מה נעשה

פרלמנים

New member
המחיר דווקא לא נורא../images/Emo13.gif

הבר עלה 80 ש"ח עם "כללית מושלם", הנעליים זה מה שיקר בסיפור... בקיצור , נמשיך את השיחה בטלפון בבוקר? יותר נוח
לילה טוב יקירה, ג'סיקה

זהבה29

New member
לגבי החזרים ממושלם

לנו יש בר זהה לחלוטין לשלכם,איך מקבלים החזר בכללית מושלם? תודה זהבה

אנגלה3

New member
החזר מהכללית...

אנחנו קיבלנו את ההנחה כבר בקנייה, תבדקי עם המכון היכן שקנית אם כבר קיבלת את ההנחה, אם לא תבקשי מהמכון את הכתובת של מחלקת תביעות של הכללית, ותשלחי לשם את החשבונית יחד עם מכתב מהרופא שהמתקן נדרש על ידו ותקבלו את ההחזר ישירות לחשבון הבנק. בהצלחה.

אנגלה3

New member
זה היה בלתי אפשרי לא לחתוך ולחבר בין שני

המוטות כמו אצלנו? לא חבל להוציא כסף גם על זה? לא מספיק ההוצאה של הנעליים? ממש מרגיז

פרלמנים

New member
זה לא שני מוטות, זה בר אחד ארוך

הכחול מגיע ארוך (35 ס"מ בערך) ובמכונים האורטופדיים (אני לא היחידה שעשו לה את זה) נוהגים לחתוך ולחבר באורך המתאים לפי רוחב הכתפיים. היה עדיף אם היו חותכים ועושים כמה חורים שאפשר להגדיל עם הזמן, אבל לא עשו את זה, חס וחלילה... טוב, זה מה יש וכרגע זה מתאים לנו. ההחלפה הבאה כבר תהיה לבר אדום אולי... נראה כמה הוא עולה... ג'סיקה

הגרביים דווקא אמורות לעזור בספיגת הזיעה.

פונזטי ממליץ או אפשר לכתו, מחייב לגרוב גרבי כותנה דקות כדי שלא יגרמו שיפשופים ברגליים וגם כדי למנוע זיעה. אישית גם כשאני הולכת בקיץ נעליי ספורט- והן עוד סגורות- אני עם גרביים. אני מניחה שהנעליים גם לא מספיק מרופדות כמו נעליים רגילות. בקיצור נשמע לי ממש לא נח. עדיף גרבי כותנה דקיקות. אך כמו שפוף כתבה, אפשר לנסות.

יחיאלוש

New member
הבעיות הן שלנו ההורים!

לא נראה לי שהילדים סובלים יותר מדי עם גרבי כותנה... מה זה לעומת גבס ב-2 הרגליים בחום יולי אוגוסט? אם תשדרי לו מסכנות- הוא ירגיש כזה ואת רק תפסידי... שדרי לו שנהוא מלך, כיף לו, הוא מאושר- והוא יהיה כזה!!! הצלחה רבה, חיה.

sigis7

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם חיה!!!

כל החששות הם רק שלנו.הם בקלות מדלגים מעל כל משוכה שעומדת בפניהם! אנחנו הדואגות(תפקידנו, לא?!?) אולי אני יקית (כן, אני כזאת) אבל לכל ילדי גרבתי גרביים בתחילת דרכם עם סנדלים/נעלים, בלי קשר לק"פ בכלל.

למעלה