מה עדיף להיות ?

ביג דיל

New member
ידעתי!!!

הניק שלך הוא מתוך השיר "שנות אור" של קיילי. ידעתי!!!! אני גאון!!! אני חולה על התחת של הגמדה האוסטרלית. ראיתי את הדי.וי.די. של ההופעה החדשה שלה, והוא מעולה. נדמה לי שהיא אפילו למדה לשיר. הייתכן? אני בין הבודדים שיש להם את כל הדיסקים שלה (כן, גם את ההופעה). קבל ח"ח על הטעם

פילו מרמלד יסכים איתי שאני ללא ספק

לוקח ובגדול בתור מעריץ הקיילי. האם יש לך גם את ארבעת אלבומי המיקסים? ואת החדש גם בגרסא היפנית וגם במהדורה האוסטרלית? ומה זה למדה לשיר? בוש והיכלם, היא אלילה אל תשא את שמה לשווא!

ביג דיל

New member
ג´רי - קבל השתחוות

אין לי את ארבעת אלבומי הרמיקס או את החדש במהדורות קיקיוניות. לט´ס פייס איט - איכות קולית מדהימה אין לה, והיא מנצלת גם את החסרונות לטובתה. אלילה היא כן - בגלל מיליון ואחת סיבות. אני סוגד לה מאז ומתמיד (גם כשכולם לא הבינו למה אני ממשיך לשמוע אותה). בכל מקרה - קיילי, קיילי, קיילי....

KM-AIR

New member
OH MY GOD!!!!

חברים- איזו הפתעה! בתור משטרת קיילי מינוג אני חייב לומר לכם שעברתם את המבחן ובגדול! ביג דיל- כן- אכן הופעה מדהימה, הייתי גם בה (אמנם לא באוסטרליה, אלא במנצ´סטר), היא למדה לשיר עוד בשנת 1998, עם intimate & Live שהיה מדהים, ואני גאה בה על כך. אפילו חברי "סיינט אטיין" שבזמנו עבדו איתה על גירסת כיסוי ללהיט האלוהי nothing can stop us אמרו שהם הופתעו לטובה. ועוד משהו לביג דיל, לפני שאעבור הלאה - מה שכתבת מזכיר לי מאד משהו שקראתי בעיתון כלשהו שאמר במאי כלשהו על קיילי... היתכן שאתה זה הוא?? אם כן- צור קשר, יש לי משהו לדבר איתך. בקשר לג´רי- נראה לי שגם אותך אני מכיר מ"סיי היי" (הפורום הדגול ביותר בעולם)... ואם זה אתה, אז יש לך מקומות לfever tour ב-27 במאי בלוק A?? המשיכו להעריץ, חבר´ה! ו...אגב- זה לא "מרד הנעורים", זה "מרד האוהבים".

ביג דיל

New member
כוס אוכטק...

היית בהופעה של קיילי? אין לך מושג איזו עבודה מלאת סיפוק אני מאחל לאמא שלך!!! אני לא אותו במאי שאמר משהו בעיתון כלשהו על האלילה. החמיא לי שהוא חושב כמוני. אבל, בוא נניח שהייתי הוא, איך בדיוק הייתי אמור ליצור איתך קשר אם המייל שלך חסוי?!?!? דרך אגב, ראיתם את הסרט שקיילי משחקת בו - "סוף שבוע בסידני"? (אני חושב שככה קוראים לו). דעתי תישאר חסויה בגלל הפחד מסקילה... דיסק ההופעה שלה מעולה, במיוחד החידוש לשיר של להקת אבבא - אינטרו מדהים.

וגם באוגוסט...

קיילי הרי היא משקה מרענן קייצי, אז במאי זה אכן אידיאלי אבל אני רוצה לנסוע גם באוגוסט. קיילי זו קיילי, והיא ראויה למלוא ההערצה. והיא הרי למדה לשיר כבר לפני, ב"WHERE THE.." היא הפגינה איכות ווקלית לא קטנה, ולייב ואינטימט אכן מראה ממה היא עשויה. מה גם ש"אימפוסיבל פרינסס" חושף טפח אחר של קיילי, שבעיניי הוא בהחלט מרשים. ובכלל, כל כך הרבה קיילי בזמן האחרון.. ביום חמישי בפרסי הMTV, המועמדויות לפרסי הTOTP.. ומישהו אגב יודע אם היא אכן מופיעה בסוף בעונה החדשה של COLD FEET?

MARMELAD

New member
אז להלן דעתו של המרמלד על אחותו

קיילי היא בהחלט זמרת. ולא זמרת רעה. כמובן ששרה ברייטמן היא לא, אבל גם מדונה לא. ואם מדונה יכולה להרשות לעצמה לא להיות שרה ברייטמן אז גם קיילי. וזה שיש לה גוף סוף הדרך אנחנו כבר יודעים עוד מתחילת שנות התשעים שבהם היא הפתיעה בהופעות והתחילה ללבשומ מכנסיים חושפי ישבנים מה שהביא עליה את השם האהוב SEXYKYLIE. וזה שהיא פרפורמרית מצוינת.. כן, אין יותר מדי מה להסביר. רק לראות אותה על הבמה בהופעה של רובי וויליאמס (ששודרה בערוץ לפני איזה חודש חודש וחצי) זה כבר מראה את כמה מהפנטת ומוכשרת היא. אז אולי מעולם לא ראיתי אותה בהופעה חייה אבל גם זה יגיע עזרת השם... והכי חשוב - למישהו יש את הקטעים שנחתכו מהקליפ שלה? אלה עם הציצקע´ס?

