצה..... גם את לא היית מסתכל

ת ברחוב על בנים שהם לא "כוסונים" או "קוסונים" אפילו אם הם לא מפורסמים.... תפסיקו לחשוב שאנחנו חושבים שהם יפים רק כי הם מפורסצמים ותפסיקו לחשוב שאנחנו שומעים את המוזיקה שלהם רק בגלל איך שהם נראים.... כי.... אנחנו לא!!!!!!!!!!

leynorush

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני מבינה שגם אתה או את היית בהופעה שלהם.....

יש פתרון!

חמודים, מוניקה סקס לפעמים מבקרים בפורום הרשמי שלהם, כותבים ועונים לשאלות של משתתפי הפורום. כדאי לבדוק. למה להיכנס לכתובות וטלפונים??

למעלה