מה עדיף להיות ?

מה עדיף להיות ?

מה עדיף להיות? על שאלה זו אף אחד לא יוכל לענות, כיוון שאין משהו שחווה ויודע מה מרגיש כל צד. מה שהכי מציק לי בתור נערה זהו הצורך ביופי ואסטטיקה הכוללים איפור, שעווה, בגדים צמודים (לא נוחים), נעלי פלטפורמה ("כי זה יפה"), אהבה לשופינג ואיך אפשר לשכוח טלנובלות ("מה את לא רואה בטי המכוערת? , את לא יודעת מה את מפסידה.." ) , הייתי יכולה להוסיף לקטגוריה גם את ספירת הקלוריות והאובססיה למשקל. לעומתנו הגברים בעלי בגדים נוחים, ורחבים , נעלי ספורט אורטופדיות וטונה גי´ל מסדרים אותם לדייט וכל זה רק ב-10 דקות, העובדה שאתם אוהבים חזה גדול ומבליטים את המיניות (לפעמים בצורה ממש מוגזמת, סוטים, אנסים שכרגע אני לא יתייחס אליהם) לא מפריעה כמו הקנאה של הנשים. סטיגמות: תגידו, מי אמר לכם שאתם נוהגים יותר טוב? איזה התנהגות ברברית, צועקים מהחלון "מי נתן לך רשיון?" אם אתם לא יודעים זה "הבוחן" , כן אותו אחד שהעביר גם אתכם ! ! ! אז אולי תפסיקו כבר לשאול.....נמאס. מה לעזאזל הקטע עם הבישול? לא נולדתי טבחית וזה גם לא המקצוע שלי. כן, אני רואה ערוץ 10 אבל מי דיבר על חתונה? ודבר אחרון, מי אמר שזיינת יותר ממני? זיופים/ שקרים/בגידות : זה לא שאני מזייפת, לפעמים אני לא רוצה שתיעלב, אני לא משקרת לך, רק מתרצת בצורה יפה ואם תפסת אותי , אז לא הייתה לי דרך אחרת להסביר לך. מה שלא רציתי להזכיר אבל אני חייבת, לפעמים כשלא בא לי אני במחזור. אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)
 

Blue_Sea

New member
יהיה טוב... ../images/Emo13.gif

מיכל, יקירתי... את צודקת: סטיגמות זה דבר לא פשוט ולפעמים אנחנו כן חייבים לציית לחוקים האלה. אבל החוכמה היא: להישאר כנה עם עצמך. יופי ואסטטיקה זה לא בהכרח איפור, שעווה ובגדים צמודים ובמיוחד לא נעלי פלטפורמה. את תמיד יכולה ללבוש מה שאת אוהבת ומה שנוח לך ויחד עם זאת להיות יפה. חוץ מזה - הבגדים הם לא העיקר, אלא מה שאת מקרינה. תאהבי את עצמך ואחרים יאהבו אותך. ביטחון עצמי הוא החשוב מכל. על טעם וריח - אין להדווכח! תציגי את הדברים שאת אוהבת בכל תחום: מוזיקה, אוכל, בגדים, מקומות בילוי, תהיי בטוחה בבחירות שלך ותראי שרבים ילכו אחרייך. ותזכרי דבר אחד: כולם עוברים את השלב הזה בחיים. בהצלחה!
 
למיכלי

כל הדברים האלה שמנית אין להם משמעות אלא בעינינו.אנו אלה שמרוממים ומורידים אותם וקובעים נורמות לשנים ואולי לדורות.חלק מהאנו זאת את גם אני וכל אחד אחר רק אנו בו חרים כיצד נרגיש טוב עם עצמנו. שלך חנה גונן
 
מיכל.

לכתוב שכל הגברים מורחים ג´ל, אוהבים רק חזה גדול, סוטים, נוהגים טוב יותר וכו´. כל אלה הן סטיגמות שאת בדברייך נותנת להם משנה תוקף בעצם ההכללה. אף אחד לא קבע מה עלייך ללבוש, כיצד עלייך להתאפר (אם בכלל), האם לאהוב טלנובלות וכל השאר. את יצור חופשי שיכול להגדיר לעצמו מערכת נורמטיבית - התנהגותית מבלי ליחס חשיבות לשאר. השאלה המתבקשת היא עד כמה את מוכנה להקיא את עצמך מן הנורמה ולהפוך לאינדיבידאום בעיני רוחך. תא"י.
 
למעלה