מה עדיף-

soulz

New member
זה נשמע כמו תאור של אדם משעמם למדיי

אין שום קשר בין הדברים שאמרת לאנשים שמוגדרים כחנונים...אפשר להיות מוגדר כחנון ולא להיות עם אף אחת מהתכונות שציינת.

soulz

New member
הממממם...

אני יודע, שטחיות, חוסר בגרות נפשית מצידי...תחליטי את...

soulz

New member
אזרחי...

עזבתי על נפשי אחרי חצי שנה של פוקר עם המפקד שלי בסדיר...

תלוי בבני הזוג

יכול להיות בן/בת זוג נפלאים גם חנונים וגם לא אישית, אני יותר אמשך מינית לא לחנונית, אלא אם היא יפה ותמימה, וזה נדיר. אבל קשר עם חנונית יחזיק לי לדעתי יותר זמן.

PieOMy

New member
../images/Emo187.gif

עדיף מישהי מקובלת כי אז אולי אנשים יתחילו לאהוב גם אותי ואני אהיה גם מקובל, במקום לבכות כל לילה לפני השינה. בכלל, אני ממליץ לכל חנון לשלם לאיזו מישהי מקובלת כדי שהיא תסתובב איתו ואז יהיו לו חברים שאמנם אין לו תחומי עניין משותפים איתם, אבל הם מקובלים. אפילו בשביל סרט אמריקאי זה רעיון גרוע. ועכשיו ברצינות. כל אחד צריך להיות עם מי שהוא מסתדר איתו, בלי קשר להגדרות חברתיות מטומטמות. אנשים מקובלים תמיד תחת האשליה שכולם רוצים להיות חברים שלהם... זה כל כך לא נכון.

noname202

New member
מישהו שיש על מה לדבר איתו

באותו מחיר של לצאת עם מישהו יפה אבל טיפש [לא כולם כאלה נכון...אבל יש די הרבה] יכולתי לצאת עם בקבוק... העיקר שיהיה על מה לדבר וזהו...
ושיהיה קליק

Road death

New member
אני שונא את המקובלים ולא מקובלים!

חלאס! מזה השטויות האלה?! "אתה פופולרי, ואת לא"! דמאט. זה כל כך טיפשי! אני מעדיף, בת זוג שגם אם היא פרה, מכוערת, טיפשה ושכולם יורדים עליה, העיקר שאני אוהב אותה.. אם אני אוהב אותה, גם אם היא תהיי כזו מכוערת, אני אהיה איתה כי אני אוהב אותה.. זה עדיף לי (אישית) לא יודע מה אם השאר..

למעלה