מה סוג הקיטורים שלכם?

זה עצוב! אבל על כל נושא מסויים יש לי תלונות!!

מה אני אעשה, קשה לעשות אותי מרוצה וקשה לעצמי לרצות את עצמי...

כזאת אני! מסתכלת יותר על חצי הכוס הריקה מאשר על חצי הכוס המלאה וטפו טפו טפו התברכתי בהרבה טוב שאנשים אחרים היו אומרים שאין לי זכות בכלל להתלונן...

הייתי מאוד מעדיפה להסתכל על הדברים החיוביים והרבים שכן יש ולהעריך ולהודות על כך, אבל לא יודעת מה עוצר אותי מלעשות את זה ולהסתכל על מה לא טוב,חיים שכאלה.

אם אטען שלא מקטרת....

זה יהיה שקר גס. אבל כל פעם שאני מרגישה שבא לי לקטר אני משנה את המחשבות לצורת חשיבה יותר מעשית שתקדם אותי כדי לא להישאר תקועה במקום של הקיטורים...לרוב זה עוזר. בענייני רגש זה פחות עוזר...

lee05

New member
האמת

על הכל כמעט..
אני מנסה להסתכל על חצי כוס המלאה רוב הזמן אבל יש דברים שמאוד מכעסים אותי ומדכאים אותי.כגון יוקר המחיה כן כמה שזה נושא טחון אבל אני מרגישה את זה על עצמי ולא רק זה אמא שלי בת שישים פלוס גם אין לה עתיד ממש כי כל החיים שלה היא נתנה לי ולאחי וגידלה אותנו עבדה בכל עבדה שהיא כדי שמה? היא תגיע לגיל של פרישה והיא מקבלת קצבה מזערית, היא שלי דירה כל הזמן צריך להשכיר ואני ואחי עוזרים לה אבל זה לא מספיק. היא שילמה את כל המיסים, אני שירתתי בצבא ואפילו וויתרי תשרת כספורטאית מצטיינת כי אמרתי אם אני עושה צבא אז אני עושה כמו שצריך. ווואלה, בקושי יש לה עבודה, לא סוגרת את החודש ולא רק היא גם אנחנו.
אני עובדת משרה מלאה, לומדת לתואר ראשון ולפעמים אני שואלת את עצמי למה אני מוצאיה כך כך הרבה אנרגיה זמן ובעיקר כסף על הלימודים כי יש לי הרגשה שבסוף התואר לא יעזור לי בכלום.

מאוד מכעיס מאוד מעצבן ובעיקר מדכא.

snappa

New member
קיטורים..

עד לפני 4 שנים היו אומרים לי שזהו שמי השני. עכשיו אני מסתכלת על חצי הכוס המלאה ועל מה אפשר לעשות בשביל לשנות את מה שאני לא מרוצה ממנו.

על מה מקטרת?? עבודה, זוגיות שאיננה, החור שאני גרה בו... ובקרוב יתווספו גם קיטורים על לימודים וכאלה =\
על מה לא? חברים, משפחה (כי הם הכי בעולם!), בריאות (כי זה מה שיש).
מבנה גוף זה באמצע כזה-מצד אחד אין לי בעיה איתו, מצד שני להיות בחורה גבוהה זה מבאס (כי פאדיחה לצאת עם בחור נמוך ממך..)..

snappa

New member
כי

לצאת עם בחור נמוך ממך זה בערך כמו לצאת עם הבן שלך.. וכבחורה זו פאדיחה. וזו הקצנה, כן?
אני בחורה גבוהה (1.74) ואין יותר מדי בחורים גבוהים ממני. קצת קשה למצוא אותם..
אולי זה אתה..? :)

mad alot

New member
לא אני:)

אף פעם גם לא היתה בעיה לצאת עם מישהי גבוהה ממני.

אבל את לא כזו גבוהה בכל מקרה :)
רוב הבנים יותר גבוהים מ174 אז מצבך דווקא בסדר,
לא כמו בנות 185 שאני מכיר.

