מה נסגר עם משלוח העוגות לצפון?

ofri2

New member
מה נסגר עם משלוח העוגות לצפון?

סליחה שאני לא מממסרת, התיבה שלי לא עובדת. זה באמת קורה? לאן משגרות התל אביביות את עוגותיהן?

chubeza

New member
זה רק משלוח עוגות???

אין אופציה לדברים אחרים כמשלוח?

ofri2

New member
או, זו בדיוק השאלה.

(שמחליפה את השאלה - איזו עוגה להכין? שמחליפה את השאלה במה לעזאזל שמים אותה? וגו'.

אגם גם

New member
אני נקודת איסוף ../images/Emo13.gif

ממוקמת על תפר רמת גן-בני ברק. אפשר להגיע אלי הערב בתיאום מראש, פרטים במסרים.

ofri2

New member
אין נקודת איסוף בתל אביב?

no offense, כמובן, אבל אין לנו אוטו...

אגם גם

New member
יש

אפילו שתיים, למיטב זכרוני.. דפדפו אחורה לשרשור הגדול בנושא - שם כל הפרטים..

רונקלה

New member
עד מחר

מנהלות, סליחה אם אני חוצפנית, אבל אני באמת חושבת שזה שרשור ששווה נעיצה, לפחות עד מחר. תודה!

../images/Emo93.gif

לא בטוח אם אוכל להכין את הדברים עד מחר, ו/או להגיע מחר לנקודת האיסוף

אמיקה

New member
ליום ג' (מחר)

שני אוספת במרכז ת"א (נקודת איסוף שקדיה כבר העבירה הלאה את המשלוחה, למיטב ידיעתי)

shanny23

New member
בנות אני מקפיצה ומזכירה

את הפרטים של המשלוח. נכון לעכשיו הייתה היענות קלה (ותודה לבנות המקסימות שעד כה שלחו!!) בבקשה, אני רוצה שתתעוררו, תשתדלו להכין/ לקנות ושנשלח משהו מכובד ויפה כי באמת מגיע להם, לכל החיילים והעוסקים במלאכת ביטחון המדינה! להלן הפרטים: כאמור- מבצע איסוף מזון וציוד הכרחי לחיילים בשטח ובפיקוד צפון. ניתן להכין או לקנות עוגות, עוגיות וכו', לקנות שתיה, הכל יתקבל בברכה. כלים חד פעמיים, סיגריות. להלן נקודות האיסוף, נא לשלוח מסרים לשמות שאני מפרסמת כדי לקבל מיקום מדויק ושעות שניתן להגיע. בבקשה, לא להתעצל ולהביא לנק' איסוף את הדברים. אגם גם- אחראית על מכתב לחיילים, אחראית על מפיות וכוסות, נק' איסוף איזור קניון איילון. פורום נשואים טריים נעה בתלתלים- נק' איסוף בת"א. פורום נשואים טריים net the jet- פורום אומנות בעוגות (מנהלת) נק' איסוף ברמת אפעל. shanny23- נק' איסוף בראשל"צ, אזור (ליד חולון), דיזינגוף בת"א. מי שתרצה להגיע לאחד המקומות, לשלוח מסר. ניתן להביא את המזון מיום א' ועד יום ג' עד הצהרים. יש המון פניות מאיזור חיפה, אני מצטערת, אין לי איך להגיע לשם אבל העלו רעיון מקסים שתבצעו איסוף דברים ותעבירו לקשישים. מי שמגיעה למוקד איסוף ויכולה להביא קרטונים- נא לתאם מול אחראית האיסוף באותה נקודה. שיהיה בהצלחה!! שני

למעלה