מה נשים רוצות מאיתנו לעזעזל ?

goldy

New member
הגבתי להודעתך

אתה יודע: "מה עם מראה, אם היא נראית יותר טוב ממנו, אם היא אחת שבכיף ממגנטת לעצמה לתחת שבעים לשונות..." בסך הכל הסכמתי איתך
. אם לנשים יש חיצוניות לנו יש פנימיות.

Matsman

New member
אני לא מסכים איתך לגבי זה

אבל אתה מבוגר ממני ואולי במשך השנים אתבדה. בגלל זה שאלתי בן כמה אתה. לא ניסיתי להיות עוקצני או משהו

אלו פשוט עוד כלים

בחורה צריכה ביטחון, ולא משנה לה איזה, זה יכול ליהיות כלכלי וזה יכול ליהיות עצמי הביטחון שלך בעצמך מראה לה שאתה תמיד תצליח, כי הצלחה וביטחון עצמי הולכים יד ביד לכל מקום כך שבחורה מחפשת גברים כאלה, כי גבר עם ביטחון עצמי תמיד יצליח, לא משנה איך תהפוך את זה הוא יצליח כי הוא את הביטחון שלו שם בעצמו ולא בתעודה או תואר, ובנאדם וביחיוד גבר הוא חוד החנית של האבולוציה , כך שאם כל הציורים שניסו לצייר לנו עד היום שבלי לימודים ובלו התארים שלהם לא תצליח, היה רק שקר גדול והטבע של בחורה יודע את זה מצוין שגבר גבר הוא בדיוק כמו למצוא מיליונר כי הוא תמיד יהיה שם ויהיה קשה מאוד לשבור אותו, וזה אבא מצוין לילדים ואפילו קצת יותר טוב מכסף

Matsman

New member
יכול להיות שאתה צודק

ועדיין אני מאמין שמראה טוב זה הדבר שהכי חשוב במשוואה הזאת. אם תעמיד עשרה גברים בחדר ותכניס בחורה, שהיא, איך אמר גולדי- כוסית אש, ותגיד לה לבחור- אם היא הייתה עכשיו צריכה לבחור עם מי היא מתחילה, או עם מי היא עכשיו יושבת לכוס קפה/בירה, או את מי היא הייתה עושה- היא הייתה הולכת על מי שנראה לה הכי טוב, גם אם הוא נראה חסר ביטחון יותר מאשר מישהו שנראה פחות טוב. לדעתי יש חשיבות לביטחון עצמי, אבל לא כמו ללוק שלך.

בוא נעשה ככה

מראה חיצוני זה הכרטיס ביקור הכי טוב שיש, בזה אין ספק אבל החברה שלך היא לא הכרטיס ביקור הזה בכלל זה כמו פלייר מיקצועי, הוא מביא לקוחות, אבל אם הסחורה לא משהו אז לא כולם יקנו ממך אגב, גבר עם ביטחון יצליח להשכיב בחורה לפני גבר חתיך ההבדל היחידי הוא שהגבר החתיך הרויח את ה10 נקודות שלו מראש ומשם עליו להשיג את מלוא הניקוד הגבר עם הביטחון ירויח את מלוא הנקודות בלעשות את מה שטיבעי לו

Matsman

New member
פיסקה ראשונה שתי שורות אחרונות- לא הבנתי

חוץ מזה מסכים עם הכל.

כרטיס הביקור הוא לא התאגיד שהוא מייצג

כרטיס ביקור יכול ליהיות מרשים והכל ומושך ומה שלא תרצה, אבל הוא רק כרטיס ביקור, עדין החברה/תאגיד צריך להוכיח את עצמו וזו ממש לא עבודה קלה

Matsman

New member
עזוב, אם אתה נראה 10 בעיניה

זאת עבודה הכי קלה שיש. דוגמנים חוגגים כמו שפנים, במשחקי כדורסל המעודדות באות לעודד במחצית כדי לגרות את השחקנים שיפרקו אותן אחרי המשחק. יש עוד הרבה דוגמאות, בחיאת, מה אתה מדבר

תאמין לי שהרוב זה סתם הצגה

שנית בנאדם עם ביטחון יכול להביא/להתחיל עם כל בחורה שהוא רוצה ושתדע לך שרוב מה שאתה חושב על אותם אנשים שאתה חושב עליהם משהו, אתה רק חושב את זה מקווה שהבנת את הפיסקה האחרונה

Matsman

New member
בוא תפרט למה בעיניך זה סתם הצגה

זה שבנאדם עם ביטחון יכול להתחיל עם כל בחורה שהוא רוצה זה לא אומר שהוא יכול להביא כל אחת. אם אתה גמד מחוצ'קן ושמן שמתחיל עם דוגמנית, לא יעזרו לך גם אלף טון של ביטחון. היא מקסימום תפליץ עליך. קח דוגמא- הייתי במשחק כדורעף לא מזמן, מחוץ לאולם היה אחד, כנראה אחד השחקנים. 1.90-95 בערך, רוחב כתפיים של מטר. גם פנים לא רעות, מפרגן לו. אבל מה, פתח את הפה, לא בדיוק שיא החכמה. חברה שלו- שאלוהים ישמור ויעזור. דוגמנית אחי- מארץ הדוגמניות. הייתי מדגמן לה את הצורה. לא נראה לי שהיא מוכרת, אחת צעירונת, אבל פצצה מארץ הפצצות. אחת הכוסיות שראיתי בארץ. עכשיו, אני יושב שם ולא יכול להמנע מלהסתכל ולדמיין איך אני מפרק את הירכיים האלו, והיא לא נשארת אדישה ומחזירה לי עיניים וגם חיוך. קח אותי תכפיל בשישים אלף ותקבל את מספר העיניים שעוברות עליה כל יום. עכשיו תעשה 60,000:60,000 ותקבל את מספר האיברים שעוברים דרכה בסוף היום. ושל מי זה ? של זה עם הביטחון או של זה עם הלוק ?

נשמה, אתה רק מעצים מקרה אחד

מה עם כל הפעמים שאמרת לעצמך "מה הפצצה הזו עושה עם מכוער כזה"

פנומן 72

New member
מה אתה מכניס אותי ואת חברה שלי למשוואה שלך.

אמרתי לך כבר - איתי היא רק בגלל היתד הנאמן...

Matsman

New member
גיסנו, זה רוב המקרים.

יש פעמים שאמרתי לעצמי את זה, אבל ברוב המקרים אתה רואה שהאנשים תואמים אחד את השני ברמת הלוק.

למעלה