מה עדיף להיות ?

מה עדיף להיות ?

בחור? בחורה ? על שאלה זו אף אחד לא יוכל לענות, כיוון שאין משהו שחווה ויודע מה מרגיש כל צד. מה שהכי מציק לי בתור בחורה זהו הצורך ביופי ואסטטיקה הכוללים איפור, שעווה, בגדים צמודים (לא נוחים), נעלי פלטפורמה ("כי זה יפה"), אהבה לשופינג ואיך אפשר לשכוח טלנובלות ("מה את לא רואה בטי המכוערת? , את לא יודעת מה את מפסידה.." ) , הייתי יכולה להוסיף לקטגוריה גם את ספירת הקלוריות והאובססיה למשקל. לעומתנו הגברים בעלי בגדים נוחים, ורחבים , נעלי ספורט אורטופדיות וטונה גי´ל מסדרים אותם לדייט וכל זה רק ב-10 דקות, העובדה שאתם אוהבים חזה גדול ומבליטים את המיניות (לפעמים בצורה ממש מוגזמת, סוטים, אנסים שכרגע אני לא יתייחס אליהם) לא מפריעה כמו הקנאה של הנשים. סטיגמות: תגידו, מי אמר לכם שאתם נוהגים יותר טוב? איזה התנהגות ברברית, צועקים מהחלון "מי נתן לך רשיון?" אם אתם לא יודעים זה "הבוחן" , כן אותו אחד שהעביר גם אתכם ! ! ! אז אולי תפסיקו כבר לשאול.....נמאס. מה לעזאזל הקטע עם הבישול? לא נולדתי טבחית וזה גם לא המקצוע שלי. כן, אני רואה ערוץ 10 אבל מי דיבר על חתונה? ודבר אחרון, מי אמר שזיינת יותר ממני? זיופים/ שקרים/בגידות : זה לא שאני מזייפת, לפעמים אני לא רוצה שתיעלב, אני לא משקרת לך, רק מתרצת בצורה יפה ואם תפסת אותי , אז לא הייתה לי דרך אחרת להסביר לך. מה שלא רציתי להזכיר אבל אני חייבת, לפעמים כשלא בא לי אני במחזור. ראיתם איך העברתי 5 דקות? אני הולכת לאכול :0) ביי :0)

לירוי25

New member
ומה שמציק לי בתור בחור.. ../images/Emo124.gif

יפה כתבת יקירתי אבל תרשי לי להראות לך את הפן הסטרייטי/הומואי של להיות בחור: - למה החלטתן שכל ההומואים חתיכים?? יצאתי מהבטן של אמא שלי ולא מהקטלוג של "קלווין קליין". - רקדנים מעולים - כן בסדר... מרביתנו נולדים עם מחסור עצבני בקורדינציה. - אנחנו מעדיפים זיון טוב מאשר להכנס למערכת יחסים, ושקרן מי שאומר אחרת! וזה אחיד גם לאחינו אוהבי הנשים. - מבליטים את המיניות זה רק סטרייטים?? איפה את חיה אחותי?! - מישהו מכריח אותך להוריד שערות? יש גם כאלה שאוהבים גרוזיניות..למה להיות שלילית.. - אהבה לטלנובלות זה הסיוט שלך? "אחי, מה לא ראית את המשחק אתמול? מכבי קרעה לפועל את הצורה! אתה לא יודע מה אתה מפסיד באמא שלי!" - אתן עם רע אמרו לכן את זה פעם? אבל ממש רע!! כשאתן לא אוהבות מישהו ולא משנה מאיזו סיבה אתן פשוט כלבות כמו שכתוב בספר! לא פלא בספרי הילדות יש רק מכשפות ועוד כאלה שאוכלות ילדים! - וכן אנחנו נוהגים יותר טוב..מה לעשות! - כשאלוהים ברא את השתלטנות הוא ברא אותכן - "למה את החולצה הזאת? תפטר ממנה אני לא אוהבת", "החבר הזה שלך לא מוצא חן בעיני..", גם לנו לא חסר בקטע אבל בהרבה פחות! - "אמא אמרה לי דני,ילדי הוא גיבור..ילדי לא יבכה אף פעם", מי המציא את המשפט הדבילי הזה??? - אובססיה למשקל? גם אנחנו הולכים למכון כושר ומקפידים לאכול בריא, אנחנו פשוט לא מדברים על זה בכל הזדמנות! - אנחנו אמנם לא יכולים לזייף שפיכה, אבל משפטים כגון:" כן תמשיך, אני אוהב את זה..", "כזה גדול בחיים לא ראיתי!", "אתה כל כך סקסי.." אנחנו יכולים להעביר לך שיעורים בנדון. - גברים אוהבים בלונדיניות..מצטער אבל האלילות שלי היא נעה תשבי ואנג´לינה ג´ולי. - אוהבים שופינג..טוב, דוגמא גרועה... מישהו מכם רוצה להוסיף? לירוי