../images/Emo24.gif לגיא ולכל החברים בפורום../images/Emo23.gif

הגעתי היום מהבסיס, ומיד רצתי לבדוק מה שלום גיא והפורום. אנשים טובים שלי, אני אוהב אתכם! את כולכם (ובמיוחד את גיא
) גם את המשתמטים! אני מצטער אם מישהו נפגע מהדברים. לא היתה לי שום כוונה כזאת. אני עדיין חושב שכולם צריכים להתגייס. זה חשוב. מאד. ורק שתדעו, גם אני "ישבתי" במעצר צבאי. כן, באמת. בדיוק כמו ההוא. וגם לי "תפרו" תיק. אבל אני נשארתי ואפילו בקבע, כי שמתי מול עיניי את האינטרס הכללי, הלאומי (או מיי גוד! אני בטח נשמע כל כך פתאטי/פלצני/מתחסד - אבל אני לא!) באמת! טובת הכלל, העם, המדינה, שזה גם אתם! מי שלא רוצה - אני בטח שלא אכריח אותו. כי אני לא יכול. אז לכולם : שיהיה רק טוב, שיבוא כבר השלום (אמן ואמן ואמן) ולכולם, בריאות טובה ואריכות ימים ואושר ועושר ולי - רק שאמצא אהבה. זהו. לא יותר. כסף תמיד אפשר למצוא. שבוע טוב ותעשו חיים! (ותבואו ל"שאדו" היום...)

ואגב סנט אטיין, הכפול שלהם מצויין

אם כי הם השמיטו את "איי ווז בורן און כריסטמס דיי" ושמו את "סילבי" בגירסת האלבום. גם את "..NOTHING CAN" הם שמו בביצוע של קרקנל ולא של לאמברט. ובכלל אנחנו צפויים לעוד שיר של הקיילי, הפעם פתיח של הסבוניה החדשה של ITV. עכשיו רק נותר לייחל למותו של ליאם גלאגר והחיים יהיו ורודים.

KM-AIR

New member
אל תצחק...

אנחנו שומרים לה חסד עוד מסוף האייטיז...

LooNA

New member
אתה מוכר לי מאיזשהו מקום...

כמעריץ טרי, אבל נלהב, של קיילי, אני חייב להודות שכל הדיון האחרון סביבה היה קצת כמו טחינת מיים. כולם הסכימו, בדרך זו או אחרת, שהיא גדולה. ולי לא נותר אלא להצטרף לדעה הזו (ולפורום בכלל) ולסכם: קיילי עשתה את זה בגדול. כל הכבוד.

KM-AIR

New member
פתרתי את התעלומה

אוקיי, הבנתי מי זה ג´רי- ג´רי, גם אתה מכיר אותי... "משטרת קיילי"...

KM-AIR

New member
סליחה...

התכוונתי ל"ביג דיל". ביג דיל בטח יודע מי אני... מה קורה לי היום?!

ביג דיל

New member
אני אמור לדעת מי אתה? ../images/Emo12.gif

השם שלך קצת מוכר לי, אבל, לא, אין לי מושג. סורי. האם כבר נפגשנו? יש סיכוי שזה קשור לאירוויזיון? "אימפוסיבול פרינסס" הוא האלבום האהוב עלי של הגמדה, אבל גם "האלבום הלבן" מעולה. השניים האחרונים ידידותיים למשתמש, אבל יש בהם משהו שמזכיר לי את תקופת האייטיז שלה. לא שזה רע, אבל... יחי המלכה!!! השיר של קיילי שאני הכי אוהב הוא "confide in me", כמובן.

LooNA

New member
הערה קטנה על שתלטנות...

הי לירוי, קראתי את ההתייחסות שלך, ו... מה אני אגיד לך... יצאת אחלה גבבבברררר! חוץ מזה- יש לי תאוריה בראש, שנשים שתלטניות זה המצאה של הומואים. הסבר: יש נשים שתלטניות, כמו שיש גברים כאלה אבל אנחנו, שהשתלטנות הנשית אצלנו היא בעיקרה טראומה, הופכים את זה לעניין גורף. בוא נתמודד עם הכעסים שלנו על נשים שתלטניות בלי להפנות את האצבע לכל הנשים באשר הן! אבל חוץ מזה- תגובתך נאה וכתב ידך קריא ומסודר. בוא אלי בסוף השיעור! המורה LooNA

מורתי היקרה... ../images/Emo132.gif

לא אמרתי שכל הנשים או רק הנשים שטלתניות, גם לנו לא חסר, מה שכן לנשים יש יותר נטיה להשתלט לנו על החיים, כשאני מייחס את זה בעיקר לחברים סטרייטים נשואים שאצלהם האישה קובעת הכל. נשים שטלתניות אינה המצאה של הומואים כי גם אנחנו גברים. (טוב לפחות חלקנו הגדול...)

למעלה