מה נראה עכשיו?

byn007

New member
מה נראה עכשיו?

כמעט שבועיים עברו מסוף הסדרה והריקנות הולכת וגוברת. העובדה שהפורום הזה עכשיו לאחר שהסדרה נגמרה פעיל מאי פעם רק מוכיחה את זה. אז איזה חוויה טלוויזניות מצפה לנו עכשיו? בואו נעשה רגע סיכום סדרות עד כה: 1. אבודים נגמרה הסדרה 2. 24 נגמרה הסדרה (למרות שסרט צפוי לצאת בנובמבר) 3. פלאשפורוורד שהיתה בעיני תחליף סביר לאבודים יורדת מהמסך לאחר עונה אחת בלבד 4. נמלטים נגמרה כבר לפני שנה בקיצור אין מה לראות. אני מאלץ את עצמי לראות עכשיו את הסדרה FRING למרות שהיא גרועה מאוד.... אבל אין עכשיו את התשוקה הזאת שהיתה בכל השנים האחרונות. אני חייב להגיד שאם היתה סדרה אחת בשנים האחרונות שהיתה פשוט ענקית ברמה והיתה לפחות ברמה של נמלטים ו 24 זאת היתה הסדרה vanished (נעלמה). זאת היתה סדרה מותחת עם טוויסטים ברמה מאוד גבוהה שמשום מה ירדה לאחר פיילוט של 12 פרקים. יכול להיות שהורידו אותו כי היה אז את 24 ואת נמלטים שהיו בסגנון מתח דומה. אבל אני אומר, זה הזמן להחזיר אותה למסכים.

austin1

New member
איזה פרק אתה בדיוק בפרינג

שאתה אומר שהיא גרועה מאוד ? לדעתי היא מצוינת , הפילוט חלש והסדרה תופסת תעוצה רק מהפרק הרביעי . תנסה את צא'ק סדרה מעולה .

A m o s 2 9

New member
כן, גנבים../images/Emo46.gif אבל סרט איום ונורא

הפסקתי אותו באמצע (גם התרגום שלו זוועה).

A m o s 2 9

New member
העלת נשכחות

vanished הייתה סדרה טובה. היא שודרה ב-2006 או 07, לא? ואכן, אנחנו בתקופת שיממון טלוויזיוני. לי יש איזה שתיים-שלוש סדרות שעדיין משודרות, אבל גם הן אמורות לסיים עונה בקרוב. אבל אוטוטו תתחיל העונה השלישית של True Blood, אז לפחות יהיה מה לראות. ומעניין יהיה לראות את "הוואי 5.0" בעונת החורף הבאה עם דניאל דאה-קים (ג'ין). לפי הפרומו הולך להיות פיצוץ (תרתי משמע).

GeJuFan

New member
איזו סוג סידרה בדיוק אתה מחפש?

מאיזה ז'אנר? לפי האתרי הבקרוב מחו"ל הולכות לעלות מלא סדרות חדשות בעונת החורף הקרובה, חלק נראות ממש טובות ולחלק מהחלק הללו יש פוטנציאל אמיתי להישאר בסביבה. אני יודעת של-JJ יש תוכנית חדשה שעולה ברשת NBC בחורף הקרוב. עונות הקיץ של הרשתות הגדולות עמוסות בתוכניות שונות חלקן דווקא לא רעות בכלל ולרוב הן לא מגיעות לארץ. חוץ מזה תחפש תוכניות מחוץ למעגל הרשתות הגדולות. ניסית לראות את ילדי האנרכיה? זו תוכנית לא רעה בכלל. לגבי הפרינג' תתן לה הזדמנות נוספת. היא מסוג התוכניות הללו שלא מיד מתאהבים בהם, it needs time to grow on you. חוץ מזה מד מן, קליפורניקישן, האוס ועוד חוזרות למסכינו בשבועות הקרובים
יאיי לעונת הקיץ/סתיו אצלנו. ושוב אמור לנו הז'אנר ואפשר יהיה לכוון אותך. היה גם שירשור ענקי בנושא לפני שבוע, אם תלך כמה דפים אחורה תמצא אותו. כולם נתנו את ההמלצות שלהם לתוכניות שהם ממליצים עליהם. הרבה המליצו על דקסטר, (אישית אין לי דעה עוד לא יצא לי לראות את התוכנית).

N o a m V

New member
אגב סדרות - זהות בדויה 2.0

יש שמועות שממחזרים אותה.......לא יצא לי לראות את הסדרה אז אבל אומרים שהיא דיי טובה .

