מה עובר על ניראל?

לפי דעתי...

ניראל פשוט יפה! וזה בכלל לא משנה עם ערביה ויהודיה וזה בכלל לא נכון שמעלים אותה כל הזמן שלבים רק בגלל שהיא אומרת שיש פה גזענות כי בסוף מי שקובע פה זה אנחנו הקהל! והשופטים מבינים שהיא יפה וחבל שעולם הדוגמניות יפסיד משיהי כזאת וחוץ מזה השופטים אהבו אותה מרגע הראשון! השמועות אומרות שניראל תהיה בין השלוש (ככה אמרו ב- Y10 חברה שלי אמרה לי) ואתמול בגיא פינס היה ראשון עם שרון והיא לא תעלה כי אמרה משהו פשוט ששכחתי!

שהיא ערביה.

מההתחלה כולן לא רצו בחברתה. כשם שכל אחת שם מצאה עם מי להתחבר הן יכלו להתחבר גם איתה אבל כבר מהפרק הראשון הן נתפסו עליה.

S A R I T1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לא רוצה לבעס את מי שנכנס לקרוא את ההודעה הזאת, אבל ציפור קטנה לחשה לי שניראל אחת משלושת הבנות האחרונות. ז ו ו ע ה !!!!!!!

היא מגעילה נקודה! ההתנהגות שלה

עוברת כל גבול. מלכתחילה הגיעה עם רגשי נחיתות והחליטה שכולם שונאים אות אגרסיבית ולא נעימה בכלל!!! לטעמי היא יפה, אבל לא מגיע לה להמשיך! ושתעזוב את מימי בשקט!!

נא לא לשכוח דבר אחד

זו גם תכנית בידור. ניראל מספקת לתכנית פלפל ומיץ כמו שאוולין סיפקה בשנה שעברה. בלי ניראל התכנית הזו תהייה משעממת. חוץ מזה לניראל יש קלאסה ויופי אתני אבל כל כך עסוקים בכל השטויות מסביב שמפספסים את האיכויות שלה. חבל....

למעלה