בנות אני מקפיצה ומזכירה
את הפרטים של המשלוח. נכון לעכשיו הייתה היענות קלה (ותודה לבנות המקסימות שעד כה שלחו!!) בבקשה, אני רוצה שתתעוררו, תשתדלו להכין/ לקנות ושנשלח משהו מכובד ויפה כי באמת מגיע להם, לכל החיילים והעוסקים במלאכת ביטחון המדינה! להלן הפרטים: כאמור- מבצע איסוף מזון וציוד הכרחי לחיילים בשטח ובפיקוד צפון. ניתן להכין או לקנות עוגות, עוגיות וכו', לקנות שתיה, הכל יתקבל בברכה. כלים חד פעמיים, סיגריות. להלן נקודות האיסוף, נא לשלוח מסרים לשמות שאני מפרסמת כדי לקבל מיקום מדויק ושעות שניתן להגיע. בבקשה, לא להתעצל ולהביא לנק' איסוף את הדברים. אגם גם- אחראית על מכתב לחיילים, אחראית על מפיות וכוסות, נק' איסוף איזור קניון איילון. פורום נשואים טריים נעה בתלתלים- נק' איסוף בת"א. פורום נשואים טריים net the jet- פורום אומנות בעוגות (מנהלת) נק' איסוף ברמת אפעל. shanny23- נק' איסוף בראשל"צ, אזור (ליד חולון), דיזינגוף בת"א. מי שתרצה להגיע לאחד המקומות, לשלוח מסר. ניתן להביא את המזון מיום א' ועד יום ג' עד הצהרים. יש המון פניות מאיזור חיפה, אני מצטערת, אין לי איך להגיע לשם אבל העלו רעיון מקסים שתבצעו איסוף דברים ותעבירו לקשישים. מי שמגיעה למוקד איסוף ויכולה להביא קרטונים- נא לתאם מול אחראית האיסוף באותה נקודה. שיהיה בהצלחה!! שני