טיי 1

New member
אני חושב שהבעייה היא גם שאין את ההמשכיות הזאת

סידרה עם עלילה חזקה והמשכית... רוב הסדרות היום , גם אם יש קו מנחה לאורך כל העונה, הם תעלומות או אירועים שנפתרים באותו פרק.. וזה לא מחזיק... 24, נמלטים, אבודים - נתנו סיפור חזק , שלא עזב לאורך כל העונה (או כמה עונות) - מתח גבוה. לא עולה בראשי איזו סידרה בקונספט הזה כיום. מוזר שלא עלו ברשתות הזרות על המחסור הזה. יש איזו סידרה חדשה עכשיו HAPPY TOWN .. .השאלה אם היא ראויה, או סתם אחת מעוד עשרות סדרות-זבל שעולות כל הזמן.

JohnLocke

New member
Happy Town כבר בוטלה

On May 17, 2010, ABC confirmed that Happy Town was among the shows cancelled from the 2009-2010 season.

טיי 1

New member
כבר ? איזה זילות

כל ההפקות האלה.. עשרות שעולות ויורדות... א. טוב שלא התחלתי לראות...וב. זה ממש זילות של לוח משדרים... להתחיל סידרה, לשדר לקהל צופים עצום 4 פרקים ואז להוריד. זה פוגע בקהל, ביוצרים. תסגרו על תסריט טוב, תבדקו שהוא טוב, מהודק , תופס , תצלמו את רוב העונה, תבדוק פיילוט מול קהל מצומצם ותמשיכו הלאה. חוסר ההחלטיות הזה פוגע בתעשייה. למרות שאולי יש כאלה שיראו בזה הזדמנות להמון סדרות לפרוח.

On23

New member
ממש חבל שהיא בוטלה

היא התחילה באמת לא טוב, הפיילוט היה נוראי, אבל מפרק 2 היא פשוט השתפרה פלאים... ההתרחשויות רבות והמסתורין רב. אני יודע שהיא בוטלה, אבל קשה לי להפסיק לראות את זה. אני מקווה שתהיה איזושהי סגירה לחלק מהעלילות החשובות בפרק האחרון. בניגוד לFF, בסדרה הזאת גם אין דמויות מבריקות אבל לפחות הליהוק פה דיי טוב והדמויות נסבלות.

Davy Jones

New member
קיימות די והותר סדרות כיום עם המשכיות,

הבולטות שבהן: "מד מן", "שובר שורות", "ילדי האנרכיה", "דקסטר", "Treme", "דם אמיתי", "שושלת טיודור".. בקיצור, משתלם לראות סדרת כבלים אמריקנית.

טיי 1

New member
"שובר שורות" אכן מעולה, מד מן

התחלתי לראות כ 7 פרקים - היא באמת איכותית.. אבל שום דבר בה לא משך אותי להמשיך... שושלת טיודור - קשה לי עם סדרות היסטוריות (כנל לגבי רומא וכו'). דקסטר - לדעתי היא לא בקטגוריה שהתכוונתי, כי אם אני לא טועה, כל פרק הוא סיפור בפני עצמו כמעט לא ? כלומר , כמובן שיש קו מנחה לאורך כל הסידרה - אבל היא במבנה של פרשיות פשע כשכל פרק הוא פרשייה בגדול. אני מדבר על סדרות - הארדקור מתח ועלילה רצופה .

A m o s 2 9

New member
בקשר לדקסטר, זה ממש לא ככה

יש אמנם רוצחים "קטנים" שהוא רוצח בפרקים הרגילים, אבל בעונה 1 ו-4 יש רוצח שמעסיק אותו לאורך כל העונה. את עונה 2, אני קצת פחות זוכר, אבל בעונה השלישית הוא התמקד בלא להתפס בעצמו אחרי שגילו את מחבוא הגופות שלו. אגב, עונה 4 הייתה מעולה במיוחד תודות לג'ון לית'גו ששיחק את הנבל.

zevela

New member
לכל המתלבטים - דקסטר ושובר שורות

מחזק את שנאמר כאן, למי שלא יצא לראות דקסטר או Breaking Bad לרוץ מהר ולאינטרנט (טוב, האמת שלא צריך לזוז מהכסא) ולהתחיל לראות נכון שלוסט הייתה ענקית, אבל היא ענקית בין ענקים.

הפוך עמוס הפוך

את עונה 2 אתה זוכר (שגילו את מחבוא הגופות וכל העונה הוא ניסה לא להתפס) ואת עונה 3 אתה לא זוכר כל כך (העונה עם ג'ימי סמיתס).

Davy Jones

New member
הרבה מסכימים אודות "מד מן"

שהיא משתפרת במיוחד בסביבות הפרקים 8-9. אני התאהבתי לגמרי בסדרה הזו אחרי פרק 8, שהוא פרק מאוד מיוחד ויוצא דופן משאר הפרקים ב"מד מן" (הממ, פלשבק.. מאוד מתאים לצופי "אבודים"). העונה ה-2 היא בכלל חוויה מטלטלת ומומלצת בחום.

למעלה