הכי הרבה, סביר להניח

אני מקטרת על הלימודים. פשוט כי אני כבר רגע לפני הסוף אבל עדיין חנוקה במטלות וכבר נמאס לי. מלבד זאת אני נוטה לקטר על מזג האוויר (ח-ם!), על אנשים דוחים, או על תקלות אופנתיות שמעצבנות אותי (נניח, התקלה הידועה שאם אני מחפשת מגפיים בלי עקב, הן תמיד יהיו כמו נעלי צבא. למה אי אפשר לעשות משהו גם יפה וגם נוח?!) וכו', דברים קטנים.
בגדול אני סופר מרוצה מהחיים שלי ובאמת שאין לי מה להתלונן, אבל זה חלק מההווי האנושי...

את כבר יודעת על מה אני מקטרת

בעיקר על לקוחות בעבודה, וגם על כמה שחם בארץ הזו...

spaysi8

New member
כיף ולא כיף

כיף:

משפחה
אוריאל
חכמה
יופי (חוץ מהשומנים שלי)
אופי (חלקו)

לא כיף:

חום
צבא
מחלה שטרם ידוע מהי
בדיקות למחלה שטרם ידוע מהי
חיילים שלי (לא תמיד)
שומנים שלי
אופי (חלקו)
כאבים למינהם

תוסיפי לרשימת הקיטורים

את המכות שתקבלי ממני כשאני סופסוף אראה אותך. איזה שומנים, הלוואי עליי את השומנים שלך...

Puskas

New member
אני מקטר בעיקר לצחוק

זורק כל מיני דברים בשביל להצחיק ולצחוק..
מעבר לכך אני לא כל כך מקטר, לא אדם ממורמר כל כך :)

AlabamaW0rley

New member
על הלימודים

שונאת ללמוד, שונאת את התואר, נמאס לי כבר. אני עובדת במקצוע שלי במקום טוב וממשיכה את הלימודים מתוך אמונה חלקית שזה כנראה יועיל לי בעתיד. אבל אלוהים יודע איזה סבל זה לשבת בהרצאות...

Optimistic Girl

New member
הקיטורים שלי הם

שהחיים שלי, הולכים בכוון שאני רוצה,
עד לאופן מפחיד ביותר...

המטרות שלי מתגשמות בצורה מפחידה, מהר ביותר...

זה באמת מפחיד לעבוד עם ה'סוד'
ברצינות!

היו דברים שפעם ביקשתי, הם התגשמו, אך הבנתי שלא באמת רציתי אותם...

ככה שעכשיו אני זהירה במה שאני מבקשת.

בעיקר היקום הזמין לי כסף וכמה סוגי עבודות שאני רציתי...
למשל ביום שישי , הפלא היה על השתק צילצול ולא רציתי לשמוע אף אחד.
אך בכל זאת ראיתי, והתקשרה מישהי שמכירה אותי ואת היכולות שלי,
חזרתי עליה, והיא הציעה לי עבודה קלילה וזמנית -אמרתי כן

היום חשבתי על עבודת סטודנטים שהפסדתי כי לא מצאתי בגוגל את המידע שאמרו לי לחפש...
אבל היום הודיעו לי שהעבודה זאת עדיין בתוקף !
וזה בדיוק בזמן הנכון, כי עכשיו הביטחון העצמי שלי גדל (זאת עבודה מאתגרת ביותר! )

אז כן,
מתלוננת שכל מה שאני מבקשת, חושבת, מצפה לו, מתגשם
והאמת זה מפחיד אותי...

ולא,
זה לא עובד על לזכות בלוטו,
עשיתי לעצמי תהליכים של מודעות, והגעתי להבנה שאני ממש לא רוצה לזכות בלוטו!

אני אוהבת חיים עם אתגרים..
לא רוצה חיים יותר מידי קלים, יהיה לי משעמם מידי,

ובכלל שמעתי על אנשים שמשתגעים כשזוכים בלוטו, אז מפחדת להשתגע מאושר

למעלה