מה עדיף-

Blue Puding

New member
סטיגמות סאקס!

ולפי דעתי זה גם לא משנה מראה בלי קשר שמראה חיצוני זה רושם ראשוני אצל מלא אנשים..(לא אצלי תודה לאל..
) ואני חושבת שכל עוד יש כימיה או חיבוק או קליק או ששני אנשים באמת רואים את עצמם ביחד ואוהבים אחד את השני זה לא שמנה חננה לא חננה מקובל לא מקובל...העיקר שיהנו ביחד!

תמיר1991

New member
האמת שאני מעדיף "מקובלות",

כי מישהי כמוני תשעמם אותי בשלב מסויים
אבל זה סטריאוטיפי
תמיר.

MajorWinters

New member
חנוניות...../images/Emo99.gif

זה לא שאני מחפש חנוניות, אבל הבנות שאני מחבב, Happen to be חנוניות, ולא במקרה כנראה...

ואם ממשיכים להתבגר עוד זה חוזר

חברי הכנסת שרוצים להיות מקובלים הולכים ל"מקובלים". אז קיימת התופעה של המקובלים.

Deep1

New member
מקובלים זה מושג היסטורי

בשבילי, אבל כנראה שעדיף מישהי שלא היתה מקובלת

גם אם הייתה מקובלת באופן פאסיבי?

כלומר, להיות מקובלת או לא להיות בכלל לא העסיק אותה... נו, היא חפה מפשע

Deep1

New member
אבל את חושבת

שמישהי שהיא באמת חנונית יכולה להיות מקובלת באופן פאסיבי? (ואני לא מדבר על בית ספר למדעים ואומנויות, כיתת מחוננים או משהו כזה :) פשוט קשה לי להעלות דוגמאות כאלה מתקופת בית ספר, זה נראה לי קצת סותר...

כן בגלל תכונות פיזיות

סליחה על זה, אבל מישהי שמוגדרת כבעלת מראה טוב. אמנם יציקו לה ויטרידו אותה. אבל יהיה לה מעמד סוציאלי גבוה יחסית. (כשמוקפים בבבונים אין פלא שמתחילים לצוץ מנהגים של זכרי אלפא וביתא)

אוהו!

אז עכשיו תגדיר מה זה "באמת חנונית"
בכיתה שלי בחט"ב הציונים היו חזות כל (כיתה רגילה בבי"ס רגיל בב"ש), מה שהכניס את בעלי הציונים הגבוהים למרכז העניינים בין אם רצו בכך ובין אם לאו.

Deep1

New member
באמת חנונית ../images/Emo13.gif

טוב, אני תופס את זה גם כהתנהגות חברתית מסויימת. מישהי פחות סוציאלית (וקצת אוטיסטית), שאין לה עניין בלשנות את עצמה כדי להיות חלק מהקבוצה. מישהי מעמיקה, בוגרת נפשית, שבראשה מחשבות רציניות, ולא שטויות כמו חבריה לכיתה. כן, וגם אוהבת ללמוד ומשקיעה בלימודים.

Deep1

New member
אני מכיר רק דוגמאות

הפוכות, בעיקר בגלל נושא הסוציאליות. אדם שלא מקיים את הקודים החברתיים הוא בד"כ לא מקובל.

ייתכן שהוא בד"כ פרח קיר

ולכן לא מקובל. אם הוא לא פרח קיר (ולרוב זו אחת משתי קיצוניות, בעיקר אצל בנות), הוא יהפוך להיות מוקד להשתאות.

למעלה