מה נסגר עם משלוח העוגות לצפון?

Kroizmanonit

New member
נו, תארגני, אני מוכנה להכין כמה

עוגות ולנדב עוד כמה שיכינו, אבל הבעיה היא להעביר...

אגם גם

New member
אחד מכם יכול להפוך בקלות

לנק' איסוף, אם הוא רק רוצה

אל תשכחי שזה אומר להגיע למרכז...

והסיכוי שזה יקרה בחודש הקרוב, שואפת לאפס...אחרת בשמחה הייתי אוסף ומביא.

אגם גם

New member
האני באני.. ../images/Emo13.gif

חבל שלא דיברנו על זה קודם.. בשמחה הייתי מגיעה לירושלים לאסוף. לא נורא.. אשים בשמכם עוד קצת חטיפים

אגם גם

New member
כן.. פיכס

והוא כל כך עתיק שהוא כבר לא אפקטיבי... הכינים פיתחו חסינות

אגם גם

New member
כן...

עם השנים הכינים צברו להן ארסנל משלהן.. נסה לשים עליהן חפיף, תקבל רקטות מיקרוסקופיות לפרצוף..

אגם גם

New member
אתה לא קורא עיתונים?..

הושגה הפסקת אש.. כרגע שומרים על סטטוס קוו.

chubeza

New member
אשמח לקבל במסר...

את הכתובת של נקודת האיסוף בת"א של שני... וכמובן שעות שהיא נמצאת בבית תודה!

dekelדקל

New member
../images/Emo207.gif בחיפה:

איפה אפשר לברר לגבי קשישים שאפשר להביא להם עוגות\אוכל חם?

פ א ב

New member
הזמנה לערב "לא מאבדים את הצפון"

במהלך השבועיים האחרונים, פועלת השחקנית שרית וינו אלעד למען אנשים שיושבים במקלטים בצפון (הצפוניים שבכם מבינים טוב על מה אני מדברת). במסגרת המאמץ הלאומי, היא הרימה ערב בשם "לא מאבדים את הצפון" אשר יתקיים בשעה ביום רביעי הקרוב בצוותא תל אביב (ב 20:30). כל הכנסות הכרטיסים ישמשו באופן מיידי לרכישת ציוד שינותב על יד מתנדבים לאנשי הצפון היושבים במקלטים ולחיילים הלוחמים בגזרה. רשימת האומנים שיופיעו גדולה ומכובדת ומבטיחה ערב משגע. בין האומנים: איה כורם דנה ברגר לאה שבת סוליקו מוקי חיים צינוביץ' סגול 59 ירמי קפלן דרור קרן ואורי לשמן ישראל קטורזה נדב אבוקסיס שבי זרעיה רמי ורד גלעד(שוטי הנבואה) והמכנה המשותף "הכי פתוח שאפשר"- חלי קניזו שחר ומשה שחר שרית וינו אלעד עלות כרטיס רגיל: 125 ₪. להזמנת כרטיסים: קופת צוותא 03-6950156 שלוחה 2 רוצים לעזור ולהנות תוך כדי ? התקשרו עכשיו והזמינו כרטיסים. בתודה מראש שרית ונו אלעד באמצעות "פאב".

למעלה