KM-AIR

New member
גברים אוהבים בלונדיניות

האלילה שלי היא קיילי מינוג. תמיד היתה ולעולם תהיה

לירוי25

New member
מרמלד..אל תכנס לויכוח הזה איתו... |שלדג

למה לא תצא ממנו חי, אני יודע, הייתי שם.

KM-AIR

New member
אההםם...לא

מתי ראית אותה לאחרונה? אני לפני חודש בדיוק! שיער בלונד

MARMELAD

New member
באמת הרבה זמן לא פגשתי את קיילי

אבל משום מה זכור לי שבמקור היא לא ממש בלונדינית... אפילו בסרט שלה (מרד הנעורים נראה לי) היא מחמצנת אותו ורק אז נהיית בלונדינית... או שאני טועה?

טועה. במקור היא STRAWBERRY BLOND

שזה סוג של בלונד מלוכלך. ואל תזכיר את מרד הנעורים
, היא מנסה לשכוח...

KM-AIR

New member
אוקיי, אז לחובבי המצעד וקיילי בפרט

מצעד המכירות של הסינגלים בבריטניה נראה כך נכון לעכשיו: 1. שאגי "איט ווסנט מי" - 1,167,000 עותקים 2. הירסיי "פיור אנד סימפל" - 1,047,000 עותקים 3. אטומיק קיטן "הול אגאיין" - 930,000 עותקים 4. קיילי "קאנט גט יו אאוט אוף מיי הד" - 834,000 עותקים GO KYLIE!!!! רוצים שיר השנה!

e_male

New member
קיילי מינו באידיש זה..

דזלבה דרעק! לא סתם היא כמעט מתפשטת בקליפים שלה.. הרבה מוסיקה לא תמצא שם (נה נה נה נה נה נה נה נה)

MARMELAD

New member
טעות, קיילי באידיש זה למעשה

תפרחת עצי ההדר בשעת השקיעה.

"להלהלהלהלהלהלה" לפחות תצטט נכון

ושאני לא אגיד לך בכמה שפות שאני דובר מה דעתי על ההודעה שלך...

ביורוצ´ארט לדעתי היא כבר לקחה את

המקום הראשון בשנתי. אבל בטח ג´קסון יפתיע, יש כמה מדינות עולם שלישי שעדיין אוהבות אותו.

MARMELAD

New member
איזה ג´קסון?

איש הפיל הפדופיל? בלעעעחס אנשים כאלה מוציאים שם רע לכל תעשיית המוסיקה

e_male

New member
קיילי מינו מגעילה לה לה לה לה לה לה |תו

לה לה לה לה לה לה לה מגעילה לה לה לה לה לה לה לה לה I just can get music out of my mouth לה לה לה לה לה לה

KM-AIR

New member
כשאתה מקניט - לפחות אמור נכון.

מינוגגגגג- ושיהיה לך לבריאות עם ה"לעשות דווקא" הזה!

MARMELAD

New member
ואני לתומי חשבתי

שבעברית לא צריך לכתוב מינוג עם ג בסוף כי לא שומעים את זה.... ודרך אגב אני מצטער ששרשרתי את כל הדיון, אבל שני דיונים באותו נושא בדיוק... חבל לי על המקום היקר מפז בפורום

יובל16

New member
אין קשר, אבל אני חייב לציין...

שימו
שהשיחה התחילה ממה שעדיף להיות, בן או בת (לדעתי אף אחד מהם. בכל אחד יש חיוב ושלילה... אבל אם כבר לבחור אז בת כי מביאים חיים לעולם...) אבל זה הפך לשיחה על הבלונד של קיילי ועל אם מבטעים או לא את ה-ג במינוג... לדעתי זה מאוד משעשע... טוב, לא תרמתי הרבה, אבל סתם רציתי להעיר!!!

למעלה