מה נראה עכשיו?

GeJuFan

New member
../images/Emo45.gif במיוחד ל...

מד מן, ילדי האנרכיה ושושלת טיודור (אבל זה כי יש לי פטיש לבתי המלוכה האירופאים) - מה שכן מעצבן מאד שהנרי מאד מאד רזה בעונות האחרונות, כשידוע שבתקופה לפני שהוא פגש את אישתו השלישית הוא השמין בצורה נוראית.

טיי 1

New member
../images/Emo32.gif וואו. .הדמות של זואי,

בפורום אחר דיברנו על הסידרה "פרקליטי אל איי" שהייתי מאוהב בה בשנות הנעורים . ונזכרתי בדמות שהכי אהבתי של "גוון" (מי שראה וזוכר- היא מדהימה שם) נכנסתי לIMDB לראות מי השחקנית, וזו "שילה קלי" .. שלתדהמתי שיחקה באבודים את זואי... ב ח י י ם לא הייתי מנחש. :)

השורד

New member
../images/Emo13.gif וואלה. היא נראתה לי מוכרת

היא ממש לא נראית מבוגרת ב-20 ומשהו שנה... אולי 10.

מי הייתה "גוון" - בסדרה?

עוד פרקליטה? היא אישה מושכת -רק חבל שהשפה שלה עקומה.... השחקנית לא נראתה במיטבה כ"זואי".

GeJuFan

New member
מדובר בשחקנית מאד מוכרת בארה"ב

אם רקורד מאד ארוך של משחק בתוכניות איכותיות.

yakir2006

New member
יש כמה סדרות דרמה טובות..

האוס (6 עונות), רומא (2 עונות), משפט וצדק (עונה אחת) ותמיד יש קומדיות: איך פגשתי את אמא, סקראבס, חברים, טירוף בבית, שני גברים וחצי, איש משפחה..

Davy Jones

New member
לא הייתי ממליץ אפילו לאויב לצפות בטירוף בבית

זו סדרה כ"כ לא מצחיקה ודבילית, ממש הדוגמה המושלמת לכל מה שגרוע בסיטקום מסורתי אמריקני. לצערי אתה נשמע כמו קורבן מסכן שנקלע ללופ הש"ח האינסופיים שיש לתוכנית הזו בערוץ yes stars comedy...

yakir2006

New member
וואו בנאדם צ'יל אאוט

לידיעתך ראיתי את הסדרה עוד לפני שהגיעה ליס והיא אחלה... הרבה יותר טובה מהרבה סדרות מפגרות שיש ביס

ליעד1977

New member
פרינג' אמנם התחילה דפוק לגמרי

הזכירה לי קצת את איקס פיילס בגירסת החבובות שלה.. אבל האמת שהיא משתפרת מאוד בהמשך. והשחקן שמגלם את וולטר בישופ פשוט אדיר לדעתי.

למעלה